Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
F06
Välkommen till lagsidan för F06!

F06 <3 F05
2018-02-15 22:31

Hej!


På söndag inleder F06 ett samarbete med F05. Det är vår och klubbens önskan att spelarna börjar ta del av den gemenskap som klubben står för. Några av er vet att F05 har haft en turbulent höst och för klubben är det viktigt att de i F05 som är kvar känner att BKBK finns kvar för dom. 


Vad innebär detta konkret?


Träningar

Vi kommer träna ihop en gång i veckan. F05:s huvudtränare Tess håller i den och vi kommer assa henne. Första gemensamma träningen är nu på söndag (ni har blivit kallade) och efter det utomhus på KIP (snöröjd plan onsdagar kl 17.30-19.00 under perioden 21 februari -21 mars. Vi kör själva på Bagarmossens bollplan måndagar 18-19.30 från och med mars och tillsammans med 05 på deras tid på snöröjd plan på KIP på onsdagar!


Matcher

Inför matcher kan vi kalla två 05:or (om vi behöver!) och de kan två 06:or i sitt lag (av de som vill).


27 mars ses vi med klubbledningen för utvärdering och planering framåt när alla speltider för utesäsongen är klara samt spelschemat för Sanktan har kommit.


NÄSTA VECKA

Kommer en rad datum med cuper och andra träffar framöver! Detta utlovade vi tidigare men livet kom i vägen.


Keep it rollin

/TränarnaFölj laget via livestream
2018-02-09 22:56
Imorgon har BKBKf06 premiär i och med KFF cupen. Vill du följa laget så kan du för 99 kronor se på matcherna genom livestreamingtjänsten. Tider och länkar hittar du här nedanför.

Vill du inte betala eller om du inte tycker att det är så viktigt att se matcherna live så kan du se dom gratis i efterhand. Allt efter att matcherna är färdigspelade så lägger vi ut länkar till matcherna här.

Så här ser spelschemat ut:
12:00 Bagarmossen Kärrtorp BK - Barkarö SK
Gratis: https://youtu.be/BCx_j0vsNhE

13:00 Älta IF - Bagarmossen Kärrtorp BK
Gratis: https://youtu.be/-9sPG1jAcvk

14:00 Bagarmossen Kärrtorp BK - Älvsjö AIK
Gratis: https://youtu.be/oW5TVEEY0pk

14:40 Bagarmossen Kärrtorp BK - Reymersholms IK
Gratis: https://youtu.be/3FhEw9z-4cA
Träningen på söndag
2018-01-31 15:28
Träningen börjar 11.30 med regelgenomgång i hallen i skapnäcks kyrka!
Vi ses
Inomhussäsong 2018
2018-01-29 19:57

Nu är inomhussäsongen igång och vi det har varit kul att träffa alla efter julledigheten. Extra kul att många kommer på träningen och är taggade. Det är kort träningstid och lite trångt så peppa gärna ditt barn att babbla av sig innan träningen. Inom kort kommer vi att informera om kommande utomhussäsong. Det kommer vara otroligt mycket information att ta in så börja putsa glasögonen redan nu.


Nu: Inomhussäsongen


TRÄNINGAR

Vi kör en extra inomhusträning på söndag 4/2 i “Kyrkan” i Skarpnäck. Kallelse kommer strax. Vi kommer att ha genomgång om regler för inomhusmatcher. Vi kommer repetera detta 6/2.


CUPER

Vi anmälde oss till KFF Cupen i Kungsängen och hamnade långt ner på väntelistan, häromdagen meddelades det att vi har kommit med. Kul. Det är en inomhuscup där vi spelar 5x5 och vi får ta med 12 spelare. Vi kommer att lotta ut de som är intresserade.

Fyll in detta formulär senast 4/2 OM spelaren är intresserad. Den deltar då i lottningen och vi har ett fiffigt internetbaserat system som sköter sånt. OBS: Om spelaren blir “uttagen” kommer en kallelse i god tid - håll utkik efter den!


I vår kommer vi spela totalt tre cuper (utöver KFF Cupen) och alla spelare kommer bli kallade till två cuper var. Mer info om det nästa vecka.


Vi ses på söndag! /Tränarna


PS. Blanketten från SvFF som spelarna fick sist ska fyllas i och lämnas till tränare, helst Karin.

PS2. Använder du Facebook, gå gärna med här:  https://www.facebook.com/groups/704404019574404


Nästa vecka:

  • Nya hemsidan och ny kallelseapp

  • Laget och S:t Cupen

  • Kickoff med spelarna

  • Träningsmatcher

  • Tre cuper under VT18

  • Aroscupen

  • Föräldramöte


 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners