SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Knattefotbollsskola

Välkomna till knattefotbollsskolan!

I Bagarmossen Kärrtorp BK:s knattefotbollsskola är syftet att erbjuda barn ett lekfullt sätt att prova på att spela fotboll. Med fokus på glädje får barnen komma i kontakt med varandra och fotboll som idrott. Träningarna planeras efter klubbens spelarutbildningsplan 5–7 år där fokus ligger på mycket bollkontakt. Barnen får lära sig att i ett tidigt skede kontrollera boll med fötter och händer, driva boll i olika övningar/lekar och spela smålagsmatcher.

Genom lekfull och allsidig träning utvecklar vi barnens intresse för fotboll. Vi lägger grunden för framtiden med stort fokus på teknisk, motorisk utveckling och lek. Vårt mål är att skapa förutsättningar för ett livslångt intresse för idrott i allmänhet och fotboll i synnerhet samt skapa en miljö som är lustfylld, uppmuntrande och utvecklande.

 

Anmäl ert barn här direkt: Anmälan knattefotbollsskola

 

Alla barn födda 2016 & 2017 är välkomna.

På knattefotbollsskolan 2022 kommer vi ha två årskullar. Uppdelning sker i efterhand där flickor och pojkar tillsammans delas in i mindre stora grupper, vanligtvis ett par veckor innan uppstart.

 

Datum och tid:

Bagarmossen Kärrtorp BK erbjuder 16 tillfällen på onsdagar 17.00-18.00, 8 under våren och 8 under hösten.
Vår-
13/4, 20/4, 27/4, 4/5, 11/5, 18/5, 25/5 & 1/6

Höst- 31/8, 7/9, 14/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10 & 19/10

 

Plats: Kärrtorps IP, plan 1. Kärrtorpsvägen 5D Johanneshov.

 

Föräldrar: Ni spelar en avgörande roll för föreningens fortsatta utveckling och utan er kan vi inte bygga vidare föreningen. Vi behöver som tidigare år två föräldrar i varje grupp som hjälper till tillsammans med föreningens ledare. Ta chansen att aktivt delta i ditt barns träning. Ni behöver inte ha tidigare erfarenhet av att träna fotboll. Anmäl er som ledare genom att kontakta knattefotbollskolan@bkbk.se

 

Alla ledare kommer få gå en intern utbildning på lätt nivå, där vi går igenom knattefotbollsskolan, upplägg och träningar.

 

Avgift knattefotbollsskolan.

Träningsavgift 1300 kr & medlemsavgift 100 kr. Därtill tillkommer en administrativ avgift från det bolag som hanterar våra fakturor, ca 39 kr.

 

Inkluderar:

  • Egen boll
  • Craft t-shirt
  • Craft shorts
  • Craft strumpor
  • Vattenflaska
  • Medlemskap
  • 16 träningar

Anmälan är bindande och plats garanterad så snart vi erhållit betalning. Om vi på grund av det rådande läget inte kan genomföra knattefotbollsskolan så återbetalar vi avgiften.

 

 

Välkomna till BKBK-familjen!

 

Har ni frågor så kan ni maila oss på:

knattefotbollsskolan@bkbk.se

eller ring på nr: 079-076 46 25

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen