SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar

Bagarmossen Kärrtorp BK
6 - 3
Rinkeby United FC
Bagarmossen Kärrtorp BK6 - 3Rinkeby United FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 september, 14:30
Plats:Kärrtorps IP 1
Tävling:
Matchnummer: 150002106
Samling:13:00
Rockn roll!
2018-09-10 10:58

En härlig varm höstsöndag på Kärrtorp och Rinkeby United på besök. Viktiga poäng stod på spel och BKBK var rejält taggade inför uppgiften. Efter 50 sekunder gjorde vi 1-0 men domaren blåste korrekt bort det för offside. Därför kom 0-1 i 3:e minuten som en kalldusch. Redan i 6:e minuten så får Jakob gult kort efter att ha stoppat ett 1 mot 1 läge på ett, enligt domaren, ojuste sätt. 
Efter några bra chanser så lyckas Mange med en hockeystyrning efter skott från Mackan. 1-1 i 17:e. 
Vi fortsätter att trycka ner Rinkeby och i 24:e drar först Mange iväg en projektil i ribban, bollen kommer ut till Danne C som testar skott, returen från keepern hamnar hos Mackan som sätter 2-1. 
3-1 kommer på nick från Mackan efter inlägg från D C i 32:a. 
Rinkeby gör 3-2 i 39:e, Jonas sätter sedan 4-2 minuten senare, en behärskad volley efter en halvdan utboxning av deras keeper. 
I 43:e gör Mackan 5-2 frispelad av Jonas. Halvtid! En galen halvlek där vi kunnat göra 8-10 mål....

Andra halvlek:
Redan efter 3 minuter i andra kommer matchens snyggaste mål. Mange slår en hörna som efter ett par studsar kommer i en hög båge ut tillbaka till Mange. ALLA tror att det kommer ett nytt inlägg men Mange tycker annorlunda. Tittar upp, ser luckan i bortre krysset, viker ner kroppen och pendlar en pendel liknande Nacho i Spanien från sommarens VM. Tillslaget är perfekt, bollen går i en skruvad utsida med lite dyk på slutet. Stolpe in uppe vid krysset! 
Resten av matchen blev en kamp då Jakob i 57:e fick sitt andra gula och vi var en man kort. När dom på efterföljande frispark skruvar in 6-3, snyggt över muren, får Rinkeby ny energi och är hetsiga både mot domarna och oss. 
I 70:e presenterade sig Christoffer sig på allvar i BKBK:s mål. En grym räddning på ett hårt skott från fyra meter fick han ut till hörna. Den räddningen fick Rinkeby att ytterligare tappa humöret och några minuter senare drog dom på sig ett eget rött kort. 
I 83:e kom även ett andra rött kort för motståndarna. Matchen var avgjord! 
Stökigt som en punkkonsert, anfall som en rockkonsert. 3 viktiga pinnar denna underbara söndag.

//Coach Andreas

 

<< Tillbaka