SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar

Bagarmossen Kärrtorp BK
3 - 1
FC Krukan
Bagarmossen Kärrtorp BK3 - 1FC Krukan

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 april, 14:00
Plats:Kärrtorps IP 1
Tävling:
Matchnummer: 150002063
Samling:12:30
Seger i premiären
2018-04-09 10:30
Herrlaget vann premiären hemma mot FC Krukan med 3-1. Spiken i kistan sattes av Jonas Andersson på straff, efter Pietro Galardi i 70:e minuten fått en rejäl knuff i ryggen i slottet av straffområdet.
Matchen hade en avvaktande karaktär inledningsvis. Men ju längre halvleken gick desto bättre blev prestationerna på plan. BKBK skapade mycket chanser men utan resultat. I 21:a minuten var det dags för 1-0. På hörna kunde Alex Fronda raka in bollen vid bortre stolpen efter touch. Vid det här laget tog  BKBK över och skapade några vassa chanser för 2-0 men det var Krukan som kvitterade i stället,

Det var Krukans bästa spelare som presenterade sig.  Troligtvis ett av årets mål på KIP. Ensam mot fem försvarare utanför straffhörnet knorrade Kapten Svensson in bollen i bortre krysset helt otagbar för Victor Pansera, som för övrigt gjorde en stabil match. Resultatet stod sig till halvtid.

I andra halvlek startade Krukan piggt men kom av sig redan i 49:e minuten då Lucas Gonzalez med sin känsliga vänster knorrade in en hörna direkt i mål. Efter det så hade BKBK bud på fler mål. Men även Krukan stack upp i några halvfarliga situationer utan resultat. Men det var BKBK som drog det längsta strået då Jonas Andersson satte spiken i kistan i 70:e minuten.

Laget:

Victor Pansera
Pietro Galardi
Alex Fronda
Kevin Quist
Lucas Gonzalez
Leon Hörnkvist
Jonas Andersson
Nico Micic
Dimman Kassianidis
Alexander Phoomart
Dodou Mbye
Max Sjöström
Jakob Aronsson
Alexander Muena
Johan Gustafsson

Mål/Ass
21 Fronda
49 Lucas Gonzalez
70 Jonas Andersson (Straffmål)

Varningar
34 Lucas Gonzalez


 

<< Tillbaka