SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P17

P17 Bagarmossen Kärrtorp BK

Truppen består av 18 dedikerade spelare från Bagarmossen och Kärrtorp som tränar 3-4 dagar i veckan på Kärrtorps IP under ledning av extern utbildad tränare samt fystränare. 

 

Säsongen 2022 spelar vi i P2004 kval till P19 & i Stockholmsserien division 3 tillsammans med Herrlaget 

Vill du provträna med oss så kontakta tränare Natnael Hagos på telefonnummer 073-985 30 78 eller per e-post till Natnael.hagos@bkbk.se 
 
Kontakta oss gärna för träningsmatcher! 
BKBK P17 söker målvakt
2021-08-28 13:29

Laget tränar 3-4 dagar i veckan på Kärrtorps IP under ledning av extern utbildad tränare samt fystränare. Målvaktsträning erbjuds 1-2 dagar i veckan. 

 

Säsong 2021 spelar vi i Division 1B i St Erikscupen samt med Klubbens Herr A-lag i division 3 i Stockholmsserien. Vi kommer också att spela minst 2 cuper under året.

 

Säsongen 2022 spelar vi i P2004 kval till P19 & i Stockholmsserien division 3 tillsammans med Herrlaget 

 
kontakta tränare Natnael Hagos på telefonnummer 073-985 30 78 Natnael.hagos@bkbk.se 
Matchnummer 3 i Sanktan
2021-05-31 16:47

I söndags spelades omgång 3 för oss vilket vi är ensamma om i serie där vissa lag har inte ens spelat en match. Motståndet var Enskede U17.2 och dom kom från en förlust mot Hammarby som vi besegrade i en svängig match.

Vi kommer återigen till match med en utespelare i mål, den här gången Viggo som har betydligt mer erfarenhet av att stå i mål än vad Jamal hade. Som tur är hade vi en rätt intakt trupp och vi kunde därmed spela med två naturliga mittbackar i Olle och Gabbe nu när Viggo fick ställa sig i mål.  

Hur såg det då ut i första halvlek? Jo BKBK gjorde tyvärr sin sämsta halvlek för säsongen och Enskede visade att förlusten mot Hammarby var en tillfällig svacka. Enskede var det klart bättre laget och förstärkta med en innermittfältare från deras U17.1 så dominerade dom. BKBK fick mest spela långt och fick sina uppspel brutna vid ett antal tillfällen. Dock resulterade det inte i några mål då de riktiga farliga lägena inte dök upp för Enskede och dom som uppstod kunde Viggo avstyra. 0-0 i halvtid.

På läktaren trodde man att BKBK skulle göra en Älvsjö halvlek efter paus och inledningsvis såg det ut så men tempot gick återigen ner efter 5-10 minuter i andra halvlek. BKBK ägde visserligen bollen större delen av tiden men attackerna uteblev. När det var ca 25 minuter kvar började dock de farliga lägena uppstå och BKBK borde satt minst 2 mål efter ett stolpskott och en mycket bra räddning av Enskedes målvakt på Jamals skott. Enskede såg nu trötta ut och BKBK fortsatte äga boll. Dock slarvades det en del i passningsspelet och Enskede kunde kontra ett par gånger men en väldigt bra Olle i mittsvaret löste det gång på gång.  Några mål blev det inte i den här matchen och  det enda positiva med det är att vi höll nollan för första gången för i år.

Vad vi tar med oss efter den här matchen:

Försvaret har fått en bredd jämfört med förra säsongen där vi den här matchen spelade med till 50% nykomponerad backlinje jämfört med tidigare matcher

Vi klarade att hålla nollan med en utespelare i mål (dock en målvaktsrutinerad sådan)

Kul att se Abel tillbaka i BKBK efter en utflykt till IFK Haninge. Konkurrensen ökar vilket vi är glada för.

Att det är viktigt att man ta uppgiften på allvar vad som än väntar på motståndarsidan. Att ett lag förlorat mot ett lag som vi vunnit mot innebär ingen lätt match. Det finns inga enkla motstånd i den här serien.

Vi tackar Enskede och domaren för en god match och ser framemot höstens match på Enskede IP.

 

Matchreferat:

Pär Carlson

Lagledare

Match nummer 2 i Sanktan
2021-05-22 18:10

På fredagen var det dags återigen för match i Sanktan. En väldigt haltande tabell där vi nu spelat 66 % av alla matcher och är obesegrade efter vinst nr 2. Motståndet var Hammarby lag 3 som är det enda kvarvarande breddlaget i Hammarbys 04 kull som tidigare var över 10 lag. Starkt jobbat att kunna hålla ihop alla dessa år. Det visade det sig dock några dagar tidigare att Hammarby skulle ställa upp med ett mixat lag med spelare från ett av deras duktiga 05 lag.

Vi fick också en utmanande situation när det visade sig att vår duktiga målvakt Hugos knä inte var redo för spel och en ersättare behövdes hittas bland utespelarna. Efter att ha visat framfötterna på torsdagens träning var alla överens om att Jamal var bästa valet. Jamals senaste match i målet var i när vi spelade 5 mot 5 så även om det fanns rutin så var det ett bra tag sedan.

Båda lagen börjar trevande och utan någon hög press. Detta gör att mittbackarna börjar slå längre bollar på ytan och Hammarby gör detta bäst under de 10 första minuterna. Deras högerytter är väldigt snabb och duktig med boll och lyckas få in bollen i boxen men Hammarbys anfallare avslutar över. Efter 10 minuter börjar vi komma in i matchen och försöker hålla bollen på marken. Mer rörelse av våra innermittfältare ger mittbackarna mer passningsmöjligheter och vi kan flytta upp fler spelare. 1–0 till oss kommer på ett snyggt långskott från Oliver som är otagbart för målvakten i Hammarby. Efter detta tar vi över mer och mer och får ett antal hörnor som tills slut resulterar i 2–0 oss genom ett kyligt avslut av Peter. Snabbt efter detta går vi på en omställning och Oliver lägger en fantastisk passning bakom Hammarbys backlinje där Jermaine snyggt slår in 3–0 på volley. Vi går till halvtidsvila med en betryggande ledning och Jamal hade nollan intakt.

Vad som händer i andra halvlek räcker inte ett referat till att beskriva men det kan väl sammanfattas med att det blev lite för mycket mål bakåt. Vi fortsätter dock med ett helt ok passningsspel och Elias gör 4–0 med en soloräd från kanten.  Efter detta börjar vi slappna av och släpper in Hammarby som inte gett upp och trycker på. Dom gör 3 snabba mål och det är match igen. Det har vid det här laget spridit sig en liten osäkerhet i försvaret hos oss men vi fortsätter trots det med spel på marken och vinner boll högre upp i banan. Efter 2 försök så får Oliver till ett skott som sitter och 5-3. Återigen en period där vi blir lite arroganta i försvaret och bjuder Hammarby på ytterligare en chans som tyvärr resulterar i 5-4. Sista minuterna tar för evigt och Hammarby har fått vittring på ytterligare mål men vi håller undan igen.

Vinst med 5-4 mot Hammarby och vi kan ta med oss ett par saker:

Kul att se Jamal hålla nollan i 45 minuter och gör en galen räddning i andra halvlek.

Kul att se laget ställa upp för varandra i en ovan situation som att komma till en match utan ordinarie målvakt.

Återigen karaktären i laget. Hålla ledningen trots många snabba baklängesmål

Passningskombinationerna från försvar och upp i banan. Många fina under matchen.

Vi behöver lära oss att inte slappna av vid en stor ledning.

Vi tackar Hammarby och domaren för en god match och ser framemot höstens match.

Matchreferat:

Pär Carlson

Lagledare

Premiär i Sanktan
2021-05-09 20:32

Äntligen Sanktanpremiär efter många månaders väntan. En träningsmatch mot AIK hade det hunnits med förra helgen (inställd seriematch som istället fick bli en bra träningsmatch med vinst 5-1)

 

Dagens motstånd var Älvsjö AIKs utvecklingslag som förra året slutade topp 3 i division 1. En på förhand svår motståndare och en bra värdemätare på var vi står rent utvecklingsmässigt efter att ha tränat i flera månader. Till en början visade det sig att Älvsjö var precis så svåra som vi hade räknat med och motståndarna fick rulla mycket boll både på vår och deras planhalva. Vi hamnade inte helt rätt i positionerna och var alldeles för passiva och sjönk ner för långt. 0-1 kom därför rättvist sett till matchbilden även om det var slarv i försvaret i kombination med deras höga press som gav Älvsjö deras första mål. Efter deras ledningsmål så visade det sig att förra årets tuffa säsong i kvalserien har gett laget karaktär om att aldrig vika ner sig och 1-1 kom relativt snabbt efter att ha vunnit boll högt upp och en lobb från Oliver styrdes vidare in i mål av Jermaine. 1-1 i halvtid och sista 5-10 minuter i från första halvlek att jobba vidare på.
Andra halvlek visar vi upp en annan aggressivitet och jämnar ut spelet . Älvsjö fortsätter dock att pressa högt och efter bolltapp utanför vårt straffområde slår dom till igen och 1-2. Återigen ett underläge för oss att jobba oss tillbaka från. Vi fortsätter dock jobba på och försöker hålla i boll och bygga upp ett spel. Det leder till slut till ett par målchanser och slutligen en hörna. En hörna som nickas bort av Älvsjö men Vilgot fångar upp bollen och avslutar med ett lågt distansskott som sitter och  2-2. Kvitteringsmålet ger oss kraft och en tro på att det här går att vända och vi fortsätter trycka på. Älvsjö fortsätter sin höga press och Gabbe och Viggo sätts under ständig press när Hugo spelar ut bollen kort. Dock börjar vi kunna spela ut till våra ytterbackar och på så sätt spela bort Älvsjös första press. Detta gör att vi kan komma upp med fler spelare och ställa om snabbare. Ytterbackarna fyllde på bra längs kanterna och kan börja slå inlägg. Ett av dessa inlägg resulterar till slut i en straff för oss som Jesper iskallt förvaltar och vi har vänt till 3-2. Älvsjö måste nu börja jaga ett kvitteringsmål och dom trycker på med allt vad dom har men vi försvarar oss bra och dom kommer inte till några farliga lägen. Vi fortsätter med att ställa om när tillfälle ges och efter att Peter fått bollen och gjort bort Älvsjös ytterback i deras straffområdet så kan han servera Jonte som enkelt stöter in 4-2. Sista 10 minuterna gör Älvsjö en sista forcering men vi ligger rätt i vårt försvar och ett par distansskott utanför är det enda som Älvsjö mäktar med i slutet. 
 
Vinst med 4-2 mot ett bra Älvsjö och vi kan ta med oss ett par saker:
Kul att se Peter på planen igen efter nästan 1 års skadebekymmer.
Kul att se Oliver göra sin seriepremiär för oss.
Kul att se Vilgot (född 06) göra sitt första seriemål för oss.
Karaktären i laget. Vända två underlägen och behålla lugnet sista 10-15 minuterna i ledning.
Konditionen såg bättre ut än på länge. Bra träningsnärvaro under vintern tillsammans med ett väldigt bra träningsupplägg verkar ge resultat i år. 
Bredden på truppen. 4 olika målskyttar och 5 spelare borta i dagens matchtrupp.
 
Vi tackar Älvsjö AIK för en god match och utgår från att det är ett revanschsuget lag som vi kommer att möta i höst.
 
Matchreferat:
Pär Carlson
Lagledare