SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar
Bele Barkarby IF
2 - 1
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Bele Barkarby IF2 - 1Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 mars, 14:00
Plats:Järfällavallen
Serie:Träningsmatcher
Förlust i Norr
2019-03-17 13:15
Det blev förlust i helgens match mot Bele/Barkarby.
Men det kunde lika gärna blivit en vinst. Bele lade grunden för vinsten med två snabba mål i inledningen av matchen på ett BKBK som inte riktigt hade vaknat till liv.
Det var en klassisk träningsmatch med stundtals bra spel och i bland mindre bra från båda lagen.  I första halvlek hade BKBK svårt att sätta spelet men det blev bättre och bättre ju längre halvleken fortskred. 2-0 stod sig till halvtids vilan. 

I andra halvlek spottade BKBK upp sig och spelet blev bättre. I 70:e minuten kom reduceringen genom Jonas Andersson. Ett snyggt placerat direktskott efter en fin pass från Erik Appelqvist. I matchens sista minut borde BKBK fått en straff då Simon Fredriksson skulle raka in bollen i öppet mål. Försvarande Bele spelare kastade sig likt en målvakt och fick bollen på handen. Chansen föranleddes av mycket fin prestation av Alex Phoomart som i friläge snurrade upp både målvakt och försvarare innan han spelade fram Simon. 

Dessvärre fick vi tre skador i andra halvlek på Lucas Gonzalez, Alex Fronda och Martin Wahrén. Vi hoppas att de ör fit for fight inom kort.

Vi tackar Bele/Barkarby för matchen och önskar dem lycka till i serien.

Truppen
1. Christoffer Casselöv
4. Axel Jeppsson 
5. Simon Fredriksson
6. Leon Hörnqvist
7. Lucas Gonzalez
8. Jonas Andersson
11. Alex Phoomart 
13. Martin Wahrén 
15. Erik Appelqvist
16. Alex Fronda
23. Obi (provspelare)

14. Douglas Kallenvret
18. Martin Lidholm
20. Adam Brahne

<< Tillbaka