SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb (BKBK) är en ideell förening i Stockholms stads sydöstra närförorter.

Bagarmossen Kärrtorp BK är vårt namn, men vi är även Björkhagen, Hammarbyhöjden och Enskededalen. Vi är villa och lägenhet, vi är tjej och kille, icke-binära, nyanlända och fotbollstokiga.

Vi har spelare som vill träna mycket för att lyckas. Vi har nyfikna ledare som erbjuds klubbens stöd för att bli bättre. Här växer vi som spelare och ledare genom att överföra kompetens mellan spelformer, tack vare en tydlig utbildnings- och träningsstruktur..

Bagarmossen Kärrtorp BK är en förening att utvecklas och växa inom.

 

Träningstider 2021 Excelfil UD-2021-04-15

Anmäl ert barn till Landslagets fotbollsskola V 32
2021-06-29 09:25
Drömmen om att få spela i blågult behöver inte vara längre bort än närmaste sommar

Nu är anmälan till sommarfotbollsskolan V 32 öppen! Sista anmälan senast den 11 Juli.  
2021 arrangerar vi skolan tillsammans med svenska fotbollsförbundet "Lira Blågult" 

 
Ni hittar mer info och anmäler er HÄR
 

Kontakt

Janne Sandberg

Tel: 070-760 05 25

E-post : Janne.sandberg@bkbk.se

 
 
Herrar
Seriepremiär mellan BKBK-Konyaspor herr 1-1 (0-0)
2021-06-23 23:48, Herrar

Vi möter för dagen ett mycket aggresivt och passningsskickligt bortalag. De är starka i närkamperna och ofta först på bollen. Vi får förändra laget väldigt mycket inför dagens match. Flera av våra mittfältare saknas och på morgonen ringer sig även Oskar Nar sig sjuk. Vår ordinarie mittback Elias får nu ta klivrt upp på det defensiva mittfältet och spela med Mange och Leon. Den kombinationen har vi inte tidigare testat varken på match eller träning. Därför får även Kevin starta som mittback och som inte riktigt blir rättvisst mot honom beroende på att han ligger efter trännngsmässigt och inte helt är i matchform i 90 min. Därför är jag mycket glad över grabbarnas uppoffrande spel där man ger allt vad man kan med att kämpa. Vårt presspel stämmer inte och laget är inte så kompakt som vi vill att det ska vara. Vi valde denna dag att spela lite rakare och längre bollar beroende på att mittfältet inte var samspelt. Vi ville få fast bollen på motståndarens planhalva och där ge understöd men många ggr blev vi sena och kontringar uppstod. Med 0-0 i paus var vi med och hade börjat närma oss motståndaren och deras mål. 
I paus ville vi bli tydligare med tidiga presspelet och om det inte satt skulle vi sänka pressen. Anfallsspelet ville vi skulle bli noggrannare och inte få bolltapp. Vi ville kunna ta emot en passning för att sedan enklare nå spelbredd. 
I minut 62 kommer Konyaspor fram på vänsterkanten och slår ett överlångt inlägg som får en perfekt båge över Philip och in vid bakre stolpen och 0-1 är ett faktum. 
Nu bövdes fräscha ben och mera spring i dem och därför kom Niklas in och 2 min senare kvitterar han direkt i 65 min efter pass av Kone. Nu byter lagen boll med varandra och många chanser skapas. William får en perfekt passning men väntar lite för länge att avlossa skottet så en back hinner fram och blockera. 
När 10 min återstår kommer vi i en 4 mot 2 situation där William gör allt rätt, utmanar sin gubbe och lurar ned honom mot kortlinjen för att spela en petfekt snett inåt bakåt passning till Leon som från nära håller skjuter över målets ribba. Där var 3 poäng nära.
I matchens slutskede har Konyaspor en dubbelchans som Philip gör en jätteräddning på. Dagens motståndare var svåra att möta och satte oss i svåra aktioner. Grabbarnas kampinsats visar att vi inte ger oss även om dagen ser svår ut. 
Summma Summarum:

Äntligen startade serien där vi mötte en bra motståndare. Vi fick verkligen fightas om varje meter på planen för att kunna stå emot. Det finns mer att få ut av oss i våra egna aktioner och det känns bra. 1 poäng ska vi vara nöjda med idag men i vårt lag vill vi alltid ha 3.

⚽️⚽️⚽️Philip

⚽️⚽️Elias 

⚽️Niklas inhopp

Herrar
Avgörande i matchens sista spark
2021-06-19, Herrar
Gårdagens startelva mot Spårvägen

Herrlaget drog längsta strået efter en stark 2:a halvlek i gårdagens målrika derby mot Spårvägen. Avgörandet kom på övertid genom tvåmålskytten Jean Marc Kone.

 

Vi tar 3:e segern raken i årets upplaga av Stockholm Cup, som i år inleds med ett grupp spel. Med 14 mål framåt kan man konstatera att våra forwards levererar med råge i cupen. Redan i 4:e minuten spelar Oskar fram Isac som kommer fri och nätar.

 

Vi spelar bra första 10 min men sedan tappar vi all aggresivitet, det finns ingen glöd det saknas kämpatakter och det saknas närkampsspel och vinster i andra bollar. 
Spåret är mer fysiska än oss och reducerar, tar ledningen och utökar ledningen mellan 6:e och 28 minuten. 

 

Lagledningen gör 2 byten strax efter Spårets 3-1 mål och får på det viset in ny energi och bättre fart i spelet. Strax innan paus får vi en frispark som Mange lyfter in och mittbacken Elias går högst upp i luften och nickar in 2-3. 

 

I paus pratar vi om vad vi verkligen behöver förbättra och att ingenting kommer av sig själv utan varje spelares insat är avgjörande. Andra halvlek går klart i grön svart anda och vi blir nu det förande laget och styr spelet över banan. 


Nu vinner vi boll, vi vinner andra boll bättre och kantspelet sitter nu där vi ställer många frågor för deras backar. I 79:e minuten kommer en rättvis kvittering där Mange spelar fram Kone. Nu går vi verkligen för segerbollen och den kommer på övertid där Leon hittar Kone som lurar keepern i fel hörn från 16 meters håll. Tråkigt fick Mohammed lämna planen i 80 min och utespelare Oskar fick ta över handskarna. 

 

Summa summarum: En match pågår i 90 minuter och vi behöver vara påkopplade hela tiden. 
Grabbarna visar i andra halvlek upp en nivå som var spännade inför kommande seriespel. 

 

BKBK - Spårvägen 4-3 (2-3)

 

Laget: Mohammed Olle Albert Elias Wahren Aya Mange Oskar Isac Kone William 

Avb: Adam och Leon in 35 Enzo Erik och Rikard in ca 70 min. 

 

⚽️⚽️⚽️Oskar

⚽️⚽️Elias

⚽️Kone och Olles spel som mittback. 

Flickor 08
2021-06-18 13:19
BKBK F08:
Vi är 27 spelare, plus en på skadelistan som vi hoppas gör comeback nästa år. Sju ledare varav
sex är föräldrar och en fantastisk 20-årig Inez som varit med oss i tränarstaben sedan hon var 15 år, underbart med en sån förebild för tjejerna i laget!
Under veckan har vi tränat på:
Bolltempo, första touch och rörelse utan boll.
Vi har två lag i Sanktan, ett i svår och ett i lätt:
I svår har vi börjat väldigt starkt med fint spel och sex raka vinster (även om ett av lagen nu utgått ur serien så i tabellen har vi fem vinster). I lätt har det resultatmässigt varierat en del men spelet sitter fint, och många spelare har tagit stora steg framåt. Liten 9v9 är en svår spelform men vi envisas med att alltid rulla boll och det känns väldigt bra.
Under kommande vecka så planerar vi att träna på:
Vi fortsätter som denna vecka men adderar  1v1-situationer.  Att träna i momentet vändningar gör våra tjejer ännu mera bekväma i just vändningsfasen. 
Nästa match:
Kommande helg har vi den sista omgången i sanktan innan sommaruppehållet, vi har två bortamatcher, mot Järla och Sollentuna.
Berättat av
Tränare Lasse Nyman
För Sportchef Janne Sandberg
Herrar
Sthlms cup Årsta - Bagarmossen Kärrtorp BK herr 1-4 (0-2)
2021-06-12 06:15, Herrar

En ny cupseger och därmed avancemang till höstens vidare spel.

BKBK i sociala medier

 

Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar?

Film från RF-SISU Stockholm.
Nyheter från våra lag