VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
P12 Svart

Snabba kast mot IFK Haninge
2020-08-29 12:15
Höstens första hemmamatch skedde mot IFK Haninge 33, lördag 29 augusti kl 09.00. Vi spelade som vanligt på Kärrtorps IP, plan 2-15.

En lite lustig detalj var att Haninge hade glömt målvaktshandskar och frågade om vi hade några extra, varpå det visade sig att vi inte heller hade med våra. Simons mamma kom snabbt till undsättning. Om någon har fått med sig ett par extra handskar så kan man gärna återlämna dem på onsdag.

IFK Haninge visade sig vara ett duktigt lag, där spelet ibland mer liknade något som man kanske kan förvänta sig av betydligt äldre spelare. Alla spelare var tekniskt duktiga, snabba och starka plus att laget hade ett fint passningsspel och positionsspel. Våra killar fick sig en fotbollslektion, helt enkelt. Å andra sidan verkar de ha en annorlunda fotbollsfilosofi för våra unga spelare än den som BKBK står för.

Helt lottlösa gick vi inte då Simon fick in ett tröstmål. Lovande var också det bitvis fina passningsspelet. Det gröna kortet gick till Elliot. Domare var Gustav Kjell och han skötte sitt uppdrag berömligt.