Utveckling - Glädje - Gemenskap

BKBK-Järla 3-3 (2-3)
2020-07-29 23:10

Höstens seriespel är i antaganden. V 30 genomförde
a-lagstruppen 3 egna fyspass. Vecka 31 har vi träning måndag, tisdag, torsdag och söndagmorgon. Däremellan spelar laget match onsdag kväll och söndag kväll. Ett slags hemmaläger denna vecka med många aktiviteter. Matchen mot Järla luftades många i truppen. I paus byttes hela 9 spelare.
Hemmalaget startar första halvlek entusiastisk med aggressivitet och bollvinster som ger laget omställningar. 1-0 görs efter 10 min spel efter el fin djupledsboll ut till Adam som sedan slår ett fint inlägg som Erik är framme och stör mittbacken till ett självmål. Av bara farten blir Erik frispelad av Phoomart och med bra beslutsamhet avslutar Erik anfallet behärskat till en 2-0 ledning.
Här och nu blir laget övermodigt och tappar koncentrationen och tar inte det jobb som krävs vid bollförluster. Så en trygg 2-0 ledning förvandlas till ett 2-3 underläge i paus.
De nya grabbarna som kommer in i paus gör en bra start och skapar några lägen. Simon Schuller blir för het i en närkamp bakifrån och får se det röda kortet efter kvarten spelad.
Härifrån och till slutsignalen gör 10 spelare ett kanonjobb. Järla skapar ett läge där Adam räddar. Försvarsspelet är lugnt och tryggt. När 10 minuter återstår får även en spelare i Järla rött kort och det blir spel 10 mot 10.
En trött körd Jeff Ofori får chansen på en hörna innan bytet ska ske och nickar in bollen till 3-3.
Nästa 5 minuter tar vi åter över taktpinnen och är nära ett segermål vid en ny hörna.