Bagarmossen Kärrtorp BK1 - 5Nacka Allstars DFF

Matchnummer: 150062006
Samling:18:45
Bottennapp mot Nacka Allstars
2018-04-29 12:06
På fredagskvällen så stod Nacka Allstars för motståndet och det blev en riktigt jobbig kväll. Nacka var tydligt bättre i första och även om andra halvlek var något jämnare så var Nacka A klart bättre och slutresultatet skrevs till hela 1-5.
Vi startar matchen tveksamt och vinner ite alls lika mycket dueller som veckan innan. Vi gör några försök att sätta en ordentlig press men Nacka spelar sig skickligt ur den och det känns som vi hamnar fel över hela banan. Nacka däremot sätter en hög och aggressiv press på oss som vi har stora svårigheter att spela oss ur. Det blir mest att vi slår bort boll som Nacka kan erövra. Redan i den 15 minuten så släpper vi in kvällens första mål. Vi förlorar en duell och Nacka slår en snabb boll i djupled som rinner igenom till en fristående spelare som säkert sätter första målet. Vi får inte alls till spelet och kommer inte framåt och det straffar sig. I minut 30 rinner en Nackaspelare igenom på kanten och blir fälld i straffområdet med straff och 0-2 som resultat och precis innan halvtid så utökar Nacka till 0-3. Det är ett frustrerat BKBK som går av för halvtidsvila.

Vi justerar lite i halvtid och kommer ut rätt taggade och precis i början på halvleken så vinner vi några dueller och lyckas hitta upp till Anna som rycker sig igenom och trycker in en reducering i minut 48. Precis efter målet så känns det som vi är lite på gång. Vi är betydligt aggressivare i vår press och vinner en del boll men den känslan dör lite när vi slarvigt tappar boll på egen planhalva i 53e minuten och Nacka tackar och tar emot och sätter 1-4. Resten av halvleken så står vi för en bättre prestation än i första och vi vaskar fram några halvchanser men allt som allt så var vi inte tillräckligt bra ikväll. Tre minuter innan slutet så utökar Nacka ytterligare en gång och slutresultatet skrivs 1-5.