VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P12 Svart

Välkommen till lagsidan för P12 Svart!

Hej och välkommen till P12 Svart!

 

Vi tror på att bygga en stark gemenskap byggd på respekt, laganda och lekfullhet.

 

Vi tränar två gånger/vecka plus ofta match på helger under sommarsäsongen. De flesta av spelarna har spelat fotboll i flera år. Vi spelar i St Erikscupen med ett lag på medelnivå.

 

Vi tar in fler spelare då och då. Vid intresse, kontakta BKBK-kansliet.

 

Lagledare: Joakim Manding Holm, joakim.holm at gmail.com

Huvudtränare: Raeel Raissi

Tränare: Marie Näslund, Carl Thorstenson, Muhammed Mboob

Materialare: Carl Thorstenson

Kassör: (vakant)

Föräldrarepresentant: (vakant)

Snart dags för BKBK-träning igen
2021-08-11 19:41

Skuggorna blir snart lite längre och nätterna mörkare. Men allt är inte nattsvart. På tisdag 17:e augusti drar vi igång uteträningarna igen för BKBK P12 Svart.

 

Precis som i våras ses vi på tisdagar kl 18.00-19.00 på Bagarmossens BP (vid Bagarmossens skola). Vi har en sjättedel av planen, mittendelen mot centrum.

 

I slutet av augusti drar också matcherna i S:t Erikscupen igång igen. I kalendern hittar ni alla tider fram till sommaren.

 

Väl mött!

 

Joakim, lagledare P12 Svart

joakim.holm@gmail.com

Uteträning drar igång!
2021-04-07 21:26

Hej!

 

Då har vi glädjen att meddela att BKBK:s uteträning drar igång. Vi kör fr o m 13 april på tisdagar kl 18.00-19.00 på Bagarmossens BP (vid skolan). Vi har en sjättedel av planen, mittendel mot centrum, om jag förstått rätt.

 

I slutet av april drar också matcherna i S:t Erikscupen igång. I kalendern hittar ni alla tider fram till sommaren.

 

Vi behöver påminna om att vi behöver fler ledare till laget, för att kunna ge barnen en bra upplevelse vid träningar o matcher. Hör av dig till mig om du har möjlighet. Erfarenhet av fotboll ej nödvändigt.

 

Joakim, lagledare P12 Svart

joakim.holm@gmail.com

 

Sommaravslutning med ICA Bagarmossen Cup
2020-10-18 15:40
Igår lördag avslutade vi utesäsongen för laget genom att deltaga i ICA Bagarmossen Cup på Kärrtorps IP. Då renovering av plan 1 pågår så blev hela spelprogrammet komprimerat.

Vi spelade fyra matcher i högt tempo, 2 x 12 min med bara 5 min paus mellan matcherna. Spelarna visade prov på fint lagarbete, spelglädje och kämpaglöd på plan! Det blev mycket speltid, många mål och välförtjänta medaljer till spelarna. Om utvecklingen fortsätter så här blir vi svåra att tas med nästa säsong. Tack till alla som var med!

Ett extra tack går till Jabir, som ställde upp som coach, trots att han är helt ny som tränare, samt Anna, vår kassör, som hade koll på byten och agerade "vallhund" för det ibland väldigt bollentusiastiska gänget.
Snabba kast mot IFK Haninge
2020-08-29 12:15
Höstens första hemmamatch skedde mot IFK Haninge 33, lördag 29 augusti kl 09.00. Vi spelade som vanligt på Kärrtorps IP, plan 2-15.

En lite lustig detalj var att Haninge hade glömt målvaktshandskar och frågade om vi hade några extra, varpå det visade sig att vi inte heller hade med våra. Simons mamma kom snabbt till undsättning. Om någon har fått med sig ett par extra handskar så kan man gärna återlämna dem på onsdag.

IFK Haninge visade sig vara ett duktigt lag, där spelet ibland mer liknade något som man kanske kan förvänta sig av betydligt äldre spelare. Alla spelare var tekniskt duktiga, snabba och starka plus att laget hade ett fint passningsspel och positionsspel. Våra killar fick sig en fotbollslektion, helt enkelt. Å andra sidan verkar de ha en annorlunda fotbollsfilosofi för våra unga spelare än den som BKBK står för.

Helt lottlösa gick vi inte då Simon fick in ett tröstmål. Lovande var också det bitvis fina passningsspelet. Det gröna kortet gick till Elliot. Domare var Gustav Kjell och han skötte sitt uppdrag berömligt.
Målfest mot Tallkrogen
2020-08-29 11:42
BKBK försvarar sig vid hörnsituation
Lördag 22 aug samlades vi kl 10 på Gubbängens IP för att titta på matchen mot Tallkrogen IF P12 Röd. Regn hade utlovats i väderprognosen, men till vår lättnad är det växlande molnighet och solen tittade till och med fram. Gubbängens IP har en konstgräsplan som är oväntat "lurvig", inte olikt en ryamatta.

BKBK startade som vanligt försiktigt. Tallkrogen låg på och det såg farligt ut några gånger. Men snart vände det. Efter sex minuter gjorde Jebril mål med ett snyggt långskott. Visserligen kvitterade Tallkrogen några minuter senare med ett snyggt skott, men sen började bollarna att trilla in i Tallkrogens mål. Våra snabba spelare kunde ofta sno bollen av backarna och ta sig fria med målvakten. Det fortsatte i samma stil genom hela matchen och till slut blev det ganska många mål framåt.

Spelmässigt såg det jämnare ut än vad siffrorna visade. Ganska trångt på mitten. Tallkrogen hade några riktigt bra spelare och var duktiga på att skjuta. Flera gånger tvingades Lovi till avancerade räddningar med fingertopparna.

Målskyttar för BKBK blev Jebril, Sixten, Simon, Teodor, Modou och Lovi. Extra grattis till Modou och Teodor som gjorde sina första mål. Lite kul också att Sixten fick göra dubbla "hat trick". Gröna kortet fick Elliot, om jag minns rätt.
Insamling BKBK:s ungdomsfond
En insamling för Bagarmossen Kärrtorp BK
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen