VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Damer

Stenkyrka IF
1 - 0
Bagarmossen Kärrtorp BK
Stenkyrka IF1 - 0Bagarmossen Kärrtorp BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 augusti, 13:30
Plats:Gullbjerge IP 1
Tävling:
Matchnummer: 150062049
Samling:11:30
Förlust borta i premiären på Gotland
2020-08-17 10:51

Förlust i Premiären borta mot Stenkyrka på ett stekhett Gotland.

 

Äntligen är serien i gång, förberedelserna under senhösten och våren har varit intensiva med en enda målsättning – Premiären och kommande seriespel. 

De fysiska förberedelserna har letts av Myran på ett föredömligt sätt och spelarnas fysiska status förbättrades tusenfalt. Laget och individerna har utvecklats och tagit stora kliv.


-Förutsättningarna kunde ha varit bättre,

Uppstigning vi 4 tiden på morgonen för resa över till Gotland. Matchstart 13.30 det står 30 gr på termometern, solen gassar på en molnfri himmel.

 

Matchen startar med ett större spelinnehav av hemmalaget, vi har det svårt att hitta rätt i passningsspelet i det höga tunga gräset och den korta planen.

Men sakta sakta  börjar vi hitta någorlunda rätt och tar mer och mer över initiativet i matchen.

Men vi är för uddlösa när vi väl kommer upp i spelyta 3. Hemmalaget har några riktigt bra spelare som gång på gång hotar i deras omställningsspel och som sätter vår backlinje på prov.


Både G och Jessi får göra några kvalificerade räddningar efter att motståndarna hittat genom med bra instick bakom backlinjen.

G räddar dessutom en straff i början av matchen.


Värmen och underlaget gör sitt och vi är tvungna att tidigt börja snurra på bytena vilket gör att vi inte får en harmoni på plan.

Första halvlek slutar mållös.


I andra startar vi med mer explosivitet och försöker nagla oss fast högre upp.

I 47 minuten ställer hemmalaget om (och stenkyrkas ledare som springer som en gasell längs hela linjen och viftar med flaggan, släpper en solklar boll som var utanför linjen, samtidigt som han manar på sitt egna lag). Bollen går till hörna. Vi tappar markering på en spelare som efter en fint slagen hörna trycker in 1-0. Snyggt.

På sidan var vi egentligen inte oroliga eftersom det var lång tid kvar och vi var något bättre, det skulle ju lossna snart , tålamod.

 

Tyvärr så slarvar vi för mycket i uppspelsfasen och den avgörande passningen samt att vi inte är riktigt på tå när det luktar målchans.  Vi är aldrig riktigt nära och vi satt nog aldrig Stenkyrkas målvakt riktigt på prov.

Resultatet kvarstår och Stenkyrka vinner med 1-0. Det lossnade aldrig för oss. 

Rättvist eftersom de utnyttjade sin chans.

Stenkyrka blir svårslaget på sin hemmaborg under säsongen med sitt 2 domar system.

Det är alltid svårt att möta gotlandslag borta. Det är allt för ofta man har fler motståndare än laget på planen..

Efter matchen visade BKBK stor lagmoral och visade att vi tillsammans både förlorar och vinner matcher.

 

H

 

 

 

 

 


<< Tillbaka