Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P03
Välkommen till lagsidan för P03!
Välkommen till BKBK P03!

Vi vill just nu bli fler i laget, så hör gärna av dig om du vill börja spela med oss. Använd gärna formuläret för intresseanmälan som du hittar på startsidan http://www.bkbk.se


Under våren 2018 tränar vi måndagar kl. 18.30 - 20.00 samt onsdagar kl. 17.30 - 19.00 på Kärrtorps IP. 

BKBK P03 - Underbart avslut på säsongen!
2018-10-16 20:51
Årsta - BKBK

Säsongens sista match mot tabellgrannen Årsta skapade förväntningar. Förutsättningarna var bra, en trupp på 15 spelare och en underbar kväll efter en dag med brittsommar. Vi har ju under hösten sett hur lagets spel mognat och nu blev det examensprov.


Spelarna har under hösten fått höra många förmaningar om det defensiva spelets betydelse och enkelheten i anfallsspelet. Efter ett par trevade inledande minuter blev det BKBK som tog över spelet och stora delar spelade efter förmanad spelmodell. Spelet i första halvleken var jämnt med en viss övervikt till oss. Detta berodde till stor del på laget defensiva spel där backlinjen gjorde sitt jobb och fick stor hjälp av mittfältet samt en tryggt spelande Alex i målet. I och med snabba uppspel utan krusiduller blev spelet något mer förlagt på motståndarens planhalva med en hel del fina genomskärare. Det var dock inte någon av dessa genomskärare som gav utdelning utan att Bilel vågade skjuta från distans som gav en välförtjänt ledning mitt i första halvlek.


Andra halvlek fortsatte i samma stil som en jämn match med en liten fördel till oss. 2-0 kom till genom en bakåtpass från mittfältet till backlinje och framåt till anfall som drev fram utmanade och breddade till en spelbar Teo på kanten som skickade i bollen i retur till Maebel som kunde sätta 2-0.


Med ungefär kvarten kvar ökade Årsta sin press framåt och genom en bra prestation på en hörna nickades reduceringen 2-1 in. Stärkta av det fortsatte Årsta sin press framåt och nu började det bli en riktig nerv i matchen. Vi hade några chanser att stänga matchen men en utnyttjad försvarsmiss av oss  gjorde det möjligt för motståndarna att kvittera med någon minut kvar.


Sammantaget en välspelad och sevärd match i högt tempo och intensivt på planen. Det här spelet hoppas vi kan utvecklas till 2019. Killarna var värda poängen de tog idag och det hade inte varit orättvist om de kom hem med tre poäng.


(Tack Håkan för referatet och Johanna för bilderna)

BKBK P03 - Riktigt trevlig träning idag!
2018-08-08 23:54
Hej, säsongens första riktiga träning blev väldigt trevlig. Fint att se att det var så många på plats när vi mjukstartade höstens träningar. Efter matchen bjöd klubben på korv och dricka. Och några stannade kvar för att bara bollkallar när herrarnas A-lag vann en välförtjänt seger på hemmaplan. Stämningen var på topp i omklädningsrummet efteråt!
Referat: Saltsjöbadens IF 2 - Bagarmossen Kärrtorp BK 1
BKBK P03 - Välförtjänt seger på bortaplan
2018-05-13 21:47
BKBK P03 i Saltsjöbaden
Äntligen kom säsongens första välförtjänta seger. Mycket bra jobbat av alla spelare! Alla gav verkligen allt och vi spelade stabilt och bättre än någonsin.
Referat: Bagarmossen Kärrtorp BK 1 - Årsta FF 2
BKBK P03 - Fantastisk insats av alla i premiären!
2018-04-22 15:46
Vilken match! Riktigt kul! Mycket bra jobbat! :)
BKBK P03 - Vårens fem mål
2018-03-13 22:04

De fem mål laget kommer jobba mot under våren:


  1. Alla ska känna sig delaktiga på samma villkor och att vi ska behandla varandra som vi själva vill bli behandlade
  2. En tydlig uppspelsidé
  3. Ett fungerande grundspel i försvarsspel
  4. Ett fungerande grundspel för långsamma anfall
  5. Ett fungerande grundspel för snabba anfall
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners