VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P12 Svart

Målfest mot Tallkrogen
2020-08-29 11:42
BKBK försvarar sig vid hörnsituation
Lördag 22 aug samlades vi kl 10 på Gubbängens IP för att titta på matchen mot Tallkrogen IF P12 Röd. Regn hade utlovats i väderprognosen, men till vår lättnad är det växlande molnighet och solen tittade till och med fram. Gubbängens IP har en konstgräsplan som är oväntat "lurvig", inte olikt en ryamatta.

BKBK startade som vanligt försiktigt. Tallkrogen låg på och det såg farligt ut några gånger. Men snart vände det. Efter sex minuter gjorde Jebril mål med ett snyggt långskott. Visserligen kvitterade Tallkrogen några minuter senare med ett snyggt skott, men sen började bollarna att trilla in i Tallkrogens mål. Våra snabba spelare kunde ofta sno bollen av backarna och ta sig fria med målvakten. Det fortsatte i samma stil genom hela matchen och till slut blev det ganska många mål framåt.

Spelmässigt såg det jämnare ut än vad siffrorna visade. Ganska trångt på mitten. Tallkrogen hade några riktigt bra spelare och var duktiga på att skjuta. Flera gånger tvingades Lovi till avancerade räddningar med fingertopparna.

Målskyttar för BKBK blev Jebril, Sixten, Simon, Teodor, Modou och Lovi. Extra grattis till Modou och Teodor som gjorde sina första mål. Lite kul också att Sixten fick göra dubbla "hat trick". Gröna kortet fick Elliot, om jag minns rätt.