VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
F07
Välkommen till lagsidan för DJ!

Vi är en träningsgrupp med tjejer födda 2005-2008. På våra träningar är det mycket glädje, men också seriöst. Vi tränar för att vi älskar fotboll och för att vi vill utvecklas tillsammans!

2022 vann vi f2007-div3c och 2023 satsar vi på att spela i f16-19 div2.

Vi har ett bra samarbete med damlaget. Spelare från vårt lag rotationstränar med damlaget och spelar Stockholmsserien tillsammans med damlaget, några har även spelat i div. 3.

Sen januari 2022 har vi två nya huvudtränare; Anna Makowski och Gerardo Espejo.


Är du född 2004-2007 och spelar du redan fotboll och är intresserad av att spela i en klubb som satsar framåt för alla sina spelare? vill du komma och provspela? Vi är intresserade av alla spelartyper! Är du intresserad av att börja spela fotboll med oss ber vi dig att använda formuläret för intresseanmälan som du hittar på startsidan www.bkbk.se.

 

Vi tränar på Kärrtorps IP. Måndagar kl 19.15-20.45 samt onsdagar och torsdagar kl 19-20.30.

 

 


Följ oss på Instagram: @bkbk_damjuniorer
Provspel under november
2022-11-09 22:54

Under november månad bjuder damjuniorerna in till provspel för spelare födda 2004-2007.

 

DJ består nu av spelare födda 2006-2008 och vi vill bygga vidare på den stomme vi har. Vi söker därför spelare födda 2004-2007 som spelat f16-19 i div2 eller högre eller ungdomsfotboll i div3 eller högre och vill ta chansen att utvecklas tillsammans med oss i f16-19 div2 under 2023.

 

BKBK är en förening som satsar på flick- och damfotboll och där jämställdhet är ett ledord.

 

Laget har väldigt bra träningsmöjligheter på fina Kärrtorps IP och har tillgång till omklädningsrum före och efter träningar.

Vi kommer erbjuda arvoderade huvudtränare, målvaktstränare samt fystränare. En av våra huvudtränare ska precis påbörja tränarutbildningen Uefa B.

Laget har också att ett tätt samarbete med damlaget.

Seriesegrare!
2022-10-16 19:24

VI GJORDE DET!! I med- och motgång, i vått och torrt har vi ställt upp för varandra, jobbat för varandra! Tillsammans blev vi seriesegrare i div f2007-3c!!

Nya huvudtränare
2022-01-17 22:01

Vi är glada att kunna välkomna två nya huvudtränare till laget, Gerardo Espejo och Anna Makowski. De kommer närmast från IFK Haninge och gjorde sin första träning med laget idag.

 

Här kommer en liten presentation av var och en av dem:

Anna Makowski 32 år.

Uppvuxen och bosatt i Haninge. Fotboll har alltid varit ett stort idrottsintresse för mig. Började själv spela fotboll redan som 7 åring. Dessvärre tog karriären stopp pga knäskada och jag fick upp ögonen som tränare istället. Gått C och B ungdom, hittills.

När jag brinner för något så som jag gör för fotbollen så finns det inget som kan stoppa mig. Som tränare är jag ambitiös, engagerad och väldigt uppmärksam.

För mig är det viktigt att alla spelare känner sig sedda, har roligt och känner sig trygga.

Jag är även glad att fortsätta tränarresan tillsammans med Gerardo då vi kompletterar varandra väldigt bra.

Tanken är även att ta upp karriären igen, knyta på mig fotbollsskorna och spela med damlaget.

Det känns otroligt bra att ha skrivit på för denna klubb och vara en del av BKBK-familjen.

 

Gerardo Espejo 41 år ung.

Uppvuxen i Växjö. Flyttade till Stockholm 2005 och har hunnit spela för ett par klubbar. Fotboll har alltid funnits i mitt liv och är något som jag verkligen brinner för.

Jag är både glad och stolt över att ha skrivit på för BKBK. Det är en stark och välorganiserad klubb, med en stark drivkraft att vilja bli ännu bättre. Jag kommer hit för att bidra med min kunskap för att utveckla oss till att bli ett starkt lag och att få fortsätta denna resa tillsammans med Anna känns otroligt bra. Vår fotboll handlar mycket om gemenskap både på och utanför plan. Vår fotboll handlar om just mycket mer än fotboll och det kommer vårt lag känna av.

Äntligen är Sanktan igång
2021-05-08 15:39

Vi har fått vänta, men idag var det äntligen dags för premiär i Sanktan.

 

I strålande sol tog vi emot Sköndals IK hemma på Kärrtorps IP. Vi varvade ett strålande passningsspel med lite mer stressat spel. Vi visade både på snygga , framspel och bra avslut som bra försvar och räddningar. Matchen slutade 3-3.
Nu ser vi fram emot en fortsatt säsong och många fler matcher.

 

Heja BKBK 💚🖤

Äntligen träning igen
2021-01-22 23:00
Äntligen får vi träna igen och ingen snö kan stoppa oss!! Löpning och styrka var fokuset i veckan. 
Nästa vecka ska ni ha med både springskor och fotbollsskor!! Ta med ett pr extra strumpor om du vill byta när du byter skor, benskydd är valfritt.