SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb (BKBK) är en ideell förening i Stockholms stads sydöstra närförorter.

Bagarmossen Kärrtorp BK är vårt namn, men vi är även Björkhagen, Hammarbyhöjden och Enskededalen. Vi är villa och lägenhet, vi är tjej och kille, icke-binära, nyanlända och fotbollstokiga.

Vi har spelare som vill träna mycket för att lyckas. Vi har nyfikna ledare som erbjuds klubbens stöd för att bli bättre. Här växer vi som spelare och ledare genom att överföra kompetens mellan spelformer, tack vare en tydlig utbildnings- och träningsstruktur..

Bagarmossen Kärrtorp BK är en förening att utvecklas och växa inom.

 

Spelbara planer Kärrtorps IP och Bagarmossen BP.

 

KIP 1: Ej träningsbar

KIP 2: Träningsbar

KIP 3: Träningsbar

BBP: Ej träningsbar

 

Uppdaterad: 2021-12-07

 

 

Anmälan till Knattefotbollsskolan 2022 är nu öppen!
2021-11-19 20:59

Länk till anmälan hittar ni HÄR

 

Väl mött!

Nu utvecklar vi samarbetet med Ica Supermarket Bagarmossen!
2021-10-28 13:30

Vi har sedan tidigare ett samarbete med ICA Supermarket Bagarmossen. Ica handlaren Jimmy Norén har sedan en lång tid tillbaka stöttat BKBK. Förutom att vi årligen erhåller ett sponsorbidrag har vi även fått en nyckelbricka som visas i kassan i samband med köp. För varje uppvisad nyckelbricka går en andel av den totala summan på kvittot till föreningen. Du som medlem/kund förlorar inget på att visa upp nyckelbrickan. Köpet blir inte dyrare utan det är bara Jimmy som i sin supporteranda vill vara lite generös! En superbra möjlighet som vi borde utnyttja mer och givetvis tackar för. Har du förlorat din nyckelbricka eller ännu inte hämtat ut den så finns de att få på Cafét.

 

Nu har vi kommit överrens om att vidareutveckla samarbetet med Ica Supermarket Bagarmossen. I butiken hittnar ni vår alldeles egna pantknapp! Nu kan medlemmar och andra som vill stötta BKBK återvinna sin pant och skänka summan till föreningen. Alla bidrag går oavkortat till föreningen. Tack Jimmy!

 

Gör gott för miljön samtidigt som du stöttar barn & ungdomar i området!

 

 

 

 

Ica Supermarket Bagarmossen Cup!
2021-10-26 15:53

I våras tvingades vi ställa in cupen pga pandemin. Men nu i oktober har vi under två helger äntligen kunnat genomföra ICA Supermarket Bagarmossen Cup igen. 

 

För att minska antalet människor på plats samtidigt delades cupen upp i en flickhelg och en pojkhelg. Totalt var 90 lag anmälda och 178 matcher spelades under de två helgerna.

Både helgerna bjöd på fint höstväder, massor med fotboll, glada barn och äntligen återigen massor med publik! Nytt för i år var att lagen spelade den spelform som de ska spela i nästa års Sanktan. Detta innebar att 09orna för fösta gånge spelade 9mot9 och 12orna för första gången spelade 7mot7, spännande och lärorikt.

Grillen var igång båda helgerna och toastmaskinen gick varm. Förutom de ordinarie lagen kompletterades det med extralag i kafeterian under cuptiden. Vilket verkligen behövdes. Ni gjorde ett fantastiskt jobb. Några lag ställde också upp som funktionärer och ställde i ordning alla planerna på morgonen. Ovärderligt för att ha allt redo till matchstart kl 9.00.

Förutom alla fotbollstokiga barn och föräldrar som hjälper till så krävs det en sak till för att kunna genomföra en sån här stor cup och det är domare. Tack till alla fantastiska ungdomar som förutom att de själva spelar fotboll också dömer matcher. Nästan alla domarna under helgen kommer från BKBK och gjorde ett fantastiskt jobb, utan er ingen cup!

 

Kort sagt, det har varit två strålande helger på Kärrtorps IP fyllda med fotbollsspelare och roliga matcher. Tack för den här cupen! Vi kör i vår igen!

//Maria Langell Engström, cupansvarig

BKBK i sociala medier

 

Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar?

Film från RF-SISU Stockholm.
Nyheter från våra lag
F11 Grön, 30/11 18:57 
Damer, 26/11 15:10 
F11 Grön, 07/11 15:51 
F14 Svart, 25/10 19:17 
P14 Vit, 25/10 15:52