Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till lagsidan för F06!

Träningsmatch och senaste info gällande covid19 & fotboll
2020-04-03 15:47
SFF och STFF uppdaterade i veckan sina riktlinjer angående fotbollsverksamhet. Det innebär i sin korthet att seriestarten av sankt Erikscupen skjuts framåt men att träning och träningsmatcher för BKBKf06 kan genomföras då det anses som en viktig aktivitet för folkhälsan.

Med anledning av inställd seriepremiär så bjuder vi in alla våra spelare att delta i träningsmatch mot Sollentuna nu på söndag. Matchen startar kl 12 och vi samlas  vid Margaretarummet kl 11.15.

Tänk på att 
  • du som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. 
  • byta om hemma före och efter match.
  • inte dela vattenflaska
  • ha god handhygien genom att tvätta dina händer innan match eller träning
  • undvika handhälsning
  • du som är åskådare håller avstånd till andra

Träningslägret i helgen!
2020-03-23 19:55
Kläd dig varmt under träningslägret.
Till helgen (28-29/3) anordnar vi som bekant ett träningsläger vid Bagarmossens fotbollsplan. Vi startar dagarna kl 10 och avslutar runt kl 15.

Vi kommer att anordna en lättare lunch dessa dagar men tänk på att äta en rejäl frukost dessa dagar.  
Tänk också på att klä dig efter helgens väderprognos. Eftersom vi kommer vara utomhus i princip hela tiden är det god idé att ha varma överdragskläder, handskar och mössa med sig


Information med anledning av Corona utbrottet
2020-03-14 16:40
Vi planerar vår verksamhet utifrån de rekommendationer som folkhälsomyndigheten, fotbollsförbundet samt klubben har för tillfället och uppdaterar oss kontinuerligt. Det innebär i nuläget att de inplanerade träningarna och matcherna fortlöper som vanligt. Förändras situationen så informerar vi här på hemsidan samt via epost.

I nuläget är det särskilt viktigt att du tänker på att:

- Att stanna hemma vid tecken på symptom.
- Att inte dela på vattenflaska vid träning & match.

Här finner du Folkhälsomyndighetens rekommendationer för individ och generellt riktlinjerna för skola.


Påminnelse angående lag & medlemsavgift
2020-03-01 14:03
Här kommer en påminnelse om lagavgiften som skulle vara betald den 28/2. Vi har hittills fått in pengar från 8 spelare så här långt. Se tidigare nyhet för hur mycket och hur du betalar.

Passar också på att informera om att klubben skickat ut information om medlemsavgiften. Du hittar informationen i i din e-post.

Påminner om att klubben har medel för att hjälpa familjer/ungdomar som av olika anledningar har svårt att betala tränings- eller lagavgiften. I så fall tar man kontakt med någon av oss tränare eller ordförande i klubben. Alla ska ha möjlighet att få träna & spela fotboll oavsett ekonomisk situation!
Sportlovsuppehåll samt träningsläger
2020-02-16 19:21
Till veckan tränar vi som vanligt men under sportlovet tar vi ett kortare uppehåll. I kalendern ser du alla aktuella träningar.

I slutet av mars siktar vi på att genomföra ett lokalt träningsläger vid Bagarmossens skolas bollplan. Vi räknar med att träna mellan 10-15 både lördag och söndag den helgen. Se till att hålla kalendern fri. Mer information om lägrets detaljer kommer.


Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen