VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

 

Jane Lundgren Ericsson 

Ordförande
ordforande@bkbk.se

Jag heter Jane och är ordförande i klubben sen 2019. Det känns fantastiskt roligt! 

Jag bor på Rönnvägen i Enskededalen och är gift och har två barn. Min son är född 2004 och har spelat i BKBK sen knatte-fotbollsskolan. Själv har jag varit en engagerad fotbollsmamma sen dess och längtar varje år till Sanktan ska starta. Utanför BKBK arbetar jag just nu som Chefsjurist och styrelseproffs och har lång erfarenhet som jurist, chef och styrelseledamot i bank- och finansbranschen. På fritiden så tränar jag löpning och styrketräning. 

 

Maria Langell Engström

Vice ordförande 

maria.l.engstrom@bkbk.se

Jag heter Maria, är vice ordförande och har varit med i styrelsen sen 2018. Dessutom är jag ansvarig för klubbens cuper. Båda mina barn spelar i Bagarmossen Kärrtorps BK, i F07 och P13. I det ena laget är jag lagledare och i det andra är jag tränare.
Till vardags är jag lärare på mellanstadiet i Bagarmossens skola och träffar även där många av klubbens barn och ungdomar.
Jag har en lång historia i klubben då jag var aktiv i KBK (Kärrtorp BK - det ena av lagen som slogs ihop till BKBK) både som spelare, tränare och i styrelsen.

 

Pär Carlsson 

Kassör / Sportansvarig

par.carlson@bkbk.se

 

 

 

Karin Lavesson      

Sekreterare

Jag heter Karin och är stolt fotbollsmamma i BKBK. 

Tidigare engagerad som tränare och lagledare i P09 grön samt F07. Jag älskar allt som har med barnidrott i allmänhet, och barnfotboll i synnerhet, att göra. Jag ser fram emot att även detta år vara en del av BKBKs styrelse och utveckla verksamheten så att BKBK blir en naturlig del av livet i söderort!

Karin.Lavesson@bkbk.se

 

 

Maria Bowzer
Styrelseledamot 
maria.bowzer@bkbk.se

 

Valberedning

Henrik Appelqvist  (Sammankallande)

Ingrid Utne
Gustav Appell