VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb (BKBK) är en ideell förening i Stockholms stads sydöstra närförorter.

Bagarmossen Kärrtorp BK är vårt namn, men vi är även Björkhagen, Hammarbyhöjden och Enskededalen. Vi är villa och lägenhet, vi är tjej och kille, icke-binära, nyanlända och fotbollstokiga.

Vi har spelare som vill träna mycket för att lyckas. Vi har nyfikna ledare som erbjuds klubbens stöd för att bli bättre. Här växer vi som spelare och ledare genom att överföra kompetens mellan spelformer, tack vare en tydlig utbildnings- och träningsstruktur.

Bagarmossen Kärrtorp BK är en förening att utvecklas och växa inom.

 

Status för Kärrtorps IP och Bagarmossen BP.

 

 

 

Info till medlemmar och Glad Sommar!
2022-07-11 08:07

 

En härlig fotbollssäsong är över och vi ser redan fram emot nästa. Däremellan hoppas vi att ni får en härlig sommar och ledighet.

 

Här följer lite information från föreningen till alla medlemmar:

 

Nya spelare

Det är många som vill börja spela i BKBK och vi har kö till flera ålderskategorier. Det är jätteroligt och vi jobbar för att alla ska få möjlighet att börja i ett lag. Känner du någon som vill börja spela så be dem anmäla sig på hemsidan.

 

Arvoderade tränare

Målsättningen under våren har varit att få in fler arvoderade tränare både till seniorverksamheten och våra ungdomslag. Tränare är dock en bristvara generellt i Stockholms fotbollsföreningar. Känner du någon som är lämpad för uppdraget så kontakta kansliet!

 

Matchtröjor

Från ett ekonomiskt och hållbart perspektiv så vill vi att våra matchtröjor ska ärvas mellan spelare. Vi samlar därför in matchtröjorna en gång per år. För att det ska gå smidigt är det viktigt att lagen lämnar och hämtar in tröjorna inom den tid som anges.

 

Utbildning

Vi fortsätter satsa på utbildning för styrelse, anställda och ledare. Under hösten kommer vi att fokusera på trändarutbidlning C, generella tränarutbildningar, Hjärt- och Lungräddning samt jämställdhet.

 

Värdegrundsarbete

Till hösten startar vi ett värdegrundsarbete. Läs om det viktiga arbetet på hemsidan och anmäl gärna ditt intresse att jobba med de här frågorna.

 

Sociala medier & mediepolicy

Följ oss på sociala medier:

 

  • Föreningens officiella Facebooksida heter Bagarmossen Kärrtorp BK
  • Föreningens officiella instagramkonto heter bkbkfotboll
  • Föreningens officiella instagramkonto för Herrlaget heter bkbk_herrar
  • Föreningens officiella instagramkonto för Herrlaget heter bkbkdam

 

Läs om våra sociala medier och vår mediepolicy på vår hemsida

 

Vår supportergrupp – Bagis Ultra

Till sist vill vi slå ett slag för vår fantastiska supportergrupp Bagis Ultra som hejar på seniormatcher i vått och torrt. Kom gärna ner till KIP med ert lag eller familjen och heja ni med när ni har möjlighet!

Matchschema hittar ni här

 

Till sist...

 .. ett stort tack för allas ert engagemang och för att ni bidrar till det viktiga arbetet med att ge våra barn och ungdomar möjligheten att få spela fotboll och vara en del av gemensakapen!

 

Trevlig sommar önskar styrelsen och alla anställda!

Sportfritids 20-23 juni
2022-06-19 14:34

Kom och testa på fotboll, basket, brännboll, kubb, höjdhopp, tennis m.m. 

Vi bjuder på frukt, saft och lättare tilltugg. Kostnadsfritt deltagande, alla barn och ungdomar är välkomna. 

 

 

Plats: Kärrtorps IP, plan 1 

Datum: 20-23 juni 

Tid: 10:00 - 14:00 

Incident vid Kärrtorps IP
2022-06-14 17:08

Det har kommit till vår kännedom att ett personrån mot ungdomar utfördes bakom tennishallen häromkvällen. Rånet utfördes av en grupp maskerade ungdomar och de tvingade till sig bl a kläder. Händelsen är polisanmäld.

Vi vill att alla ska känna sig trygga även på vägen till och från fotbollsträningen. Om ditt barn tar sig till eller från träningen själv kan det vara bra att tänka på följande:

Ta sällskap med kompisar så ni är flera.

Välja helst upplysta och/eller öppna områden där det finns andra människor.

 

Med vänlig hälsning,

BKBK

Vill du vara delaktig i vårt värdegrundsarbete?
2022-05-25 09:02


I år har vi ökat fokus på att arbeta med vår värdegrund - Utveckling, Glödje, Gemenskap - för att säkerställa att värdegrunden genomsyrar hela vår verksamhet. Därför vill vi så snart som möjligt starta en värdegrundsgrupp.


Målet med värdegrundsarbetet är att föreningens kultur ska präglas av våra värdeord; på träningen, innan och under match, men även i arbetet med att utveckla vår förening.

 

Värdegrundsgruppen är en grupp personer från olika delar av föreningen, med den viktiga rollen att säkerställa att värdegrundsarbetet hålls levande och att det över tid bidrar till en positiv utveckling av vår kultur. 2022 blir året då vi formerar oss och lägger extra fokus på det arbetet.

 

Tycker du att det låter intressant och vill ha en aktiv roll i det här arbetet, kontakta styrelseledamot Marlene Swindell på marlene.swindell@bkbk.se för mer information och för att delta. Arbetet drar i gång så snart vi har en grupp entusiaster.

Låsning av omklädningsrum i samband med planvärds- och cafétjänst
2022-04-25 18:04

Vi har fått meddelande om att vår skyldighet att låsa omklädningsrum i samband med planvärds- och cafétjänst endast gäller mellan v21-35.

Lag som har tjänstgöring övriga veckor behöver alltså inte längre låsa. 

BKBK i sociala medier

 

Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar?

Film från RF-SISU Stockholm.
Nyheter från våra lag
P07, 15/06 12:05 
P07, 15/06 12:04 
P14 Vit, 14/06 19:48 
P13 GRÖN, 12/06 12:22 
P14 Vit, 12/06 08:26 
F14 Svart, 08/06 20:44