Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P06 Grön 2
Välkommen till lagsidan för P06 Grön!

Cuper i Oktober
2018-09-05 10:26
Vi är anmälda till två cuper i Oktober månad:

Höstfighten, lördag 13e oktober
Romariocupen, Söndag 21a oktober.

Cuperna finns inlagda i kalendern. Tid och plats kommer att uppdateras (08.00-17.00 stämmer inte). Plats kommer att bli Kärrtorps IP, Stora Mossens IP eller Råsunda IP.

Samtliga spelare kommer att bli kallade till minst en cup.

Om någon vet med sig att något av datumen inte passar så hör av er så snart som möjligt så kan jag kalla spelare till det datum som fungerar.

Vänliga hälsningar

Anders
Felaktigt utskick av lagkalendrar
2018-08-29 11:10
Vissa eller alla av er har i dagarna fått eller kommer att få ett postledes utskick av lagkalendrar från Expressbild. Där skriver dom att laget har beslutat att sälja lagkalendrar och undertecknar brevet med Lagledarna. 

Detta stämmer inte och är ett tråkigt sätt som Expressbild säljer sina produkter. Jag har framfört starka synpunkter mot hur dom använder vårt namn och har mage att underteckna i vårt namn. Jag inväntar deras svar nu - hur vi ska gå tillväga med returer och att undvika eventuella kostnader. Om någon vill köpa kalendern så lär det vara möjligt, men vänta gärna med att öppna ev. emballage etc tills jag vet mer.

Hälsningar

Niklas
Säsongsstart - information
2018-08-09 14:03
Hej!
Nu starar vi igång höstsäsongen för Grön1! Hoppas att det har varit en inspirerande VM-sommar för killarna och att dom ser fram emot hösten - det gör vi tränare!

Träningar:
Samma tider som förra året dvs:
Tisdagar 17.30-19.00 (KIP2), start 14 aug
Onsdagar 17.30-19.00 (KIP1), start 15 aug
Varannan fredag 17-18 (KIP2), start 24 aug

Kalendern är uppdaterad med samtliga träningstillfällen.

Träningsläger i Kolbäck 18-19 aug
Detaljerad information om program, vad som behöver förberedas och vad killarna ska ta med kommer i separat mail till de som anmält deltagande!

Sanktan-matcher:
Följande datum spelar vi Sanktan-matcher. Maila till niklas.bragee@gmail.com om ni redan nu vet att vissa datum inte fungerar för ert barn! Det är ett stort pussel att planera trupperna för respektive match så ju tidigare vi känner till spelarens frånvaro, låt oss veta tack! För att kunna hålla två lag igång i Sanktan så är vi beroende av god uppslutning.
25, 26 aug
1, 2 sept
9 sept
15, 16 sept
22, 23 sept
29, 30 sept

Hälsningar

Tränarna genom Niklas


Från lagdagen
2018-04-23 08:38
Lagdagen förra söndagen var givande på många sätt. Framförallt så fick flera av spelarna möjlighet att lära känna varandra lite bättre.
Nytt för spelarna var att vi hade en teorigenomgång som vi delade upp i två delar. En del var fotbollsteori. Den andra delen var en gruppövning där spelarna fick ge sina åsikter och tankar kring sportsligt uppträdande och laganda. Det här är vad vi gemensamt kom fram till:

En bra lagkompis
-Peppar sina medspelare
-Samarbetar
-Är engagerad
-Klagas inte
-Fokuseras inte för mycket på resultat under träning
-Är snäll
-Svär inte
-Gör sitt bästa
-Visar respekt
-Blir inte bli ledsen för att man råkar släppa in ett mål.

Under match ska tränaren
-Inte skrika
-Inte bli arg för att någon inte presterar sportsligt
-Inte peta spelare pga prestation
-Ge feedback, helst individuellt
-Peppa

Under träning ska tränaren
-Hjälpa alla
-Se till att spelare inte "lallar runt"
Bortalagströjor med namn & nummer
2018-04-15 16:23

P06Grön har fått sponsring av föräldrars företag att köpa in bortalagströjor med spelarnas efternamn och nummer på ryggen. Spelarna uppskattar detta inköp mycket. Dom brukar ha starka önskemål om numret på ryggen, så därför kommer vi att lotta detta på onsdag efter träningen. Spelarna har under söndagens Lagdag fått information om att:


  • Till på onsdag välja tre nummer mellan 2-99 och prioritera dem, d v s t ex önska nummer 2, 7 och 73. Utifrån dessa önskemål lottas nummer.

Om spelaren inte är med på onsdagens träning så kan dom antingen skicka med nummer med någon kompis som kommer till träningen, eller maila Niklas på niklas.bragee@gmail.com, senast på onsdag kl 17:00. Om inget önskemål inkommer så tilldelar vi ett nummer till spelaren.


Spelare som har dubbel-efternamn har valet att välja endast ett av namnen (det blir väldigt smått att trycka upp långa namn). Men det förutsätter att någon förälder mailar mig med den andra föräldern som kopia på mailet, att endast ett av namnen ska användas. Annars trycker vi upp med hela dubbelnamnet.

Fotbollshälsningar!

 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners