Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar
Välkomna till Herr A-lag

Välkommen till herrlagets hemsida

Herrarna kommer säsongen 2018 att spela i Division 4 Mellersta


Följ oss på instagram

https://www.instagram.com/bkbk_herrar/

Referat: Kungsängens IF - Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Förlust med mersmak
2018-02-19 10:06
För att vara första matchen 2018 så gjorde herrlaget en bra match mot Kungsängen.
Första halvlek bjöd på bra försvarsspel  med hög press på motståndarna vilket störde deras uppspel högt upp i plan. Framåt så fanns det mer att önska. Dodou var framme vid flera tillfällen i klassiska halvchanser som rann ut i sanden. Lupinski hade ett skott i boxen som räddades till en hörna av målvakten. Utöver det så blev det inte mycket framåt i första halvlek. I 22:a min tog Kungsängen ledningen efter en förlupen boll i straffområdet som rullades in bakom Pantern, som för övrigt gjorde en gedigen insats.

Andra halvlek blev en mer öppen tillställning. Orken tröt i BKBK vilket gjorde presspelet lidande. Detta gjorde att laget blev lite längre vilket gav större ytor till motståndarna att etablera tryck mot BKBK målet. I 64:e min utökade Kungsängen sin ledning efter retur från Pantern som snyggt räddade skott men inte fick hjälp med returen. I detta läge av matchen vaskade BKBK fram många vassa frilägen utan att sätta dit den. I stället kunde Kungsängen öka på sin ledning till 3-0

Sett till klara målchanser (7 st för BKBK)  så blev siffrorna lite väl höga. Ingen fara på taket - det finns potensial i laget. Det som krävs är en bra vår för uppbyggnad av laget inför premiären mot Krukan den 7 april.   

Vi får inte glömma bort att vi också mötte ett bra lag som med all säkerhet kommer göra bra i från sig i DIV 3.

Startelvan: Victor, Fronda, Axel, Lucas, Joey, Pietro, Jonas A, Rasin, Axel P, Dodou, Imran
Avbytare: Jeff, Lupinski, Dimman, Leon, Mercado
Axel Jeppson sluter cirkeln
2018-02-12 10:12
Axel Jeppsson på Fysträning i Bagarmossens Skola
Det är med stor glädje vi kan presentera ytterligare ett nyförvärv inför 2018. Familjen Jeppsson gör återtåg in i klubben genom Axel Jeppsson, son till legendaren Niklas Jeppsson.  Niklas var en av de tongivande spelarna på 80 och 90-talet i Bagis.

Axel kommer senast från Boo FF där han huserat på kanten i försvaret. I Axel får vi en lojal spelare med många bra kvaliteer både som spelare och lagkamrat.

Vi hälsar Axel hjärtligt välkommen till laget
Truppen expanderar
2018-02-10 10:44

BKBK kan med stor glädje presentera Pietro Galardi. Pietro kommer från Italien (Serie D) via Handelskamraterna  och har nu valt att representera BKBK 2018. Pietro har visat på stora kvaliteer både som spelare och lagkamrat. En ytterback med hela registret som kommer ge allt för laget i alla lägen.

 

Ledarstaben hälsar Pietro hjärtligt välkommen till laget.

Serieindelningen 2018 klart - 6 nya motståndare!
2018-01-29 18:33

Spelschemat för 2018 är levererat från förbundet och BKBK kommer även nästa år tillhöra Division 4 Mellersta. Det är samma serie men med stora förändringar i motståndet då hela 6 nya lag återfinns i 2018 års upplaga av serien. Följande lag är representerade:


Division 4 Mellersta 2018


 • Ekerö BOIS
 • Enskededalen FC (uppflyttade från div. 5)
 • FC Krukan
 • Hanvikens SK (nedflyttade från div. 3)
 • Hässelby SK FF (flyttade från div. 4 Norra)
 • Långholmen FC
 • Olympiacos FC (flyttade från div. 4 Norra)
 • Reymersholms IK
 • Rinkeby United FC (uppflyttade från div. 5)
 • Spårvägens FF (nedflyttade från div. 3)
 • Värtans IK
Premiärmotståndare för herrlaget i år kommer vara FC Krukan. 
Avspark lördagen den 7 april klockan 14:00 hemma på Kärrtorps IP.
Johan Gustafsson kommer hem
2017-12-28 21:42
Johan Gustafsson in action 2016

BKBK kan stolt presentera hemvändade Johan Gustafsson inför 2018. Till allas glädje har han valt att komma hem till moderskeppet efter 1 års frånvaro.

 

Johan kommer tillföra mycket för truppen med sin erfarenhet från både Div 2 och College fotboll i USA. Johan är en spelare som ger allt för laget i alla lägen.

 

Johan kan spela både som back och mittfältare - det senare är där man helst vill se honom. En svårpasserad mittfältsgeneral som stoppar det mesta motståndet med sin frenesi och smartness. Han har även offensiva kvaliteer som kommer väl till pass i vår strävan att vinna varje match.

 

Vi hälsar Johan välkommen med hopp om ett bra 2018 för herrlaget 

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners