VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb (BKBK) är en ideell förening i Stockholms stads sydöstra närförorter.

Bagarmossen Kärrtorp BK är vårt namn, men vi är även Björkhagen, Hammarbyhöjden och Enskededalen. Vi är villa och lägenhet, vi är tjej och kille, icke-binära, nyanlända och fotbollstokiga.

Vi har spelare som vill träna mycket för att lyckas. Vi har nyfikna ledare som erbjuds klubbens stöd för att bli bättre. Här växer vi som spelare och ledare genom att överföra kompetens mellan spelformer, tack vare en tydlig utbildnings- och träningsstruktur.

Bagarmossen Kärrtorp BK är en förening att utvecklas och växa inom.

 

Status för Kärrtorps IP och Bagarmossen BP.

 

 

 

Vill du vara delaktig i vårt värdegrundsarbete?
2022-05-25 09:02


I år har vi ökat fokus på att arbeta med vår värdegrund - Utveckling, Glödje, Gemenskap - för att säkerställa att värdegrunden genomsyrar hela vår verksamhet. Därför vill vi så snart som möjligt starta en värdegrundsgrupp.


Målet med värdegrundsarbetet är att föreningens kultur ska präglas av våra värdeord; på träningen, innan och under match, men även i arbetet med att utveckla vår förening.

 

Värdegrundsgruppen är en grupp personer från olika delar av föreningen, med den viktiga rollen att säkerställa att värdegrundsarbetet hålls levande och att det över tid bidrar till en positiv utveckling av vår kultur. 2022 blir året då vi formerar oss och lägger extra fokus på det arbetet.

 

Tycker du att det låter intressant och vill ha en aktiv roll i det här arbetet, kontakta styrelseledamot Marlene Swindell på marlene.swindell@bkbk.se för mer information och för att delta. Arbetet drar i gång så snart vi har en grupp entusiaster.

Låsning av omklädningsrum i samband med planvärds- och cafétjänst
2022-04-25 18:04

Vi har fått meddelande om att vår skyldighet att låsa omklädningsrum i samband med planvärds- och cafétjänst endast gäller mellan v21-35.

Lag som har tjänstgöring övriga veckor behöver alltså inte längre låsa. 

Caféet har stängt över påskhelgen
2022-04-11 21:58

Under påskhelgen, långfredag till annandag påsk, har caféet stängt. Vi öppnar igen tisdagen den 18 april.

Glad Påsk!

Tack alla som hjälpte till att snöröja imorse inför dagens premiär !
2022-04-09 16:58
Med hjälp av våra medlemmar lyckades vi snöröja KIP 1 och Herrarnas seriepremiär kunde spelas som tänkt. Seger blev det också med 3-0! 

Imorgon kväll spelar Damerna träningsmatch mot Åkersberga kl 18.00
Kom gärna ner och heja!
 



Akut hjälp behövs från kl 11 idag
2022-04-09 10:36

Vi behöver akut hjälp. Herrarnas seriepreiär är idag kl 14 och Plan 1 har snötäcke. Vi behöver din hjälp att borsta bort det,. Ta med en sopborste och kom ner till Kärrtorps IP kl 11 och hjälp till! Vi bjuder på fika!! 

BKBK i sociala medier

 

Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar?

Film från RF-SISU Stockholm.
Nyheter från våra lag
P14 Vit, 23/05 09:01 
P14 Vit, 09/05 19:54 
P13 GRÖN, 07/05 16:44