VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkommen till lagsidan för F14 Grön!

Välkommen till oss i BKBK F14 Grön!

 

Vi har nu plats för fler spelare i laget. Välkommen med din anmälan här. Det går bra att komma och prova på en träning innan ni bestämmer er om ni vill fortsätta.

 

Vårt fokus är att ha roligt tillsammans, och utvecklas som indivier och som lag, med förhoppningen att så många som möjligt ska vilja fortsätta i laget så länge som möjligt.

 

Träningstider

Under vårterminen 2022 tränar vi på Bagarmossens BP på:

  • tisdagar kl.17.00-18.15, och
  • onsdagar kl.18.15-19.15.

Det är inget problem om ni har andra aktiviteter som krockar med en av träningarna, vi tycker det är viktigt att barnen ska ha möjlighet att testa på och ägna sig åt flera fritidsaktiviteter.

 

Matcher

På helgerna erbjuds alla spelare möjligheten att spela en match.

I den här åldern räknas inte tabeller i serien eller cuper. Det ger spelare och ledare bättre förutsättningar till att fokusera på glädje, ansträning och lärande vid fotbollsmatcher där den långsiktiga utvecklingen är viktigare än det kortsiktiga resultatet. 

 

Vi samarbetar med den andra gruppen i BKBK F14, Svart, med gemensam träning en dag i veckan, och gemensamt lag med spelare från båda grupperna till några av de matcher vi spelar.

 

Träningskläder
För att beställa BKBK–kläder gå in här.
Se till att koppla BKBK som din förening i ditt medlemskap på Intersport.
 
Föräldraengagemang
BKBK är en ideell verksamhet och föräldrar är vår klubbs största tillgång. Som ledare, tränare men också som exempelvis cafévärdar i klubbens café. Och såklart som hejaklack för våra lag!
 
Kontakt
Kontaktinformation till oss tränare finna under fliken "Truppen" ovan.
Dags för fotboll igen!
2021-08-09 18:59

Hej alla föräldrar!

Nu är sommarlovet snart till ändå och förhoppningsvis har vi ett gäng förväntansfulla, fotbollssugna tjejer som vill komma igång med uteträningen.

Vi kommer från 16 Aug att träna på Bagarmossens BP på måndagar kl.17-18.

 

Det är toppen om alla barn har benskydd och kläder efter väder som funkar bra att röra sig i, samt egen fotboll i stl 3 och vattenflaska. Fotbollsskor för konstgräs är också jättebra, men har man inte det går det bra med andra ”springskor”.

 

Svara i appen SportAdmin när kallelse kommer så hjälper det oss ledare att planera träning.

 

Vi är i behov av en lagledare men även ytterligare tränare så är ni intresserade är det bara att kontakta oss på kommande träningar.

 

Har ni frågor går det jättebra att ta det i samband med hämtning eller lämning på träningarna.

 

Vänliga hälsningar,

Anna, Daniel & Henrik