SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P09 Vit

Välkommen till lagsidan för P09 Vit!

Vi är ett av BKBK:s fyra lag för ungar födda 2009. 

 

De flesta av våra spelare är pojkar och vi spelar i pojkcuper, men vi är öppna för alla ungar.

 

Kontakta gärna vår lagledare Mattias Schain, mattias [a] schain.se eller 0708-121716.

Träningen startar
2020-08-13 07:59
Nu startar höstterminen och träningen igen. Samma tider gäller fram till att vinterträningen startar:

måndagar Bagarmossens BP   18.30 - 20.00 
torsdagar Kärrtorps IP 1          17.30 - 19.00 

Vi rivstartar redan ikväll torsdag 13/8 för er som är hemma och redo!
Vårens nya träningstider
2020-03-30 20:27
Nu är vintersäsongen över och vi startar upp vårens träning med nya tider. Från och med denna vecka tränar vi måndagar och torsdagar, med start nu på torsdag 2/4.

måndagar Bagarmossens BP   18.30 - 20.00 
torsdagar Kärrtorps IP 1          17.30 - 19.00 

Vi ses!
Träning igen för alla som är friska
2020-03-21 09:59
Vi har nu beslutat att fortsätta med uteträningar så länge BKBK inte avråder från det och kör därför igång med uteträningen igen. 

Vi vill poängtera hur viktigt det är att barn som känner sig minsta förkylda/krassliga/hängiga stannar hemma från träningen framöver. Vi har även full förståelse för att familjer och barn väljer att avstå från träningen i nuläget, därför kommer närvaro inte påverka cup- eller matchspel den närmsta tiden. Vi fortsätter att hålla koll på utvecklingen och återkommer om det bli några förändringar.

Vi ses!
/ ledare och tränare
Information inför vårterminen
2020-01-11 16:43
Hej alla spelare och föräldrar,

Nu är vi igång igen och här kommer lite info kring, träningar, matcher och informationskanaler. Har ni frågor går det bra att höra av sig till lagledarna, mig Cissi via mejl ceciliagohl@hotmail.com eller telefon 070-7365530, eller till Mattias via mejl mattias@schain.se eller telefon 070-7382306.

Vi tränar vidare på våra vintertider, vilket innebär:
onsdagar på Kärrtorps IP 17 -18.30 (medtag även löpskor!)
söndagar i Bagarmossens skola 15.30 - 17.00

(träning utgår oftast vid matchspel samma dag - som t.ex imorgon söndag 12/1)

Vid träningsmatcher och cupspel kommer det ut kallelser via mejl någon vecka innan. Dessa uppskattar vi om ni svarar på oavsett om ni kan spela eller inte. Vid uttagning av laget tittar vi på närvaro vid träningar, samt med en önskan att så många som möjligt som vill spela ska få chansen (t.ex. vid cup). Eftersom klubben inte längre ersätter cupavgifter, så tar vi även ut en avgift för cupspel. När laget för match är uttaget, så kommer ett mejl till alla er som anmält er, om vilka som ska spela, detta några dagar innan match. Viktigt att ni alltid meddelar tränare eller lagledare om ni får förhinder, så att någon annan spelare kan få chans att spela!

Lagets hemsida finner ni på https://www.bkbk.se/start/?ID=211100
Där hittar ni kalender med datum för träningar, cuper och matcher. Här publiceras även de nyheter som vi ledare mejlar ut (som denna). För att enkelt svara på kallelser till cup och match tipsar vi om att ni laddar hem appen sportadmin https://www.sportadmin.se/, även där kan ni se en kalender.

Laget har även en grupp på FB, som några föräldrar har startat, den hittar ni om ni söker på BKBK p09 - Föräldrarnas grupp. Den är privat och där kan vi föräldrar prata och diskutera skjuts, komma med egna engagemang och kanske efterlysa glömda kläder. 

Då och då skickar vi ledare och tränare ut sms, via lagets sms-grupp. När vi smsar där så får alla som är anslutna till gruppen ett sms, det är perfekt om vi snabbt vill nå ut med info eller en påminnelse, men mindre bra om det skrivs för mycket och ofta. Naturligtvis kan även ni föräldrar använda denna grupp vid behov, men det är oftast lättare om ni direkt kontaktar någon av oss ledare, eller en annan förälder för eventuella frågor och undringar. Hör gärna av er! Jag glömmer ibland att administrera i tid, p.g.a. jobb och föräldraskap. Är det t.ex. så att ni inte får mejl eller sms från laget, så hör av er till mig snarast, så kontrollerar jag varför. 

/ Cissi (mamma till Bruno G)
 Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen