Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap


Jane Lundgren Ericsson 

Ordförande
ordforande@bkbk.se

Jag heter Jane och är ordförande i klubben sen 2019. Det känns fantastiskt roligt! 

Jag bor på Rönnvägen i Enskededalen och är gift och har två barn. Min son har spelat i BKBK sen knatte-fotbollsskolan och spelar nu i U16. Själv har jag varit en engagerad fotbollsmamma sen dess och längtar varje år till Sanktan ska starta. Utanför BKBK arbetar jag just nu som Chefsjurist och styrelseproffs och har lång erfarenhet som jurist, chef och styrelseledamot i bank- och finansbranschen. På fritiden så tränar jag löpning och styrketräning. 


Maria Langell Engström

Vice ordförande 

maria.l.engstrom@bkbk.se

Jag heter Maria och är vice ordförande och har suttit i styrelsen i ett år. Jag bor i Skarpnäck, är gift, har två barn, två katter och en kanin. Båda mina barn spelar i BKBK och min dotter har spelat sen knatte-fotbollsskolan och spelar nu i f07 där jag också är tränare. Min son ska i år spela andra året i knatte-fotbollsskolan. Jag har en lång historia i klubben då jag som barn och ungdom både spelat, varit tränare och styrelseledamot i KBK, en av klubbarna som 2011 blev BKBK. Jag spelar även själv fortfarande en del korpfotboll. Till vardags är jag lärare på mellanstadiet i Bagarmossens skola och träffar även där många av klubbens barn och ungdomar.


Pär Carlsson 

Kassör / Sportansvarig

kassor@bkbk.se

par.carlson@bkbk.se


Hans Lindström 

Sekreterare

sekreterare@bkbk.se

Jag heter Hans och är ny sekreterare i klubben. Jag är gift och har tre barn. Vi bor i Bagarmossen, Jag har varit aktiv i P06 och är lagledare i F09. Jag arbetar som förskolelärare och när jag inte sysslar med fotboll tränar jag karate. Jag har lång styrelseerfarenhet i olika ideella föreningar,


Per Eklind
Styrelseledamot 

Jag heter Per och är 62 år. Jag har varit med i styrelsen sedan 2011. mitt största engagemang i klubben har varit att fixa caféet och kansliets lokaler. Min dotter Maja har spelat i klubben sen hon var 6 år och nu är hon 21 och spelar i Damlaget. Jag bor i Traneberg tillsammans med min sambo. Min profession är verktygsmakare på ett företag i Tyresö. Jag jobbar även extra på Skansen i skråverksamheten.  

per.eklind@bkbk.se


Helene Källgården - ny ledamot 2020

Styrelseledamot


Gunnar Caperius - ny ledamot 2020

Styrelseledamot


Karin Lavesson      

Styrelseledamot 

Jag heter Karin och är stolt fotbollsmamma i P09 grön samt F07. Jag har varit aktiv ledare i BKBK sen knattefotbollsskolan och älskar allt som har med barnidrott i allmänhet, och barnfotboll i synnerhet, att göra. Jag ser fram emot att vara en del av BKBKs styrelse och utveckla verksamheten så att BKBK blir en naturlig del av livet i söderort!

Karin.Lavesson@bkbk.se


Maria Bowzer
Styrelseledamot 
maria.bowzer@bkbk.se


Valberedning

Catharina Isoz Nordling (Sammankallande)

valberedning@bkbk.se


Karin Sandström
Henrik Appelqvist