SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar

Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
3 - 1
Viggbyholms IK
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb3 - 1Viggbyholms IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 mars, 12:00
Plats:Stadshagens IP
Serie:Träningsmatcher
Samling:10:45
Seger i vinterrusket
2019-03-05 08:51
Åskådarna lyste med sin frånvaro denna ruggiga söndag förmiddag på Stadshagen. Dom flesta satt nog hemma med en värmande kopp te. Om vi ska vara riktigt ärliga så var det nog en och annan spelare, ledare och domare som hade velat göra detsamma. Trots det så bjöds det på en rafflande match med många målchanser och till slut mycket mål.
Efter första halvleken stod det 0-0. För oss som var där så var det nästintill ofattbart med tanke på hur många chanser som första halvlek bjöd på. Hur som helst var det en rolig halvlek med stundtals fint spel från BKBKs sida. 

Det var många positiva saker att ta med sig denna söndag. Vi hade fyra debutanter som gjorde gott intryck, tillsammans med övriga spelare. Försvaret skötte sig riktigt bra och debutanten Martin Lidholm gjorde en gedigen insats som mittback tillsammans med Alex Fronda. Bakom backlinjen hade vi en annan debutant, Jimmy Karlsson som vaktade målet. Vilket han gjorde med stor pondus. Vi hade också två debutanter från vårt egna led. Jumari Brown och Hicham Hadouch. Både kom in i andra halvlek där dom visade att det är dags för senior spel. Jumari stod även för matchens mål när han prickade in ledningsmålet till 2-1.

Det var i andra halvlek som samtliga mål tillkom. Delvis för att föttern kalibrerats under första halvlek men även för att matchen blev lite svängig allt efter som spelarna blev trötta. Matchen slutade till sist med en 3-1 vinst för BKBK Vilket var rättvist. 

Trots att det var många spelare borta stod herrlaget för en gedigen insats vilket bådar gott för framtiden. Det är gott om tid för slipa formen fram till premiären. När passarna sitter med mindre fel procent samt att laget orkar hålla i hop 90 minuter så kommer det bli spännande att följa BKBK herr i serien.

Nästa match spelas lördagen den 9 mars borta mot Bollstanäs SK

30. Jimmy Karlsson
13. Martin Wahrén 
2. Martin Lidholm
16. Alex Fronda
7. Lucas Gonzalez
20. Alex Phoomart
8. Jonas Andersson     1 mål
6. Leon Hörnqvist
19. Kristian Rasin
12. Erik Appelqvist
9. Marcus Lupinski

10. Magnus Söderheim 1 mål/2 ass
17. Jumari Brown 1 mål
14. Hicham Hadouch
15. Keanu Burcher


<< Tillbaka