SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar

Bagarmossen Kärrtorp BK
1 - 4
Tungelsta IF
Bagarmossen Kärrtorp BK1 - 4Tungelsta IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 maj, 16:00
Plats:Kärrtorps IP 2
Tävling:
Matchnummer: 150003024
Samling:14:30, Kärrtorp
Fjärde raka förlusten
2019-05-07 09:00
Det blev en blytung förlust i årets andra hemmamatch (och därmed fjärde raka i serien) mot Tungelsta IF. Det var en match som började bra för BKBK som tog ledningen efter 10 min. Det var återigen Marcus Lupinski som nätade, fint framspelad av Erik Appelqvist.

BKBKs inledning av matchen måste laget ta med sig till kommande matcher. BKBK startade lågt och kompakt och radade upp farliga målchanser både innan och efter 1-0 kom i 10:e minuten. Dessa chanser borde genererat mer i målprotokollet vilket troligtvis gjort en hel annan match.


I stället tuggade Tungelsta in sig i matchen och i 43:e minuten var kvitteringen ett faktum. Målet föregicks av en situation som i BKBKs ögon kan diskuteras. I stället för 1-1 borde BKBK fått en frispark. Domaren hade dock en e en annan uppfattning och det är hans uppfattning som råder. Jag vill understryka att det inte är i detta läget som matchen går förlorad. Det sker senare


Andra halvlek inleds bra av hemmalaget trots det var det Tungelsta som kunde gå till en 2-1 ledning redan i 49:e mintuten.. I det här läget tar Tungelsta mer eller mindre tagit över matchen. När 3-1 kommer kan man se på BKBK att loppet är kört. Organistionen i laget havererar. Laget blir långt och utspritt. Detta gör att Tungelsta får stora ytor och kontrollerar matchen enda till slutsignalen.


Det är blytungt att vara BKBK supporter så här långt av serien. Det är manga matcher kvar och jag är övertygad om att poängen kommer ramla in på kontot. Kan vi bara ta med oss inledningen av 1:a halvek och försöka bibehålla nivån i 65-70 minuter så kommer det att gå bra till slut.


Truppen


30. Jimmy Karlsson

3. Wille Frej

4. Axel Jeppsson

5. Simon Fredriksson

6. Leon Hörnqvist

8. Jonas Andersson

9. Marcus Lupinski

14. Alexander Muena

15. Erik Appelqvist

16. Alex Fronda

21. Adam Idris Nordqvist


Avb:

2. Valle Nordling

12. Mabbe Kamaly

17. Adam Harki

18. Jumari Brown

24. Douglas Kallenvret  


Poäng:

1-0 Marcus Lupinski/Erik Appelqvist


<< Tillbaka