SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P17

P17 Bagarmossen Kärrtorp BK

Truppen består av 18 dedikerade spelare från Bagarmossen och Kärrtorp som tränar 3-4 dagar i veckan på Kärrtorps IP under ledning av extern utbildad tränare. Säsong 2021 kommer vi spela i Division 1B i St Erikscupen samt med Klubbens Herr A-lag i division 3 i Stockholmsserien. Vi kommer också att spela minst 2 cuper under året.

 
Vill du provträna med oss så kontakta tränare Natnael Hagos på telefonnummer 073-985 30 78 eller per e-post till Natnael.hagos@bkbk.se 
 
Kontakta oss gärna för träningsmatcher när det blir tillåtet. 
Premiär i Sanktan
2021-05-09 20:32

Äntligen Sanktanpremiär efter många månaders väntan. En träningsmatch mot AIK hade det hunnits med förra helgen (inställd seriematch som istället fick bli en bra träningsmatch med vinst 5-1)

 

Dagens motstånd var Älvsjö AIKs utvecklingslag som förra året slutade topp 3 i division 1. En på förhand svår motståndare och en bra värdemätare på var vi står rent utvecklingsmässigt efter att ha tränat i flera månader. Till en början visade det sig att Älvsjö var precis så svåra som vi hade räknat med och motståndarna fick rulla mycket boll både på vår och deras planhalva. Vi hamnade inte helt rätt i positionerna och var alldeles för passiva och sjönk ner för långt. 0-1 kom därför rättvist sett till matchbilden även om det var slarv i försvaret i kombination med deras höga press som gav Älvsjö deras första mål. Efter deras ledningsmål så visade det sig att förra årets tuffa säsong i kvalserien har gett laget karaktär om att aldrig vika ner sig och 1-1 kom relativt snabbt efter att ha vunnit boll högt upp och en lobb från Oliver styrdes vidare in i mål av Jermaine. 1-1 i halvtid och sista 5-10 minuter i från första halvlek att jobba vidare på.
Andra halvlek visar vi upp en annan aggressivitet och jämnar ut spelet . Älvsjö fortsätter dock att pressa högt och efter bolltapp utanför vårt straffområde slår dom till igen och 1-2. Återigen ett underläge för oss att jobba oss tillbaka från. Vi fortsätter dock jobba på och försöker hålla i boll och bygga upp ett spel. Det leder till slut till ett par målchanser och slutligen en hörna. En hörna som nickas bort av Älvsjö men Vilgot fångar upp bollen och avslutar med ett lågt distansskott som sitter och  2-2. Kvitteringsmålet ger oss kraft och en tro på att det här går att vända och vi fortsätter trycka på. Älvsjö fortsätter sin höga press och Gabbe och Viggo sätts under ständig press när Hugo spelar ut bollen kort. Dock börjar vi kunna spela ut till våra ytterbackar och på så sätt spela bort Älvsjös första press. Detta gör att vi kan komma upp med fler spelare och ställa om snabbare. Ytterbackarna fyllde på bra längs kanterna och kan börja slå inlägg. Ett av dessa inlägg resulterar till slut i en straff för oss som Jesper iskallt förvaltar och vi har vänt till 3-2. Älvsjö måste nu börja jaga ett kvitteringsmål och dom trycker på med allt vad dom har men vi försvarar oss bra och dom kommer inte till några farliga lägen. Vi fortsätter med att ställa om när tillfälle ges och efter att Peter fått bollen och gjort bort Älvsjös ytterback i deras straffområdet så kan han servera Jonte som enkelt stöter in 4-2. Sista 10 minuterna gör Älvsjö en sista forcering men vi ligger rätt i vårt försvar och ett par distansskott utanför är det enda som Älvsjö mäktar med i slutet. 
 
Vinst med 4-2 mot ett bra Älvsjö och vi kan ta med oss ett par saker:
Kul att se Peter på planen igen efter nästan 1 års skadebekymmer.
Kul att se Oliver göra sin seriepremiär för oss.
Kul att se Vilgot (född 06) göra sitt första seriemål för oss.
Karaktären i laget. Vända två underlägen och behålla lugnet sista 10-15 minuterna i ledning.
Konditionen såg bättre ut än på länge. Bra träningsnärvaro under vintern tillsammans med ett väldigt bra träningsupplägg verkar ge resultat i år. 
Bredden på truppen. 4 olika målskyttar och 5 spelare borta i dagens matchtrupp.
 
Vi tackar Älvsjö AIK för en god match och utgår från att det är ett revanschsuget lag som vi kommer att möta i höst.
 
Matchreferat:
Pär Carlson
Lagledare
Följ P17 i appen MinFotboll
2021-04-14 07:50
Hej! Här kommer en länk för att bli en del av vårt lag Bagarmossen Kärrtorp BK i Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Skaffa Min Fotboll och sprid vidare till föräldrar och alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag!
Hälsningar, Lagledarna
 
 

 

Quality Hotel Cup
2020-11-03 15:20

Efter en tuff säsong med många skador och där resultaten kommit först i de senare omgångarna begav sig U16 i hyrda minibussar mot Vänersborg för att delta i Quality Hotel Cup. Fem tuffa matcher spelade vi mot bra motstånd som vi dessutom aldrig mött förut, nyttigt för spelarnas fotbollsutbildning. Vi gick till A-slutspel och efter en förlust i kvartfinalen med 1–2 hamnade vi tillslut på en femteplats vilket är en bra prestation givet motståndet.

Nu satsar vi framåt och nästa säsong inleder vi med att åka till Göteborg och spela Future Cup. 

Guld i Saku Cup för U16!
2019-11-04 15:47

Vår senaste resa gick till Estland i oktober 2019 för att spela Saku Cup under tre dagar. Vi mötte motstånd från Finland och Estland och U16 slutade som vinnare av hela cupen! 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen