Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P06 Grön 2

Info inför Vintercuppen på söndag!
2018-02-15 19:09

Hej!

Det blir god uppslutning till Vintercuppen, 17 spelare och fyra ledare!


Samling & Transport

Samling 7:30 nu på söndag 18 feb i Danderyds Fotbollshall, Rinkebyvägen 8. Alla är ansvariga för sin egen transport. I vår facebook-grupp samordnas transport mellan föräldrar. Utan facebook så får ni ringa runt. Mig veterligen så finns det fortfarande några platser i Bo:s föräldrars bil samt Frans föräldrars bil (1 plats).


Sista matchen är färdigspelad kl 14.

 

Kläder och utrustning

Vi spelar i ett tält utan uppvärmning så det kommer att vara kallt. Man spelar i antingen underställ plus short och matchtröja eller träningsoverallbyxor (svarta). Och behöver ha överdragskläder och jacka med sig.

 

Skor för konstgräs. OBS, skruvdubbar ej tillåtna.

 

Mat & snacks

Det blir en intensiv dag. Det finns hamburgare, korv och smörgås att köpa, i så fall behöver ni skicka med pengar. Eller så skickar ni med lunch och mellanmål. Mellanmål är bra att skicka med oavsett för att hålla energinivån uppe. Vi kommer att ha godis/snacksförbud mellan matcherna, vilket ni gärna får nämna för ert barn inför cuppen.

 

Om Cuppen

Det är 5-manna på konstgräs. Vi kommer att ha två lag, som vardera spelar fem matcher á 16 minuter. Lagen kommer att delas in så jämt som möjligt, vi spelar i en kombinerad lätt/medel-grupp.

 

Vi är förstås måna om att alla ska trivas. Påminn gärna era barn att inte kommentera lagindelningen som vi kommer att presentera på plats. Det kan upplevas som nervärderande av de andra i laget om man beklagar sig över sin lagindelning.

 

Våra lag kommer att coachas av Anders, Niklas, Linus (Vilgots pappa) och Lena (Frans mamma.

 

Vi ser fram emot en kul förmiddag!