Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Damjuniorer
DJ-galan 2018 bjöd på tårar och skratt
2018-10-28 10:03
Söderorts skönaste DJ-gäng

Så var det dags att återigen fira av en rolig fotbollssäsong med en DJ-gala. Det har blivit ytterligare en av de härliga traditioner som vi byggt upp tillsammans genom det decennium vi hållit ihop i detta grymma fotbollsgäng (förstärkta såklart med flera härliga tillskott under åren). De första årens galor höll vi till på Ekobyn och de avslutades med lekar, pyjamaspartyn och övernattning. Resan till att i år vinka av tjejer som drar vidare till Cafe Opera från Elverkets festlokal är stor...


Årets gala var lite extra speciell eftersom det sedan tidigare var bestämt att ledarna skulle tacka för sig och övergå till att bli heltidsfans till DJ2019. Vi mindes genom olika frågetävlingar alla cuper vi varit på runtom i Sverige (Eskilstuna, Nyköping, Västerås, Sundsvall, Göteborg, Visby...). Vi mindes träningsläger på såväl Barnens ö som Köpenhamn. Vi återupplevde med hjälp av Åke och Thomas grymma bilder och Ellys film den bästa sommaren någonsin när vi på något otroligt sätt lyckades genom fyra raka segrar i slutspelet spela oss fram till bronset i Gothia 2016.Vi spelade upp teaterscener med några toppminnen som underlag. Men vackrast å bäst var såklart det fina tal som spelarna höll till oss ledare. Även om vi såklart förstått att vi varit en viktig del i den sammanhållning vi haft, så var det så fint att få denna avskedsgåva från er. TACK från oss alla!


Vi avslutade kvällen med att blicka framåt mot ett DJ2019 som ser oerhört starkt ut. Under hösten påbörjade vi ett mycket bra samarbete med klubbens duktiga F03:or. Givet att det är 15 tjejer i nuvarande DJ som meddelat att de vill fortsätta spela i klubben minst ett år till kommer klubben ha en ovanligt stor och stark stomme till nästa års F16-19 serie. DJ2019 har klar potential att bli den grymmaste DJ-truppen i Söderort! Och egentligen helt fantastiskt att BKBK för fjärde året i rad kommer kunna spela med ett  Damjuniorlag i en ålder då de flesta klubbar saknar lag på tjejsidan.


Vi hoppas också att vi kan fortsätta det fina samarbetet med vårt duktiga Damlag vilka med stor hjälp av DJ-spelare lyckades hålla sig kvar i div 3. Under året har inte mindre än åtta juniorspelare tränat och matchat med Damlaget i Div 3!  


Så trots det mörker som månaderna november-februari som vanligt kommer bjuda på ser framtiden för BKBK:s Dam och Tjejfotboll mycket ljus ut. Vi längtar redan till de första träningsmatcherna på KIP i mars! 

Nyhetsarkiv
Hjärta och smärta2018-08-26 10:48
Söderorts Derbysessor2018-01-20 13:33
Vårmästarinnor2017-06-18 13:40
DJ galan 20162016-11-30 13:43
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
SPONSORER