VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P09 Vit

Välkommen till lagsidan för P09 Vit!

Vi är ett av BKBK:s två lag för pojkar födda 2009. Några av oss har spelat tillsammans i många år, men vi har även fått flera nya lagmedlemmar med åren. 

 

Vill du (eller ditt barn) spela i vårt lag kan ni fylla i BKBKs intresseanmälan här

Vi tillämpar en provperiod på tre veckor, där ni får möjlighet att prova på hur det känns med träningsnivå och upplägg.

 

Träning 2022

Under utomhussäsongen 2022 tränar vi måndagar kl 17:00 - 18:30 och torsdagar kl 17:30 - 19:00 på Kärrtorps IP. För de spelare som vill träna mer, så finns möjlighet till en extraträning på onsdagar tillsammans med det andra laget med 09:or. 

På träningen har du på dig benskydd, fotbollskor och BKBK-kläder, ta också med vattenflaska.

 

För att hålla koll på träningstider, matcher och kallelser behöver du ladda ner medlemsappen Sportadmin: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

 

Träningskläder

För att beställa BKBK–kläder gå in här: 

https://team.intersport.se/bagarmossen-karrtorp-bk

Se till att koppla BKBK som din förening i ditt medlemskap på Intersport.

 

Det finns även en facebook-grupp där du kan byta, köpa och sälja BKBK- kläder.:

https://www.facebook.com/groups/638195437581993

 

Föräldraengagemang

BKBK är en ideell verksamhet och föräldrar är vår klubbs största tillgång. Som ledare, tränare, körhjälp till bortamatcher, men också som cafévärdar i klubbens café. Och såklart som hejaklack för våra lag!

 

För frågor, kontakta någon av våra lagledare: 

Cecilia Göhl, ceciliagohl [a] hotmail.com  070-7365530

Johanna Fröjmark, johanna_frojmark [a] hotmail.com  070-7382306

 

 

Välkommen att komma och spela med oss!

 

 

Information inför vårterminen
2020-01-11 16:43
Hej alla spelare och föräldrar,

Nu är vi igång igen och här kommer lite info kring, träningar, matcher och informationskanaler. Har ni frågor går det bra att höra av sig till lagledarna, mig Cissi via mejl ceciliagohl@hotmail.com eller telefon 070-7365530, eller till Mattias via mejl mattias@schain.se eller telefon 070-7382306.

Vi tränar vidare på våra vintertider, vilket innebär:
onsdagar på Kärrtorps IP 17 -18.30 (medtag även löpskor!)
söndagar i Bagarmossens skola 15.30 - 17.00

(träning utgår oftast vid matchspel samma dag - som t.ex imorgon söndag 12/1)

Vid träningsmatcher och cupspel kommer det ut kallelser via mejl någon vecka innan. Dessa uppskattar vi om ni svarar på oavsett om ni kan spela eller inte. Vid uttagning av laget tittar vi på närvaro vid träningar, samt med en önskan att så många som möjligt som vill spela ska få chansen (t.ex. vid cup). Eftersom klubben inte längre ersätter cupavgifter, så tar vi även ut en avgift för cupspel. När laget för match är uttaget, så kommer ett mejl till alla er som anmält er, om vilka som ska spela, detta några dagar innan match. Viktigt att ni alltid meddelar tränare eller lagledare om ni får förhinder, så att någon annan spelare kan få chans att spela!

Lagets hemsida finner ni på https://www.bkbk.se/start/?ID=211100
Där hittar ni kalender med datum för träningar, cuper och matcher. Här publiceras även de nyheter som vi ledare mejlar ut (som denna). För att enkelt svara på kallelser till cup och match tipsar vi om att ni laddar hem appen sportadmin https://www.sportadmin.se/, även där kan ni se en kalender.

Laget har även en grupp på FB, som några föräldrar har startat, den hittar ni om ni söker på BKBK p09 - Föräldrarnas grupp. Den är privat och där kan vi föräldrar prata och diskutera skjuts, komma med egna engagemang och kanske efterlysa glömda kläder. 

Då och då skickar vi ledare och tränare ut sms, via lagets sms-grupp. När vi smsar där så får alla som är anslutna till gruppen ett sms, det är perfekt om vi snabbt vill nå ut med info eller en påminnelse, men mindre bra om det skrivs för mycket och ofta. Naturligtvis kan även ni föräldrar använda denna grupp vid behov, men det är oftast lättare om ni direkt kontaktar någon av oss ledare, eller en annan förälder för eventuella frågor och undringar. Hör gärna av er! Jag glömmer ibland att administrera i tid, p.g.a. jobb och föräldraskap. Är det t.ex. så att ni inte får mejl eller sms från laget, så hör av er till mig snarast, så kontrollerar jag varför. 

/ Cissi (mamma till Bruno G)
 Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen