VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
F08

Välkommen till F17

Säsongen 2024 kommer vi att spela i F17 SM.

Vår grundfilosofi genom åren har varit enkel och konstant: "Ha alltid en tanke med bollen". Det betyder att man ska ha en tanke med varje passning, skott eller dribbling. Att ha många bolltouch tror vi är utvecklande för alla spelare och alla lagdelar blir aktiva i spelet.

 

Vill du provträna anmäl här! 

F17 - Öppna Provträningar! Vi välkomnar dig till våra öppna provträningar som pågår under vecka 46 - 49.

 

Är du en ambitiös och tävlingsinriktad individ med en stark vilja att utvecklas inom fotboll i en högkvalitativ miljö? Vill du vara med i vår nya unika satsning? Vi siktar mot F17-Allsvenskan år 2025. Gör resan med oss! 

 

Vill du veta mer? Är du intresserad av provträning? Har du frågor eller undrar över något, är du välkommen att kontakta vår sportchef, Michele (Migge) Esposito, eller huvudtränaren Andreas Roos.

 

Sportchef:

  • Michele (Migge) Esposito
  • Mejl: migge@bkbk.se
  • Mobil: 073-146 15 02

Huvudtränare:

 

Varmt välkommen till oss i BKBK F17!

Bagarmossen Kärrtorp BK F17 - Öppna Provträningar!
2023-10-30 14:57

Vi välkomnar dig till våra öppna provträningar som pågår under vecka 46 - 49.

Är du en ambitiös och tävlingsinriktad individ med en stark vilja att utvecklas inom fotboll i en högkvalitativ miljö? Vill du vara med i vår nya unika satsning? Vi siktar mot F17-Allsvenskan år 2025. Gör resan med oss!

 

Vårt lag leds av huvudtränare Andreas Roos, med lång erfarenhet på högsta nivå som ungdomstränare. Han gör sitt andra år i Bagarmossen Kärrtorp BK där han haft ansvaret för F-2008 laget i Div 1. Andreas innehar den högsta tränarutbildningen i Sverige för ungdomar och har verkat som tränare i Sverige och utomlands. Inom Stockholmsfotbollen genom uppdrag som senior- och ungdomstränare på både flick och pojksidan i klubbar som Boo FF, Nacka FC och IFK Tumba. För Stockholms Fotbollförbund har Andreas under många år varit Distriktsförbundskapten för både 2000- och 2004-kullen på pojksidan och där med framgång utbildat ett flertal framtida proffsspelare och landslagsmän. Andreas har själv ett förflutet som elitfotbollspelare. Sammantaget har Andreas genom sin erfarenhet och utbildning en unik insyn i och förståelse för hur elitförberedande verksamhet bör bedrivas med framgång.

 

F17-laget kommer att utgöras av en stomme från vårt DJ/F08-lag. Under 2023 spelade DJ i division 2 och F 2008 division 1.

Vår tränarstab är omfattande och dedikerad. Den inkluderar huvudtränare, välmeriterad assisterande tränare, fystränare, kiropraktor, målvaktstränare, mental coach och en administrativ lagledare - allt för att säkerställa din bästa prestation på planen.

 

Serier: Laget kommer att delta i F17 SM och antingen i en SSD-serie eller DJ-serie.

 

Vill du veta mer? Är du intresserad av provträning? Anmäl dig här. Har du frågor eller undrar över något, är du välkommen att kontakta vår sportchef, Michele (Migge) Esposito, eller huvudtränaren Andreas Roos.

 

Sportchef:

  • Michele (Migge) Esposito
  • Mejl: migge@bkbk.se
  • Mobil: 073-146 15 02

Huvudtränare:

Insamling BKBK:s ungdomsfond
En insamling för Bagarmossen Kärrtorp BK
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen