SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Herrar
3 avslutande omgångarna 3-5 5-1 1-0 är 6 poäng
2021-10-09 10:33, Herrar
Vinnande lag
Höstens tre sista omgångar (9, 10 ,11) sammanfattas här:
Under åren 2020-21 som har varit mycket mödosamma för spelare och ledare under denna pandemi. Att leda grabbar som knappt fått spela fotboll har och var inte alltid så kul. Truppens storlek var runt 25 spelare men har vattnats ur med skador, sjukdommar, psykisk ohälsa och andra orsaker. Ett minskat intresse och motivation tröt för en del i gruppen efter förlusten mot Fittja med 1-3.
Men det har o andra sidan gjort att några spelare med mindre med matchminuter fått mer speltid vid dessa 3 avslutande seriematcher.
Efter förlusten mot Fittja var lågan väldigt låg i spelargruppen. Ledarna peppade på och inspirerade spelarna med nytt råg i ryggen.
Matchen mot Tullinge TP 3-5 (1-3)
Inledningen mot Tullinge TP lovade mycket med mål efter 25 sekunder av unge Oliwer Reis. Därefter var Harki loss på vänsterkanten 7-8 ggr första kvarten utan att lyckas träffa rätt med sina normalt sätt fina inspel.
När 1-1 kom försvann lågan som börjat brinna och förlusten skrevs till 3-5. Efter denna förlust kändes fotboll inte så roligt får man lov stt säga. Men skam den som ger sig. 
Laget:
Philip Wasim KW Olle Harki Ricardo Rikard Erik Emanuel Kone Oliwer
Avbytare:

Enzo Kristian Salle Aya Albert

Mål:

Oliwer Harki Kone

⚽️⚽️⚽️Olle

⚽️⚽️Rikard

⚽️KW

 

Matchen mot IFK Sthlm slutade 5-1 (2-0)

Nu började glöden i ögonen åter synas. Äntligen var Oskar tilbaka på planen efter lång tids frånvaro. Även avstängde Isac var med från start och därmed fanns både presspelet, återvinningsspelet och djupledsspelet. Den här dagen var laget ett nummer större än motståndaren och 3 poäng kunde hämtas hem på ett bekvämt sätt. Att se KW och Oskars bollbehandling är en skön upplevelse där allt ser så himla enkelt ut.

Laget:

Philip Erik Enzo Elias Oskar KW Harki Rikard Isak Kone Oliwer

Avbytare:

Rickardo Emanuel Martin Salle Niklas

Mål:

Isak Kone Elias Erik Emanuel

⚽️⚽️⚽️Elias

⚽️⚽️KW

⚽️Isak

 

Matchen mot IFK Tumba slutade 1-0 (0-0)

I seriespelets avslutande match möter vi IFK Tumba som är indraget som ett av 7 lag som kunde ramla ned till div 5. Ett lag som kanske var mer motiverat än vårt BKBK lag för dagen. Yankuu Murrah var utan tvekan banans största aktör. Som ung spelare (nu 26 år) representerade han bla U 19 landslaget, fina fötter bra speluppfattning och ett tillslag som skiljer sig mot andra. Tumbas kampspel räckte ändå inte till seger utan den ordnade Ricardo Gray på en mycket fin slagen frrispark från ca 18 meters håll runt muren och i mv:s högra hörn efter 52 minuters spel. Att sedan Philip gör det en målvakt ska göra med att hålla nollan efter flera fina ingripande så kändes fredagens match okey. Kul att Erik gjort två bra insatser som HB och Enzo även gjort två bra som innerback. Åter fick Oliwer starta och kommer bli en tillgång för BKBK nästa år, de matcher han fått nu är det som gör att han nu är inne i div 4 spelet (dig kommer jag och andra hålla ögonen på i framtiden). Enligt den förnämlige lagledaren Jimmy Jansson är årets placering den bästa på ganska många år.

Summa Summarum:

11:va matcher är spelade och laget fick ihop 20 poäng. I år slapp man titta nedåt och vara orolig utan det fanns chans att vara med i toppstriden. Tyvärr har laget drabbats av många långa bortfall av skador, sjukdommar mm. Spelare som saknats väldigt ofta i match är Adam och Alex Neverland, Wiliam Olsson, Oskar Nar. KW som firade sommarledigt i Västervik med för många matcher i div 3, Isac missade 5 matcher, Mange, Kewin som var med ibland. Tack till Wasim och Ricardo som ställde upp när laget behövde er som mäst. Nu har vi en B match kvar och minst en cupmatch nästa vecka så ännu kör vi på och vill vinna mera.

Laget:

Philip Erik Enzo Elias Harki KW Ricardo Oskar Emanuel Kone Oliwer

Avbytare:

Niklas Aya Martin Salle Simon

Mål:

Ricardo Gray

⚽️⚽️⚽️Philip

⚽️⚽️KW

⚽️Erik


janne Sandberg
tränare o sportchef 
Damer
Lynn Palm är klar för BKBK-Dam!
2021-10-06 08:05, Damer
Lynn Palm

Lynn Palm väljer BKBK!

Fototävling
2021-09-19 15:31

Ni har väl inte missat vår fototävling på Instagram? I år firar vi att Bagarmossen Kärrtorp BK fyller 10 år och detta uppmärksammar vi på olika sätt under året.

Fototävling:

I samband med ert lags träning, match eller någon annan lagaktivitet visa hur ni vill gestalta våra värdeord- Utveckling-Glädje-Gemenskap i bild. Vad betyder de för er? 

 

Det lag som bäst lyckas med att visualisera värdeorden på ett kreativt och inspirerande sätt kommer att stå som vinnare. ⚽️📸🟢⚫️

 

Delta genom att göra ett inlägg på Instagram, på lagets eget konto om sådant finns, eller på ett privat konto (om det är publikt) och tagga bilden #bkbk10år.

 

Ert bidrag behöver publiceras innan 15 oktober. Vinnande lag får ett värdefullt pris.  🏆

 

Obs Försäkra er om att de som är med på bild och ev deras föräldrar anser att det är okej att bilden publiceras på instagram.

Herrar
BKBK - Krukan herr 5-2 (1-0)
2021-09-18 21:41, Herrar

Att åter få stå på rätt sida när domaren blåser av matchen och känna stolthet med en 5-2 seger mot Krukan. Under matchens gång har vi ett stort bollinnehav och är rakare i djupledsspelet på sista tredjedelen, där målen ska göras. Mitt i första halvlek hittar Kone Isac som för dagen blir tremålsskytt efter ett långt inkast från Rikard som Kone styr vidare mot Isac som  då sätter dit 1-0.
Problemet vi har i första halvlek framåt är att forwards är för heta in i djupled och hamnar i offside position och blir avvinkade lite onödigt, bättre tajming i löpningarna och fler chanser och mål kunde det blivit i första halvlek. Krukan slår långa uppspel där de vill skarva bollen vidare in bakom vår backlinje. Som tur var gick de bollarna vår väg. 
Vi sätter lite mer gasen i botten i andra halvlek och får 2-0 målet efter 55 min spel. KW spelar bollen vidare till Rikard som behärskat bredsidar bollen in i bottre hörnet till sina föräldrars glädje som denna helg tagit sig från typ västkusten för att få se sonen spela match på Kärrtorps IP. 
Ett byte grnomförs mellan Juniorspelaren Oliwer som går av och in kommer Erik. Eriks inhopp var mycket positivt och strax efter honom kommer Emanuel in istället för Kone. 
Erik tar emot en snabb omställning och utmanar backlinjen för att spela in bollen bakom deras högerinnerback och frispelar Isac som inte gör något misstag utan behärskat sätter 3-0. 
Efter målet blir vi lite passiva och tappar fokus några minuter och då passar motståndaren på att göra 3-1. Matchens mål är nog vårt 4-1 där Harki genomför ett perfekt inlägg mot bortre stolpen där Aya får sätta dit sitt första seriemål för bkbk. 
I 80:e minuten komner vi åter på en snabb kontring där Erik frispelar Isac med en sidledspassning och öppet mål blir en munsbit för mr hat trick. 
I sista minuten tappar mittfältet en boll på halva planen som blir till en kontring och 5-2 som blir dagens slutresultat.
På slutet av matchen fick spelare 3 Viggo från P 04 göra sin denut detta spelår och spela högerback. 
Även Albert kom in efter 70 min spel som mittback efter att Kevin fick lite känning. 
Summa Summarum:

En match där vi var bättre i omställningsspelet men även duktigare på att hålla kvar bollen vid uppspel på forwards på sista tredjedelen av planen. Vi vann fler andrabollar och kunde på det viset ställa om på högre plats på planen än vad vi gjort tidigare. Inhopparna gjorde skillnad och visade upp sig på ett bra sätt. 
Nu får vi snora klart under helgen och få tillbaka alla spelare till veckans träningar. Konkuransen i gruppen lyfte sig en bra bit denna dag. 
Tack till vår klack som åter gav oss luft under vingarna. 

⚽️⚽️⚽️ Isac

⚽️⚽️ KW

⚽️ Olle

Sportchef & Tränare

Janne Sandberg

 

Damer
Rågsved-BKBK 0-1
2021-09-13 15:33, Damer

Fysisk urladdning på Hagsätra IP. BKBK Dam möter Rågsveds IF. 

Herrar
BKBK herr mot Fittja IF 1-3 (1-2)
2021-09-12 08:56, Herrar
BKBK Fans

Dagen som började så bra efter årets mål, kanske tidernas bakåtspark från Mange och en 1-0 ledning. Vår klack som verkligen vill att laget ska kämpa och vinna. Det som gör mig väldigt besviken är hur fotbollsspelare kan likna porslinsdockor som vid varja duell i andra halvlek ligger ned och går sönder i tusen bitar och åmar sig. Men med lite Karlssons klister kommer de upp och springer sedan fortare än tidigare. Domaren ger dem varningar och lägger även till 8 minuter som sällan hänt i div 4 där det inte läggs till tid vid byten. Nu förstår jag Janne Andersson besvikelse mot Grekland då de var liknande porslinsdockor. BKBK:s spelare klarade nog inte av dessa ständiga avbrott i andra halvlek likväll som Forsberg, Isak och Dejan inte fixade det mot Grecce. Här är min uppfattning att ett lag som jagar sitt byte och hela tiden grinden stängs när man är nära så tappar man koncentrationen och blir till sist trött på att jaga sin mat. Här behöver spelare ha bättre fokus, bättre mental balans bättre pannben  men om inte spelare som tjänar flera miljoner i veckan fixar det kanske det inte är så lätt när man lirar fotboll i div 4 för att det ska vara kul. 

Vårt BKBK hittade en väg i första för att sätta ett hårt tryck på motståndaren. Vi ville åt frisparkar, inkast och hörnor och där skapade vi 3-4 stora chanser innan Mange gör 1-0 efter 30 min spel på en fantastisk bakåtspark/cykelspark som går över våra duellspelare vid första ytan och hamnar i centralt läge och Mange vänder ut och in på sin kropp och får bästa volleyträffen bakifrån. Vilken glädje laget visade, vilken bra väg grabbarna hittade till målchanser. Vissa dagar flyter spelet med instick, löpvägar, inspel från kanteerna. Andra dagar stämmer inte det fina spelet, det är då man får göra mål på andra sätt och vara glad för det och kämpa på hela tiden. Att sedan få på sig en straffspark i 40:e och därpå vara lite passiv vid 1-2 var det surt att gå in i omklädningsrummet. Nu är det 4 matcher kvar och 12 poäng att spela om. Vi kommer tillbaka på lördag kl 16:00 då Krukan kommer på besök och förhoppningsvis vill spela fotboll i 90 minuter. 
Kära publik så tycker jag inte om att prata om spelare som saknas men denna dag var 4 av våra offensiva pjäser inte på plats. Men så är det med skador, landslagsamling för dövlandslaget mm. 

 

Summa Summarum:

Vi skapade många heta chanser från fasta situationer som vi får ta med oss i framtiden. Vi behöver bli ännu starkare vid 1-0 ledning och inte gå i fällan att vi har läget under kontroll utan då spela

så stabilt så motståndaren inte kan göra inspel och skapa chanser. 

 

⚽️⚽️⚽️KW

⚽️⚽️Harki

⚽️Mange (målet👏👏👏)


Tränare & Sportchef

Janne Sandberg 

BKBK i sociala medier

 

Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar?

Film från RF-SISU Stockholm.
Nyheter från våra lag