VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar

Bagarmossen Kärrtorp BK
2 - 6
Segeltorps IF
Bagarmossen Kärrtorp BK2 - 6Segeltorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 17 april, 20:00
Plats:Kärrtorps IP 2
Tävling:
Matchnummer: 150003012
Samling:18:30, Kärrtorp
Segeltorp - en storlek större
2019-04-19 09:59
Om inte Segeltorp vinner Div 4 södra 2019 så blir jag mycket förvånad. Under mina 35 år som spelare och ledare (div 4 nivå) har jag inte sett ett mer komplett och bra lag som Segeltorp anno 2019. Jag skulle säga att de håller Div 2 klass. Överdriver jag? Eller försöker jag bortförklara vår förlust. Ni som var där håller nog med. Ni andra får tro vad ni vill.
Segeltorp hade toppklass på alla positioner. De var energiska och tekniskt skickliga och de gav inte BKBK mycket tid för att passa bollen inom laget. Första 5-10 minuterna kändes det som att hemmalaget var med i matchen. BKBK kom upp i farliga kontringar som kunde genererat i ett mål. Men pga av slarv rann möjligheterna ut i sanden. Mot ett lag som Segeltorp måste man ha stolpe in för att vara med i matchen. I stället var det Segeltorp som gjorde både ett och två noll på deras första två klara målchanser. En 2-0 ledning som stod sig till halvtidsvilan.

I andra halvlek försökte BKBK komma in i matchen. Men det funkade inte riktigt. I stället var det Segeltorp som ökade på till 3-0. BKBK fick hela tiden kämpa i uppförsbacke. En bit in andra halvlek tvingades dessutom kapten Jonas utgå pga baksidan. Vid det här tillfället såg det tungt ut. 

En strimma av hopp tändes när Marcus Lupinski, fint framspelad av Martin Wahrén, kunde pricka in 1-3. Men hoppet släcktes några minuter senare när Segeltorp gjorde 4-1. Matchen slutade till sist med tennissiffror, 2-6, och andra förlusten på raken var ett faktum. En tuff start för BKBK i serien men också en tuff start vad det gäller motståndet. Segeltorp kommer garanterat vara med i toppen. Även Fittja höll hög klass. 

Nu är det bara att ladda om batterierna för nästa match. BKBK håller en bra nivå och jag är säker på att det kommer skördas poäng framledes i serien.


Truppen 

1. Christoffer Casserlöv
4. Axel Jeppsson 
5. Simon Fredriksson
6. Leon Hörnqvist
8. Jonas Andersson
9. Marcus Lupinski
11. Alex Phoomart
12. Daniel Franzén 
13. Martin Wahrén 
14. Alexander Muena
16. Alex Fronda

Avb

10. Magnus Söderheim
15. Erik Appelqvist
18. Jumari Brown
21. Adam Idris Nordqvist
24. Douglas Kallenvret

Poäng

1-3.   Marcus L/Martin W
2-4.   Jumari Brown/Erik Appelqvist


<< Tillbaka