Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P06 Grön 2
Bortalagströjor med namn & nummer
2018-04-15 16:23

P06Grön har fått sponsring av föräldrars företag att köpa in bortalagströjor med spelarnas efternamn och nummer på ryggen. Spelarna uppskattar detta inköp mycket. Dom brukar ha starka önskemål om numret på ryggen, så därför kommer vi att lotta detta på onsdag efter träningen. Spelarna har under söndagens Lagdag fått information om att:


  • Till på onsdag välja tre nummer mellan 2-99 och prioritera dem, d v s t ex önska nummer 2, 7 och 73. Utifrån dessa önskemål lottas nummer.

Om spelaren inte är med på onsdagens träning så kan dom antingen skicka med nummer med någon kompis som kommer till träningen, eller maila Niklas på niklas.bragee@gmail.com, senast på onsdag kl 17:00. Om inget önskemål inkommer så tilldelar vi ett nummer till spelaren.


Spelare som har dubbel-efternamn har valet att välja endast ett av namnen (det blir väldigt smått att trycka upp långa namn). Men det förutsätter att någon förälder mailar mig med den andra föräldern som kopia på mailet, att endast ett av namnen ska användas. Annars trycker vi upp med hela dubbelnamnet.

Fotbollshälsningar!

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners