Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P06 Grön 2
Välkommen till lagsidan för P06 Grön 2!

Info inför Vintercuppen på söndag!
2018-02-15 19:09

Hej!

Det blir god uppslutning till Vintercuppen, 17 spelare och fyra ledare!


Samling & Transport

Samling 7:30 nu på söndag 18 feb i Danderyds Fotbollshall, Rinkebyvägen 8. Alla är ansvariga för sin egen transport. I vår facebook-grupp samordnas transport mellan föräldrar. Utan facebook så får ni ringa runt. Mig veterligen så finns det fortfarande några platser i Bo:s föräldrars bil samt Frans föräldrars bil (1 plats).


Sista matchen är färdigspelad kl 14.

 

Kläder och utrustning

Vi spelar i ett tält utan uppvärmning så det kommer att vara kallt. Man spelar i antingen underställ plus short och matchtröja eller träningsoverallbyxor (svarta). Och behöver ha överdragskläder och jacka med sig.

 

Skor för konstgräs. OBS, skruvdubbar ej tillåtna.

 

Mat & snacks

Det blir en intensiv dag. Det finns hamburgare, korv och smörgås att köpa, i så fall behöver ni skicka med pengar. Eller så skickar ni med lunch och mellanmål. Mellanmål är bra att skicka med oavsett för att hålla energinivån uppe. Vi kommer att ha godis/snacksförbud mellan matcherna, vilket ni gärna får nämna för ert barn inför cuppen.

 

Om Cuppen

Det är 5-manna på konstgräs. Vi kommer att ha två lag, som vardera spelar fem matcher á 16 minuter. Lagen kommer att delas in så jämt som möjligt, vi spelar i en kombinerad lätt/medel-grupp.

 

Vi är förstås måna om att alla ska trivas. Påminn gärna era barn att inte kommentera lagindelningen som vi kommer att presentera på plats. Det kan upplevas som nervärderande av de andra i laget om man beklagar sig över sin lagindelning.

 

Våra lag kommer att coachas av Anders, Niklas, Linus (Vilgots pappa) och Lena (Frans mamma.

 

Vi ser fram emot en kul förmiddag!

 

 

Inga onsdagsträningar tillsvidare
2018-02-06 18:01
Hej,
Tillsvidare håller vi inga onsdagsträningar utan väntar på att vintern ska släppa sitt grepp över idrottsplatsen. Vi återkommer när vi återupptar onsdagsträningarna. 

Söndagsträningar i Björkhagen skola kl 18-19 genomförs som planerat, med undantag av 4 mars då skolans gymnastiksal är stängd p g a sportlov. Kalendariet på hemsidan är uppdaterat.

Hälsningar tränarna P06Grön2 genom Niklas
Registrering som ungdomsspelare
2018-01-24 21:02

Detta meddelande har kommit från Kansliet. Dokumentet ligger som pdf i "dokument" på denna sida. Inlämnas senast 1 mars.

Tränarna genom Hans  

FÖRENINGSNUMMER

34722-15


Hej alla tränare och lagledare i årskullarna 2006-2004,

Som många av er säkert känner till så är det viktigt att man ungdomsregistrerar samtliga spelare från 12 års ålder till och med att spelarna blir 14 år.

Jag har därför bifogat en ungdomsregistreringsblankett som samtliga av era spelare måste ta hem och få signerad av sina föräldrar. De spelare som redan är ungdomsregistrerade finns inlagda i Fogis och behöver således inte lämna in en blankett.

Utifrån detta vill jag att ni gör följande;

Lagledare och tränare för 2006-lagen - Ni måste dela ut denna blankett till samtliga av era spelare, be dem ta hem och få föräldrarna att skriva under för att sedan lämna in dem till mig. Detta gäller även spelare som tillkommer under säsongen likt som för 2005- och 2004-lagen. Kan lämnas in via brevinkastet på Kärrtorps IP.

Ungdomsregistreringarna måste vara inne hos mig innan den 1 mars så att jag hinner registrera samtliga befintliga spelare. Skulle det vara så att det tillkommer spelare senare än så går det bra att lämna in i efterhand. Men som sagt måste ungdomsregistreringen in för samtliga spelare som spelar och tränar med er.

Med vänliga hälsningar

 

Utveckling-Glädje-Gemenskap

Viktor Catenacci

Föreningskonsulent

Bagarmossen Kärrtorp BK

 

08-120 27 452

viktor@bkbk.se

www.bkbk.se

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners