VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Sommarfotbollsskolan 2022

BKBKs sommarfotbollskola 2022!

 

Välkomna till två veckor fyllda med glädje, utveckling och gemenskap!

 

Sommarfotbollsskolan vänder sig till alla flickor och pojkar födda 2008–2016 oavsett vilken förening man tillhör. Sommarfotbollsskolan kommer att hållas på fina Kärrtorps IP v.24 direkt efter att skolan slutat och v.32, veckan innan skolan börjar.

 

Vår målsättning är att alla barn ska utmanas men samtidigt ha kul. Grupperna delas in baserat på ålder och träningen kommer att vara nivåanpassad. Fokus ligger på spelarnas individuella utveckling vilket betyder att innehållet i träningarna kommer att anpassas beroende på gruppens och individens nivå. Inriktningen på träningarna kommer vara detaljer i passningar, vändningar, mottagningar, fint/dribbling, skott och spel.

 

Duktiga instruktörer med tidigare erfarenhet av att leda barn tillsammans med föreningens sportchefer ansvarar för träningsverksamheten. Samtliga ledare kommer att genomgå en fortbildning i träningsmetodik, pedagogik och ledarskap för att göra dessa veckor till en minnesvärd upplevelse för ALLA barn.

 

Tiderna för fotbollsskolan är 09:00-15:00. Personal kommer att finnas på plats från 08:30 för de som vill lämna tidigare, och personal kommer att vara på plats till 16:00 för er som vill hämta lite senare.

 

Avgift för sommarfotbollsskolan v.24 (5 dagar): 1700 kr

Avgift för sommarfotbollsskolan v.32 (5 dagar): 1700 kr

Avgift för sommarfotbollsskolan v.24 & v.32 (10 dagar): 2400 kr

 

Bägge veckorna:

Vill du gå på sommarfotbollskolan bägge veckorna finns den möjligheten till ett rabatterat pris. Vid den andra veckan ingår endast lunch & mellanmål då man redan fått t-shirt, vattenflaska och boll under första veckan. Pris: 2400 kr

 

 

I priset för en vecka ingår:

  • Minst 10 träningspass beroende på ålder.
  • Varje deltagare får en boll
  • Vattenflaska
  • Snygg BKBK t-shirt från Craft
  • Lunch & mellanmål.

Anmälan Sommarfotbollskolan v.24  

Anmälan Sommarfotbollskolan v.32  

Anmälan Sommarfotbollskolan v.24 & v.32  

Observera att anmälan är bindande så snart betalning skett!

Välkomna till BKBK:s sommarfotbollsskola!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen