2019-05-27 20:11
Då har vi spelat 4 matcher av års 2019 upplaga av div 3 dam B.
Det har både varit hopp och lite förtvivlan samt lite frustration under dessa 4 matcher.

Vi började mot Nacka Allstars
Denna match fick vi jaga otroligt mkt boll efter vi legat alldeles för lågt i vårt försvarsspel och låtit Nacka den yta dom ville ha. Vi höll dock ihop det bra i första halvlek och i pausen stod det 0-0.
I andra orkade vi inte och under två tillfällen kollade vi lite mkt boll och får två inlöpningar bakom backlinjen och matchen slutar 2-0. Vi hade inte många anfall denna match pga att vi kommer för långt ner i banan i försvaret.

Match två hade vi borta mot Värmdö.
Vi gör en alldeles för dålig första halvlek för att ens ge oss chansen denna match, Värmdö fick bollen av oss på mittplan och kunde ställa om på sina snabba FW. Detta resulterade i att vi hade 0-3 med oss in i halvlek. I halvtid ändrade vi lite taktiskt och klev upp 10 meter i banan i försvarsspelet vilket resulterade i att vi tillbringade mer tid på Värmdös planhalva men samtidigt visste vi att vi skulle få omställningar på oss. Man hade ju önskat att vi hade fått med oss ett mål. Förlust med 0-3.

Mälarhöjden stod för motståndet i match 3.
Som mot Värmdö hade en bara 1 till 0 avbytare denna match och man ser på tjejerna redan innan match att detta kommer bli jobbigt. Det vart det, men tjejerna ska ha stor eloge att det bara blir 2-0 denna match för vi fick springa mycket i försvar och precis som mot Nacka orkar vi inte riktigt ställa om till anfall.

Fjärde matchen, Ösmo på bortaplan.
Ösmo en onsdag, högsommarvärme, mygg och långt bort från Kärrtorp. Men det kändes redan från början att tjejerna tyckte att det räckte med förluster nu. Inställning och attityd kom vi med denna kväll och det fick Ösmo känna på. Vi hade ändrat lite i vårt försvarsspel vilket gjorde att vi orkade anfall på ett helt annat sätt, vi hade mer fart, mer löpningar utan boll. Allt bara föll på plats. från 1-1 i halvtid så ökade vi lite i andra och åker från Ösmo med 4-1 vinst och kammar hem 3 poäng till kontot. Otroligt skönt.
Anna Lechner 3 Mål och Stina Tranberg 1 Mål.

Efter detta har tjejerna vart lediga från fotboll men dock hunnit med en lite lagfest!
Så imorrn tisdag drar vi igång igen på Kippen :)