Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Bli medlem i Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Bagarmossen Kärrtorp BK


Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb (BKBK) är en ideell förening i Stockholms stads sydöstra närförorter.

    

   Vår vision är att vara -  Den självklara fotbollsklubben i närområdet för ALLA!


   Vår verksamhet vilar på vår värdegrund: Utveckling - Glädje - Gemenskap !


   BKBKs verksamhetside är att driva en inkluderande förening som erbjuder sina medlemmar och ledare        att träna och spela fotboll i en utvecklande och lärande miljö. Vi bidrar till folkhälsa, utveckling, glädje och gemenskap genom att skapa förutsättningar för att så många som möjligt spelar och engagerar sig 

så länge som möjligt. Vi bidrar till ett bättre samhälle genom att engagera oss i närområdet samt genom att arbeta för att minska klubbens klimatavtryck.  

 

I

Vill du bli spelare, ledare eller stödmedlem i vår förening? Klicka här!

______________________________________________________________________________________________________

Plantider 2019

Säsongsschema 2019

Tiderna gäller från den 1 april 2019 - 31 oktober 2019

STOCKHOLM FOOTBALL CUP 1-4 AUG
2019-04-18 10:39


Missa inte chansen att spela en cup på hemmaplan med internationellt motstånd. Stockholm Football Cup spelas bland annat på Kärrtorps IP och erbjuder en hel del roliga saker i Stockholmsområdet utöver fotbollen.

Mer info och anmälan HÄRHerrlaget har seriepremiär i helgen
2019-04-12 17:17
På lördag 13 april har Herrlaget seriepremiär borta mot Fittja IF. Vi önskar dem stort lycka till! 
Damerna har sin seriepremiär först om ett par veckor och vässar formen på träningsläger den här helgen.
Morris är på plats
2019-04-04 09:08
Föreningskonsulent Morris Lundin
Nu är vår nya föreningskonsulent på plats Morris Lundin.
Hör av er till Morris gällande frågor kring caféet, FOGIS, domare, nycklar, mm. 

E-post
Tel: 08-120 27 452


Föreläsning i coachande föräldraskap
2019-04-01 12:04


DU ÄR DEN VIKTIGASTE PERSONEN I DITT BARNS LIV 

OCH HUR KAN JUST DU STÖTTA DITT BARN PÅ BÄSTA SÄTT? 


”Vi måste vattna de blommor vi vill ska växa”

Som förälder är du viktig för ditt barns motivation, utveckling och upplevelse av fotbollen och hens möjligheter till ett livslångt intresse för idrott i stort. Du är också en viktig resurs i föreningens arbete med att skapa en idrottsmiljö för så många som möjligt, så länge som möjligt i så bra verksamhet som möjligt. 

Vi behöver din hjälp! Du som förälder har i högsta grad en viktig roll att fylla då det gäller att bidra till ett stödjande klimat och en bra stämning runt våra fotbollsplaner för ditt och andras barn. Vi hoppas att vi genom denna föreläsning skapar förutsättningar för en bättre matchsituation för alla spelare i Sanktan. Sprid gärna denna inbjudan vidare till andra föräldrar i Er förening!

Föreläsare är Kim Rehnfeldt som är organisationskonsult, föreläsare och coach. Han processleder organisationsförändringar och förbättringsarbete och föreläser och utbildar inom idrotten i en rad olika områden såsom föreningskunskap, effektivt styrelsearbete, coachande föräldraskap. Kim har även under många år varit ordförande i Rotebro IS och har tidigare suttit i Stockholm Fotbollförbunds Föreningskommitté och Styrelse.


Du kommer att få kunskap om idrot­tens nya riktlinjer, aktuell forskning och ett coachande förhållningssätt. Vi kommer att prata om stödjande miljöer och hur du kan coacha och motivera ditt barn på bästa sätt.

Det coachande föräldraskapet handlar om att släppa taget lagom mycket för att barnen ska få prova själva och inse att de själva kan. På så sätt kan de finna glädje och utvecklas på ett bra sätt. Men visste du att det varje dag finns barn som slutar att idrotta på grund av vuxnas beteende runt deras träningar och matcher? Ofta upplever inte föräldrarna att de pressar sina barn för hårt, men var femte barn känner hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna.

Datum: 2019-05-06

Tid: 18:00 - 20:00 Samling 17:45. 

Plats: Aulan Kärrtorps Gymnasium.

Anmälan: http://fotbollszonen.se/anmal/anmal?Id=f752a17d-2675-4c49-bd7b-b4f10215435b


Välkommen! 

Dags att planera sommaren.
2019-03-31 23:00

Nu är det hög tid att planera sommarens fotbollsaktiviteter!

I och med det så har vi i BKBK lite nyheter att förmedla ut angående vad som erbjuds hos oss.

Det kommer bli lite förändringar jämfört med förra året där vi tar tillbaka vårt gamla koncept ”Sommarfotbollsskolan” och anordnar detta parallellt med konceptet Supercamps som ersatte Sommarfotbollsskolan inför 2018. Detta innebär att vi i BKBK kommer erbjuda Sommarfotbollsskola och Supercamps under sommaren 2019.

Nedan ser ni några informationsrader om de olika aktiviteterna

Sommarfotbollsskolan

Det gamla konceptet där vi leker och umgås genom fotboll. Ett komplement till den vanliga fritidsverksamheten, där spelarna får en utvecklande fotbollsskola med hjälp av våra duktiga instruktörer och planvärdar från BKBK. Ett perfekt alternativ för spelare som gillar fotboll och vill utveckla sitt fotbollsspelande genom organiserad lek. Sommarfotbollsskolans verksamhet är 17-20 juni och 12-16 augusti.

Anmäl här: Anmälan till Sommarfotbollsskola

Välkommen!

Supercamp

En camp vars fokus ligger på den personliga fotbollsutvecklingen. I denna camp får spelarna bland annat videogenomgångar innan träningspassen och de duktiga instruktörerna kommer från både Supercoach och BKBK. Ett perfekt alternativ för spelare som verkligen vill utvecklas individuellt som fotbollsspelare. Supercampens verksamhet är två stycken 4-dagarscamper, den 17-20 juni och 13-16 augusti.

Ta chansen att utveckla dig själv som fotbollsspelare under fyra dagars Supercamp med Innovationstema. Supercamp arrangeras i samarbete mellan Supercoach och BKBK.

Supercamp med Innovationstema är möjligheten för dig att tävla mot dig själv! Med hjälp av den senaste tekniken inom fotbollen hjälper vi dig att sätta värden på dina egna individuella prestationer. Med den utvärderingen som grund kan du sedan enkelt skapa målbilder för dig som fotbollsspelare!  

Vi erbjuder även fantastiska möjligheter till träning med rutinerade ledare från Supercoach och BKBK. Du kommer att träna tillsammans med andra kompisar i din ålder. 

OBS! Sista anmälningsdatumet är 14 juni. Det är begränsat med platser så först till kvarn gäller. Vi rekommenderar att du anmäler dig snabbt för att säkra din plats. 

Anmäl här: Anmälan till Supercamp

Välkommen!

BLI MEDLEM
BKBK i sociala medier
Supercamp 15-16/4-2019 Kärrtorps IP
Mer information om Supercamp Small 15-16 april 2019

 

Stötta ditt barn som idrottar

Film från Stockholmsidrotten.
Nyheter från våra lag
Herrar, 19/04 09:59 
Herrar, 17/04 08:20 
F11 Svart, 16/04 22:26 
Herrar, 16/04 12:22 
Herrar, 15/04 22:53 
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners