VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

 

Jane Lundgren Ericsson 

Ordförande
ordforande@bkbk.se

Jag heter Jane och är ordförande i klubben sen 2019. Det känns fantastiskt roligt! 

Jag bor på Rönnvägen i Enskededalen och är gift och har två barn. Min son är född 2004 och har spelat i BKBK sen knatte-fotbollsskolan. Själv har jag varit en engagerad fotbollsmamma sen dess och längtar varje år till Sanktan ska starta. Utanför BKBK arbetar jag just nu som Chefsjurist och styrelseproffs och har lång erfarenhet som jurist, chef och styrelseledamot i bank- och finansbranschen. På fritiden så tränar jag löpning och styrketräning. 

 

Maria Langell Engström

Vice ordförande 

maria.l.engstrom@bkbk.se

Jag heter Maria, är vice ordförande och har varit med i styrelsen sen 2018. Dessutom är jag ansvarig för klubbens cuper. Båda mina barn spelar i Bagarmossen Kärrtorps BK, i F07 och P13. I det ena laget är jag lagledare och i det andra är jag tränare.
Till vardags är jag lärare på mellanstadiet i Bagarmossens skola och träffar även där många av klubbens barn och ungdomar.
Jag har en lång historia i klubben då jag var aktiv i KBK (Kärrtorp BK - det ena av lagen som slogs ihop till BKBK) både som spelare, tränare och i styrelsen.

 

Pär Carlsson 

Kassör / Sportansvarig

par.carlson@bkbk.se

 

Per Eklind
Styrelseledamot 

Jag heter Per och är 62 år. Jag har varit med i styrelsen sedan 2011. Mitt största engagemang i klubben har varit att fixa caféet och kansliets lokaler. Min dotter Maja har spelat i klubben sen hon var 6 år och nu är hon 21 och spelar i Damlaget. Jag bor i Traneberg tillsammans med min sambo. Min profession är verktygsmakare på ett företag i Tyresö. Jag jobbar även extra på Skansen i skråverksamheten.  

per.eklind@bkbk.se

 

Heléne Källgården

Styrelseledamot

Jag har varit tränare i P10 och lagledare i F12 och även själv spelat fotboll i olika omgångar från att jag var 7 år fram till 20-årsåldern. Jag har varit styrelsemedlem i flera andra ideella föreningar, ofta med fokus på kommunikation, vilket jag även fokuserar på i BKBK.  I övrigt arbetar jag som utbildare och konsult, och spenderar min fritid med familj och vänner och på aktiviteter såsom löpning, styrketräning och skidåkning.

helene.kallgarden@bkbk.se

 

Karin Lavesson      

Sekreterare

Jag heter Karin och är stolt fotbollsmamma i BKBK. 

Tidigare engagerad som tränare och lagledare i P09 grön samt F07. Jag älskar allt som har med barnidrott i allmänhet, och barnfotboll i synnerhet, att göra. Jag ser fram emot att även detta år vara en del av BKBKs styrelse och utveckla verksamheten så att BKBK blir en naturlig del av livet i söderort!

Karin.Lavesson@bkbk.se

 

Marlene Swindell

Jag heter Marlene och min BKBK-resa började som fotbollsförälder. Min dotter har spelat med F-06 och min man var tidigare tränare för samma lag. KIP har blivit vårt Mekka. Som barn, undom och ung vuxen spelade jag alla bollsporter som stod till buds och att ha ett lag, en förening och en plan att hänga på var en viktig del av min fritid. Det är just därför jag vill engagera mig i styrelsearbetet, att på något sätt vara med och bidra till det lokala föreningslivet som är så viktig för våra barn och unga. Jag har en bakgrund som chef i den offentliga sektorn och har de senaste sju åren arbetat inom HR-området. 

 

Maria Bowzer
Styrelseledamot 
maria.bowzer@bkbk.se

 

Valberedning

Henrik Appelqvist  (Sammankallande)

Ingrid Utne
Gustav Appell