VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

VÅR VÄRDEGRUND

Vi färdas i färgerna Svart och Grön och vår verksamhet vilar på vår värdegrund: Utveckling - Glädje - Gemenskap

Värdegrunden visar vad föreningen värdesätter. Den talar om för oss hur vi ska agera och stöttar oss när vi fattar beslut. Det är mer än tre ord:

Utveckling
Vi spelar fotboll i Bagarmossen Kärrtorp BK för att utvecklas. Vi har en tydlig målsättning och vet vilken väg våra medlemmar ska vandra - från knatte till senior. Bagarmossen Kärrtorp BK är en förening att utvecklas och växa inom.

Glädje
Det är roligt att utvecklas. Det är roligt att lära sig nya saker. Det är roligt att utmana och att utmanas. Vi är trygga i oss själva och vi kan erbjuda något för alla. Bagarmossen Kärrtorp BK är en förening man vill stanna i.

Gemenskap
Bagarmossen Kärrtorp är vårt namn, men vi är även Björkhagen, Hammarbyhöjden och Enskededalen. Vi är villa och lägenhet, vi är tjej och kille, ickebinära, nyanlända och fotbollstokiga. Man är aldrig ensam i Bagarmossen Kärrtorp BK.
Insamling BKBK:s ungdomsfond
En insamling för Bagarmossen Kärrtorp BK
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen