Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P06 Grön 2

Bli medlem i Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till lagsidan för P06 Grön!

Cafebemanning akut
2019-08-29 20:49
Hej,
Vi saknar bemanning på två av våra café-pass kommande helg, kl 17.30-20.00 Fredag 30/8 och Söndag 1/9. 
Om någon har möjlighet att ställa upp med kort varsel så hör av er till mig. Imorgon, Fredag, så har A-laget match, och då är det extra viktigt att vi bemannar caféet.

Cafét på Kärrtorps IP drivs, precis som klubben helt idéelt, dvs alla pengar går tillbaks i verksamheten. Att föräldrar ställer upp med sin egen tid är en förutsättning för att klubben ska existera. Vi tränare lägger ned ca 50-100 timmar per säsong på träningar, matcher, läger m.m. 

Jag vet att flera av er föräldrar har varit mycket tillmötesgående när det gäller dels att ta de cafépass som ni blivit tilldelade, och några av er har även gått längre än så. Till er vill jag rikta ett stort tack. Trots det så har vi inte lyckats bemanna alla pass denna vecka och vår café-ansvarige har själv tvingats stå flera pass i caféet denna vecka. Jag vill även rikta ett tack till Susanne, som har tagit på sig uppgiften som café-ansvarig denna sässong.

Med vänlig hälsning,
Anders Hamberg
Era cafépass efter sommaren (26 augusti till 1 september)
2019-06-05 12:52

Hej alla föräldrar till BKBK P06 grön, som ni har längtat efter detta!


Nu är det vår tur, att ansvara för caféet på KIP. Vecka 35 alltså direkt efter sommaren, 26 augusti till 1 september skall vi bemanna café, grill och planvärdskapet.


Som jag skrev i mitt långa utskick för en månad sedan har jag fördelat passen i förväg och med detta ansvaret att bemanna dessa pass om ni mot all förmodan inte kan.


Så alldeles snart kommer ni få ett mer detaljerat schema för bemanningen där ni hittar namn exakta tider för era inhopp och vem som har vilka tider samt deras kontakt uppgifter, samt en uppdaterad föräldralista med samlade kontakter så kan få tag på någon att byta med. Så, jag hoppas ni kan de enligt schemat nedan, men om det absolut inte skulle funka vill jag veta byten och annat innan sommaren. Manual och instruktioner kommer närmare själva veckan, nu skall ni bara fylla schemat. Så OBS kolla schemat nedan så ni vet när och vad och har tid på er att ändra, byta eller bara längta.....

Träningsoveraller - utprovning på lördag P06Grön
2019-02-12 16:06
Hej!
lördag 16/2 kl 12.40 kommer Intersport till caféet på KIP för utprovning av kläder. Vi har beslutat att det i år är obligatoriskt med inköp av träningsoveraller för spelare i vår trupp. Det är en del i grupptillhörigheten och dessutom ett praktiskt plagg inför träning och matcher och att medta på cupper. Vi är emellertid måna om att hålla kostnaderna för deltagande i laget på låg nivå, därför har vi ordnat med sponsoring för att hålla kostnaden nere. Kostnaden för overall inklusive tryck är c:a 800 kr per overall, men varje spelare betalar endast 250 kr. Spelarens initialer trycks på tröja och byxor.

På lördag lägger ni beställningen på plats i caféet. Därefter sätter ni in 250 kr i lagkassan i Handelsbanken 6129-966 268 288, senast 28 februari.

Separat kallelse skickas inför lördag. Om du inte kan komma på lördag så kan du antingen maila niklas.bragee@gmail.se senast lördag 16 feb med storlek, men då behöver du vara säker på att det är rätt storlek eller lägga din beställning till Niklas senare då vi gör en uppsamlingsbeställning vid uppstarten av vårsäsongen i slutet av mars. Men i så fall behöver ni själva åka till Intersport Farsta för att prova ut storklek inför tilläggsbeställningen. 

Storleken ska helst räcka även för 2020, så hellre större än mindre.

Vi ses förhoppningsvis i cafét på lördag!
Klas Ingessonscuppen 28-30 juni!
2019-02-05 19:28
Hej! 
Spelarna har efterfrågat att få delta i en övernattningscup och vi har nu anmält laget till Klas Ingessoncuppen 2019! Den går av stapeln lördag-söndag den 29-30 juni i Ödeshög. Vi kommer att åka från Stockholm på fredag em/kväll den 28 juni.

Vi har valt mellan ett antal olika cupper och valet på just denna cup har gjorts bl a utifrån att det är flera olika (tre) nivåer i söndagens slutspel, vilket brukar skapa jämnare matcher. Cuppen är dessutom hälften så dyr som en del andra cupper. Anmälningsavgiften samt ledarnas deltagaravgift bekostas av lagkassan, men spelarnas deltagaravgift (boende i skola plus mat) samt transport behöver betalas av deltagande spelares föräldrar. Mer info om detta i kommande kallelse, men gör redan nu en anteckning i kalendern!

Vi är beroende av biltransport och kan komma att behöva några föräldrars hjälp med detta, beroende på hur många av oss ledare som deltar och har bil. Vi återkommer om detta.

Läs gärna mer om cuppen här (och dela länken med era barn): https://www.klasingessonsminnescup.

Nya träningstider för vintern!
2018-11-11 17:05
Hej,
Under förra veckan, när det inte fanns något färdigt schema för planbokningar, så chansade vi på ledig planyta på KIP onsdag och torsdag, vilket gick bra. Nu har vi blivit erbjudna vintertider som är samma tider som de vi haft under sommarhalvåret:
Tisdagar kl 17:30-19:00 (KIP2)
Onsdagar kl 17:30-19:00 (KIP2)

Vi har tackat ja till dessa och inväntar bekräftelse, men vi utgår från att det blir dessa tider under vinterhalvåret! Så hör ni inget mer så är det dessa tider som gäller från och med veckan som kommer. 

Som jag skrev i förra mailet, så är utomhusträningen beroende av att underlaget är spelbart. KIP2 snöröjs vilket är positivt. 

Om vi behöver boka av en träning, så mailar vi snarast möjligt. Hör ni inget så blir träningen av.

Vi har också fått en ny inomhustid:
Lördagar 17-18, Bagarmossen Skola, inomhusträning. Denna börjar vi med först i december, vi återkommer om exakt startdatum. Vi prioriterar utomhusträning så länge vädret  och underlag tillåter.

I förra mailet nämnde jag också att vi planerar en säsongsavslutning, preliminärt 17/11. Det datumet gick tyvärr inte, så nu tittar vi på datum i december. Vi återkommer med en kallesle så fort vi fått kontakt med Bagishuset, där avslutningen ska hållas.

Hälsningar

Tränarna genom Niklas
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen