SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar

FC Krukan
1 - 2
Bagarmossen Kärrtorp BK
FC Krukan1 - 2Bagarmossen Kärrtorp BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 20 juni, 20:00
Plats:Zinkensdamms IP 1
Tävling:
Matchnummer: 150002071
Samling:18:30
Härlig 2-1 seger i vårens sista seriematch
2018-06-30 13:49
Onsdag kväll och med en matchstart så sent så publiken denna småregniga lillördag hellre smög in på någon av söders sunkkrogar än bevittna detta möte där det skulle fördelas oerhört viktiga poäng i div 4 mellersta. Vi lyckades ställa en riktigt stark trupp på benen och känslan var bra, ledarteamet pumpade in självförtroende och bilder från den tidiga vårmatchen mot Krukan. Inte ens en uppvärmning som stördes av att Zinkensdamms plastmatta var bokad ända fram till matchstart lät oss komma ur balans, alla köpte läget och fokuserade på sin uppgift. Robbans ord ekade i varenda BKBK huvud -Lägg fokus på vad just DU kan påverka, skit i det DU inte kan påverka

Matchen startade och redan i 6:e minuten får Krukan en frispark efter en omställning på ett felpass långt upp i plan. Skottet fick dock undertecknad att tänka på Ted Gärdestad och dennes låt Satellit. Två minuter senare visar vår egen Mange hur man håller nere ett skott från distans. Mange får bollen, tittar upp, driver fram den några meter och när alla tror att det ska komma en instickare har Mange bestämt sig, här ska skjutas. Nästan utan ansats borrar han skoningslöst in bollen lågt, hårt till vänster om en målvakt som inte hann reagera alls. Vilken kanonstart vi fick. Redan två minuter senare fick Pantern visa klass. Deras högerytter kommer på insidan av Lukas och avslutet var på väg in i bortre gaveln. Pantern vispar till med höger hand och styr bollen till hörna. Mitt i första halvleken så startar pantern ett anfall med en långboll till Lucas, han suger in passningen så lätt att vi på bänken tror att det är lim på bollen. Krukans högerback hade ju redan börjat stöta när Lucas tack vare mottagningen fick en evighet på sig att sätta passningen på djupet till Danne. Danne driver fram längs vänsterkanten, drar ett lågt skott, enligt skolboken, mot bortre stolpen. Denna gång slänger sig keepern och räddar. Returen går ut till Mange, kylig skottfint och enkelt mål. 0-2 på resultattavlan! Återigen replikerar Krukan två minuter efter vårt mål. En hårt inåtskruvad frispark som dom kommer till avslut bara två meter från Pantern. Men Pantern verkade bestämt sig denna kväll och agerande vägg på detta avslut. 

Andra halvleken går igång och vi tvingas till en förändring då den duktiga talangen Valdemar tvingas kliva av med ond hälsena. Mackan kliver upp på topp och Prince går ner på backplats. Redan två minuter in så drar Mackan iväg en projektil från 25 meter, i stolpen! I 56:e blir Jonas frispelad av Mackan och söker tunneln på deras keeper. Dock hinner keepern rädda med en för fin fotparad. Känslan är att vi borde dödat matchen och spelmässigt börjar nu Krukan trycka ner oss djupare och djupare på egen planhalva. Men med gemensamma krafter och Pantern som dominerade sitt område höll vi motståndarna borta från reducering. I 74:e får vi ytor mitt i Krukans press. En snabb omställning, inbytte Alex skjuter i insidan av stolpen och returen landar på näste inhoppare, Max. Tyvärr träffas deras back av skottet från Max. När klockan kommit upp i 79 minuter spräcker Krukan nollan. Efter en längre period med press så tappar vi positioner och dom utnyttjar detta. Får ett öppet läge och trycker dit bollen. Sista 10 blir nervösa minuter. Men vi krigar över hela planen och visar hjärta. Håller undan och tar tre väldigt viktiga poäng och får gå på sommarvila med en bra känsla.

/ Andreas

FC Krukan - Bagarmossen Kärrtorp BK 1-2 (0-2)
0-1, 9 - Mange (ass. Prince)
0-2, 26 - Mange (ass. Danne)
1-2, 79 

Laget:
Pantern
Valdemar, Fronda, Jakob (C), Lucas
Kevin, Leon
Mange, Jonas, Danne
Prince

Avbytare: Diar, Max, Alex, Mackan, Nico
 

<< Tillbaka