Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P10 Vit
Välkommen till lagsidan för P10 Vit!

Här hittar ni kontaktuppgifter och aktuella datum för träningar, matcher och annat!

 

Som det ser ut nu tränar vi:

Onsdagar kl 16:30-17:30 på plan 2, Kärrtorps IP.

 

Det är viktigt att vi får in föräldrar som kan hjälpa till kring laget på olika sätt. Därför söker vi nu:

  • Kassör
  • Materialansvarig
  • Resursföräldrar

Om ni känner att ni vill hjälpa till på något sätt är ni varmt välkomna att prata med någon av tränarna i samband med träningen eller maila, ringa, sms:a så återkommer vi.

 

Mvh

Magnus, Johan och Jocke

Träningen börjar igen 21 augusti
2018-08-09 10:06
Hoppas ni alla haft en skön sommar med mycket ledighet och fotboll!

Den 21 augusti kör vi igång träningen igen och vi hoppas att alla är rejält laddade! Som vanligt tränar vi på Bagarmossen BP kl 18-19. Vi har fortsatt en tid på Kärrtorps IP på torsdagar 16.30-17.30, men här meddelar vi från gång till gång om det blir träning.

Hälsningar

Tränarna
Match: Barn mot föräldrar på tisdag
2018-06-06 16:24

På tisdag 12/6 har vi vårsäsongens sista träning och vi hoppas att så många föräldrar som möjligt kan komma så att vi kan köra match barn mot föräldrar!

Om grabbarna spelar som idag tror jag att föräldrarna kommer få det hett om öronen!


Kallelser till Sanktan
2018-04-17 10:33
Vi har nu skickat ut ytterligare ett antal kallelser till Sanktan. Det kommer som tidigare sagts vara match varje helg fram till och med skolavslutningen (bortsett från 12/13 maj).

Vi påminner er om att svara så snart som möjligt på kallelserna. Framförallt uppmanar vi er att svara för annars blir det omöjligt att planera verksamheten. Det kommer inte fungera om det dyker upp spelare på matcher som inte svarat på kallelserna eller inte är kallade.

Dessutom kan det vara bra att använda textfältet som finns när man svarar på kallelsen. I detta kan man t ex meddela om man behöver skjuts eller om man har extra plats i bilen. Om man inte har möjlighet att delta kan man meddela intresse och tillgänglighet för den andra matchen under helgen (samtliga matcher hittar ni under https://www.bkbk.se/match/?ID=211132). På så sätt vet vi tränare vilka spelare som är tillgängliga om vi behöver kalla ytterligare spelare till en match.

Vidare så är det mycket uppskattat om ni som planerar kalas för barnen tar en titt i matchkalendern så att vi undviker alltför stora krockar.
Nu börjar utomhussäsongen
2018-03-27 20:43
Utomhusträning
Nu är det vår! Åtminstone i fotbollskalendern...

I söndags hade vi vår sista inomhusträning för den här vintern och från nästa vecka så börjar vi träna utomhus. Vi har fått två träningstider:

Tisdagar kl 18.00-19.00 på Bagarmossen BP
Torsdagar kl 16.30-17.30 på Kärrtorps IP

Vi arbetar fortfarande med säsongsplaneringen men tanken är att tisdagar är att betrakta som vår ordinarie träningstid och torsdagarna är extra träning. Det innebär att det inte med säkerhet kommer att vara träning varje torsdag och tanken är också att vi på torsdagar i högre utsträckning kommer att träna tillsammans med det Gröna och Svarta laget. Vi ber att få återkomma med mer detaljer kring detta när planeringen är klar.

Vi kör igång med första träningen nu på tisdag, dvs 3 april kl 18.00. Vi kommer att skicka ut en kallelse och beroende på hur många som svarar kör vi eventuellt träning även på torsdagen (separat kallelse kommer i så fall skickas ut).

Sanktan
Ni kommer inom kort också få kallelser till våra första fyra matcher i Sanktan. Vi kommer att spela med två lag. Det kommer inte vara fasta lag utan vem man spelar med kommer att skifta under säsongen. Det är mycket viktigt att ni svarar på kallelserna (och dessutom på utsatt tid) så att vi vet om ert barn kommer att delta i matcherna eller inte. Svar som inte inkommer i tid betraktas som ett nej och då kallar vi in andra spelare och ert barn får stå över den matchen.

Våra första matcher kommer att spelas helgen 20-22 april. Vi kommer därefter spela match varje helg (med undantag för 12-13 maj) fram till och med 9 juni. Därefter är det uppehåll i Sanktan fram till 24-26 augusti och sedan fortsätter Sanktan med match varje helg till slutet av september.

Cuper
Vi har idagsläget inte några cuper bokade men kommer gissningsvis spela någon eller några cuper under säsongen, inte minst kommer det bli tid för det efter att Sanktan slutar i september, men sannolikt ytterligare någon under sommartid.

Föräldrarengagemang
Vi är idagsläget tre ledare. Det är för få personer för att hantera ca 20 spelare och två 5-mannalag. Vi agerar idag förutom som tränare även kassör, lagledare och materialförvaltare. Det kommer inte vara hållbart på sikt och gör oss väldigt känsliga för avhopp från någon av ledarna. 

Vi vet att flera föräldrar anmält att de kan tänkas hjälpa till vid t ex matcher, men det kommer behövas ytterligare insatser för att få det här att fungera på längre sikt. Vi ber er därför fundera på om ni kan tänka er att hjälpa till som ledare framöver.

Söndagens (11/2) träning inställd
2018-02-09 17:19
VI tvingas dessvärre ställa in söndagens träning. Anledningen är att det är något fel på en vikvägg i idrottshallen på Bagarmossens skola. De kommer inte kunna reparera denna förrän nästa vecka så vi räknar med att köra som vanligt nästa vecka 18/2.
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners