Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P10 Vit
Välkommen till lagsidan för P10 Vit!

Här hittar ni kontaktuppgifter och aktuella datum för träningar, matcher och annat!

 

Som det ser ut nu tränar vi:

Onsdagar kl 16:30-17:30 på plan 2, Kärrtorps IP.

 

Det är viktigt att vi får in föräldrar som kan hjälpa till kring laget på olika sätt. Därför söker vi nu:

  • Kassör
  • Materialansvarig
  • Resursföräldrar

Om ni känner att ni vill hjälpa till på något sätt är ni varmt välkomna att prata med någon av tränarna i samband med träningen eller maila, ringa, sms:a så återkommer vi.

 

Mvh

Magnus, Johan och Jocke

Söndagens (11/2) träning inställd
2018-02-09 17:19
VI tvingas dessvärre ställa in söndagens träning. Anledningen är att det är något fel på en vikvägg i idrottshallen på Bagarmossens skola. De kommer inte kunna reparera denna förrän nästa vecka så vi räknar med att köra som vanligt nästa vecka 18/2.
Inför vårsäsongen och Sanktan
2018-02-04 16:27
Hej!

När vårsäsongen börjar så är det dags för oss börja spela seriespel i Sanktan. Vi kommer att spela med två lag och det kommer vara matcher med mycket större regelbundenhet än tidigare, dock kommer det vara endast en match per gång. 

Det kommer vara matcher i princip varje helg från någon gång i april till veckan mitten av juni och under höstsäsongen från mitten av augusti till mitten av oktober.

Det finns ett stort intresse för att börja spela fotboll i BKBK, men idagsläget har vi i P2010 Vit sagt att vi helst inte vill ta in nya spelare. Vårt fokus är att tillse att de killar som varit med oss och tränat är de som skall få chansen att spela när Sanktan går igång. 

Det är dock viktigt för oss att veta att era killar avser att fortsätta spela under våren så att vi verkligen kan fylla två lag i Sanktan. Vi skulle därför uppskatta om ni föräldrar som har barn som är tveksamma till att fortsätta meddelar oss detta snarast.
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners