SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar

Tungelsta IF
4 - 3
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Tungelsta IF4 - 3Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 februari, 16:00
Plats:Torvalla IP
Serie:Träningsmatcher
Godkänt i första träningsmatchen
2019-02-10 15:37
Med endast ett bollpass i benet stod herrlaget för en fin insats i årets första träningsmatch. För motståndet stod Tungelsta i denna målrika match som slutade 4-3 till hemmalaget.
Känns extra kul att lyfta fram Leo Sandbladh (från P02) som gjorde sin A-lags debut mellan stolparna. Leo visade på ett stort mod och agerade mycket bra med många fina räddningar matchen igenom. Stundtals var det  bra spel och fina prestationer av BKBKs herrlag. Framför allt med tanke på att spelarna endast haft ett pass med boll innan matchen. I halvtid låg herrlaget under med 1-0. Inom loppet av 15 min vände BKBK på steken och gick fram till en 3-1 ledning. Genom två mål av Alex Phoomart samt Fronda som förmodligen stod för årets mål redan i första matchen. Tungelsta tog över matchen i slutskedet mot ett slutkört BKBK och med det övertaget vände de tillbaka matchen till deras fördel.

Truppen:
Leo Sandbladh
Martin Wahrén 
Simon Fredriksson
Fronda
Wille Frej (provspelare)
Lucas Gonzalez
Jonas Andersson
Erik Appelgren
Alex Phoomart
Marcus Lupinski
Elias Lamminaho (provspelare)

Avbytare:

Adam Brahne
Martin Lidström (provspelare)
Valdemar Nordling
Lawrence Kessidis (provspelare)

<< Tillbaka