SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb (BKBK) är en ideell förening i Stockholms stads sydöstra närförorter.

Bagarmossen Kärrtorp BK är vårt namn, men vi är även Björkhagen, Hammarbyhöjden och Enskededalen. Vi är villa och lägenhet, vi är tjej och kille, icke-binära, nyanlända och fotbollstokiga.

Vi har spelare som vill träna mycket för att lyckas. Vi har nyfikna ledare som erbjuds klubbens stöd för att bli bättre. Här växer vi som spelare och ledare genom att överföra kompetens mellan spelformer, tack vare en tydlig utbildnings- och träningsstruktur.

Bagarmossen Kärrtorp BK är en förening att utvecklas och växa inom.

 

Status för Kärrtorps IP och Bagarmossen BP.

 

KIP 1: Ej Träningsbar

KIP 2: Ej träningsbar pga halka

KIP 3: Ej Träningsbar pga halka

BBP: Ej Träningsbar

 

Uppdaterad: 2022-01-20

 

 

2022-01-10 16:23

Vi är otroligt glada över att kunna presentera en ny sponsor hos oss; Kärrtorp Tandvård! 

 

Det känns väldigt bra och kul att ha Kärrtorp Tandvård ombord, det är ett relativt nytt företag i tillväxt, vilket gör att vi tillsammans kan växa på vår gemensamma resa framåt både på och utanför planen. Kärrtorp Tandvård kommer komplettera och bidra med värde till vår redan befintliga Ungdomsfond. 

 

Att få möjligheten att knyta till sig en lokal aktör betyder mycket för föreningens fortsatta utveckling samt möjliggör att vi kan fortsätta bedriva den verksamhet vi vill. 

Jul-nyårserbjudande från INTERSPORT!
2022-01-03 00:37

Erbjudandet gäller t.o.m 16 januari! Order läggs till mail på mikael.axbom@intersport.se och kläderna hämtas sedan ut och betalas på kansliet. Vi samlar ihop alla orders och leverans sker i god tid till vårens säsongsstart!

 

Med vänliga hälsningar, INTERSPORT.

 

Ge bort sport!
2021-12-10 09:00

Hej på er!

 

Julen har kickat igång ordentligt hos vår samarbetspartner Intersport! Mängder av julklappstips och allt ni behöver för en aktiv vinter. I varje förening finns det hjältar, hur många som helst. Säkert tänker du på någon just nu! När du handlar på Intersport ges 3% av alla köp tillbaka till vår förening (för du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?!) – snacka om hjältedåd. Så, ge bort sport och bli en hjälte du med. INTERSPORT

 

Anmälan till Knattefotbollsskolan 2022 är nu öppen!
2021-11-19 20:59

Länk till anmälan hittar ni HÄR

 

Väl mött!

BKBK i sociala medier

 

Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar?

Film från RF-SISU Stockholm.
Nyheter från våra lag