Matchnummer: 150062021
Samling:17:00
Fall framåt men yterligare en förlust
2018-05-22 15:35
På söndagskvällen så mötte vi Huddinge IF. Förra året mötte vi Huddinge i Victoria cup och fick se oss besegrade med 3-1 och även om den matchen inte alls var lik söndagens så skrevs slutresultatet likadant.

Vi börjar första halvleken fint. Vi vinner många dueller och hittar in med bollen centralt och hotar bra i djupled. Det känns som att vi är taggade och igång. Vi kommer nästan igenom ett gäng gånger vilket resulterar i ett par hörnor. På en av dem så är vi på tårna och vinner flera dueller i straffområdet och sist på bollen är Bagge som trycker in ledningsmålet. Då har vi spelat 20 minuter. Efter målet så fortsätter vi att trumma på men Huddinge höjer sig ett snäpp och börjar hota oss bättre i djupled. Och nog borde Huddinge ha kvitterat när de springer till sig ett friläge men Andrea räddar fint och returen slås i stolpen. Kvitteringen dröjer till 36 minuten då Huddinge skjuter utifrån och är först på returen. Resten av halvleken är jämn och mållös.

I andra halvleken kommer Huddinge ut taggade och trycker på mer aggressivt men vi står upp och fredar oss bra. Båda lagen skapar några lägen och vi har chansen att ta ledningen några gånger. Istället så får Huddinge en frispark i 72 minuten där bollen dimper ner i straffområdet och de lyckas trycka in bollen. Vi försöker trycka på för en kvittering och är snubblande nära när Maja löper sig igenom från sin kant och trängd, men fri med målvakten inte lyckas få in bollen. Vi försöker mobilisera för en sista anstormning men den kommer av sig när Huddinge i 84 minuten återigen skjuter och är först på returen och kan punktera matchen.

Sammanfattningsvis: en bra första halvlek där de första 20 minuterna var riktigt bra. Vår känsla är att den här matchen lika gärna kunde studsat vår väg. Vi gör en sämre andra halvlek men skapar ändå chanser där vi har möjlighet att ta ledningen.

Mål: Bagge