Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Bli medlem i Bagarmossen Kärrtorp BK
BLI MEDLEM

Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb (BKBK) är en ideell förening i Stockholms stads sydöstra närförorter.

    

Vår vision är att vara -  Den självklara fotbollsklubben i närområdet för ALLA!


Vår verksamhet vilar på vår värdegrund: Utveckling - Glädje - Gemenskap!

Glada nyheter om organiserad träning
2021-01-15 17:32
Samtliga åldrar och träningsgrupper får börja träna igen på sina bokade utomhustider från och med den 25 januari. 
Smittskydd Stockholm har uppdaterat sina riktlinjer idag. Redan från och med imorgon 16/1 är det tillåtet med organiserad träning under förutsättning att sådan träning sker i enlighet med de gällande riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. 

Från och med den 18/1 kommer Stockholms stad att successivt påbörja öppnandet av sina utomhusanläggningar. När vår anläggning öppnar under nästa vecka så är den tillgänglig för alla fram till och med den 24/1. Lagen har alltså inte garanterad tillgång till sina bokade tider förrän från och med 25/1. 

Inomhusträning är fortfarande inte tillåtet. 

 Vi längtar alla efter att börja träna igen men vi måste dock komma ihåg att det måste ske i enlighet med tidigare riktlinjer. Vi har fortfarande en omfattande smittspridning även i Stockholm. 
KIP fortsatt stängt för organiserad träning
2021-01-07 14:10
STff och SvFF publicerade den 22 december att utomhusträningar är fortsatt ok enligt Folkhälsomyndigheten om det genomförs på ett smittsäkert sätt. Smittskydd Stockholm har dock uppmanat kommunerna i Regionen att stänga ner all organiserad träning till den 24 januari, vilket också gäller fotbollens utomhusträning. Enligt STff ska datumet kontinuerligt utvärderas och kan komma att ändras. Men i dagsläget gäller alltså att ingen organiserad träning ska äga rum. Nedan finns en länk där Smittskydd Stockholm förklarar beslutet:
https://vardgivarguiden.se/globalassets/kunskapsstod/smittskydd/covid-19/fragor-och-svar-om-organiserad-utomhustraning.pdf
Vi kommer kontinuerligt bevaka förändringar av rådande beslut och meddela det här.
All organiserad idrottsverksamhet ställs in på Stockholms Stads idrottsanläggningar
2020-12-20 10:05
Igår kväll fick vi besked främst via media om att Stockholms Stad på grund av det allvarliga smittoläget från och med idag, söndag 20 december, helt stänger samtliga idrottsanläggningar. 

Så här skriver Stockholms stad på sin hemsida:

"Coronaviruset: stadens idrottsanläggningar stänger. Smittläget i Stockholm är mycket allvarligt. Därför har Stockholms stad beslutat att all verksamhet för alla åldrar är inställd på alla stadens idrottsanläggningar, inom- och utomhus."

Se mer info på länkar nedan och vi återkommer så snart vi har mer information.Nu är anmälan öppen till Knattefotbollsskolan 2021
2020-12-15 17:01

Nu är anmälan öppen till "Knattefotbollsskolan 2021” för barn födda 2016.

Anmäl ditt barn HÄR


När: Knattefotbollsskolan omfattar 12 tillfällen på onsdagar 17.00-18.00 , 6 under våren och 6 under hösten. Start och slutdatum publiceras 2021.


Plats: Kärrtorps Idrottsplats, Kärrtorpsvägen 5D Johanneshov


Avgift: Träningsavgift 1300 kr & medlemsavgift 100 kr.  Därtill tillkommer en administrativ avgift från det bolag som hanterar våra fakturor, ca 39 kr. 


Vad ingår ?

12 träningstillfällen, Craft t-shirt, shorts, strumpor, vattenflaska och en fotboll som delas ut efter sista träningstillfället till ett värde av ca 700 kronor.  Det ingår också inomhusträning under vintern 2021/2022. 

Vi ser gärna 2 föräldrar som hjälptränare i varje grupp. Anmäl ditt intresse via anmälningslänken. 


Vid frågor kontakta knattefotbollsskolan@bkbk.se 

BLI MEDLEM
BKBK i sociala medier

 

Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar?

Film från RF-SISU Stockholm.
Nyheter från våra lag