SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar

Kungsängens IF
3 - 0
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Kungsängens IF3 - 0Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 februari, 13:15
Plats:Kungsängens IP
Serie:Träningsmatcher
Samling:11:45, Kungsängens IP
Karta:Klicka här >>
Förlust med mersmak
2018-02-19 10:06
För att vara första matchen 2018 så gjorde herrlaget en bra match mot Kungsängen.
Första halvlek bjöd på bra försvarsspel  med hög press på motståndarna vilket störde deras uppspel högt upp i plan. Framåt så fanns det mer att önska. Dodou var framme vid flera tillfällen i klassiska halvchanser som rann ut i sanden. Lupinski hade ett skott i boxen som räddades till en hörna av målvakten. Utöver det så blev det inte mycket framåt i första halvlek. I 22:a min tog Kungsängen ledningen efter en förlupen boll i straffområdet som rullades in bakom Pantern, som för övrigt gjorde en gedigen insats.

Andra halvlek blev en mer öppen tillställning. Orken tröt i BKBK vilket gjorde presspelet lidande. Detta gjorde att laget blev lite längre vilket gav större ytor till motståndarna att etablera tryck mot BKBK målet. I 64:e min utökade Kungsängen sin ledning efter retur från Pantern som snyggt räddade skott men inte fick hjälp med returen. I detta läge av matchen vaskade BKBK fram många vassa frilägen utan att sätta dit den. I stället kunde Kungsängen öka på sin ledning till 3-0

Sett till klara målchanser (7 st för BKBK)  så blev siffrorna lite väl höga. Ingen fara på taket - det finns potensial i laget. Det som krävs är en bra vår för uppbyggnad av laget inför premiären mot Krukan den 7 april.   

Vi får inte glömma bort att vi också mötte ett bra lag som med all säkerhet kommer göra bra i från sig i DIV 3.

Startelvan: Victor, Fronda, Axel, Lucas, Joey, Pietro, Jonas A, Rasin, Axel P, Dodou, Imran
Avbytare: Jeff, Lupinski, Dimman, Leon, Mercado

<< Tillbaka