VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
F09-10

Välkommen till lagsidan för F09-10!

Välkommen till ungdoms- och tjejlaget BKBK födda 09/10 som består av ca 10 spelare.

Våra träningstider from januari till april 2024 är måndagar och onsdagar, båda tillfällena kl. 18:00 - 19:30 på Kärrtorps IP (plan 2) . Vi samarbetar också mycket och tränar ihop med lag Flickor födda 2011. 

Huvudtränare är Sofia Bowzer Ryman och lagledare är Martin Nordling. Vill du provspela eller komma i kontakt med oss gör du det enklast på sofia.br31@gmail.com eller 072-929 71 samt martin_nordling@hotmail.com eller 073-031 26 55.

 
Avtackning Hans inställd!
2020-12-19 13:19
Hans dotter Niki är förkyld och har haft fall av Covid-19 på sin skola, så vi skjuter avtackningen av Hans till nästa år. Vi återkommer om datum.

Vi vill även passa på och tacka så hemskt mycket för presentkortet till Gamla Enskede matbod!
Gjorde oss mycket glada!

Vi väntar lite med att önska er en god jul, kommer en julhälsning med lite tankar inför kommande säsong närmaste dagarna.

Allt gott så länge!
David, Kristian, Ulf, Lasse, David, Andreas och Johan BKBK F09

Träningstider vintersäsongen
2020-10-31 11:46
Nu har träningstiderna för vintersäsongen till slut kommit. Från och med nästa vecka, dvs vecka 45, tränar vi som följer:

Tisdagar 16.45 – 18.00, Kärrtorps IP, Plan 2

Onsdagar, 17.45 – 18.45, Kärrtorps IP, Plan 2

Viktigt att er dotter är på plats och ombytt (varma kläder om så behövs!) tio minuter träningsstart nu när vi har kortare träningspass än under vår/höst-säsongen. 

Vi ses!
/ David och Kristian, BKBK F09
Nya träningstider dröjer
2020-10-29 10:09
Från och med nästa vecka är det nya träningstider som gäller. BKBK har tilldelats tider från Stockholms stad, men de har ännu inte hunnit dela upp dem mellan de olika lagen. Vi hör av oss så fort vi vet mer.

Vi kan redan nu meddela att vi inte kommer att träna inomhus. Från och med i år är det bara lag med spelare födda 2011 och tidigare som tilldelas en inomhustid.

Allt gott så länge
/David och Kristian, BKBK F09
Ingen träning under höstlovet
2020-10-21 21:53
Hej,

det kommer inte att vara någon träning under höstlovet, dvs måndag 26 okt och torsdag 29 okt.
Snart vet vi vad det blir för träningstider från och med vecka 45 och framåt. Vi återkommer angående det inom kort.

Hälsar David och Kristian, BKBK F09
Höstmål med mera
2020-08-23 19:01
Hej!

Nu är vi i gång med höstsäsongen och har redan ett antal matcher och ett par träningar bakom oss. Riktigt bra träning i torsdags. Bra intensitet och stort engagemang från tjejerna! 

Vi har satt upp några mål för säsongen, nämligen:

1. Högre passningstempo!
Vi övar på mottagningar, jobbar på fotarbetet och noggrannhet vid tillslaget av bollen.

2. Håll ihop laget!
Alla lagdelarna – målvakt, försvar, mittfält och anfall – måste hålla ihop. Viktigt med ögonkontakt och kommunikation. Detta övar vi framförallt på när vi spelar match. 

3. Använd kroppen!
Ett effektivt sätt att försvara sig är att stå i vägen för motståndaren. Vi övar på att våga gå in med kroppen, framförallt i en-mot-en-övningar. 

Tyvärr krockar Veras innebandyträning med våra måndagsträningar, vilket betyder att Kristian inte kan vara med på dem. I gengäld kommer Ulf (Olivias pappa), Johan (Majkens pappa) och David Askelin (Elins pappa) att turas om att vara med på både måndags- och torsdagsträningarna. Upplägget fram till novemberlovet ser ut som följer:

Måndagar: David W + 1-2 hjälptränare
Torsdagar: Kristian och David W + 1-2 hjälptränare

Efter novemberlovet får vi nya träningstider (en utomhustid och en inomhus) så då hoppas vi att Kristian kan vara med på samtliga träningar.

Allt gott så länge!
David W och Kristian, BKBK F09
Insamling BKBK:s ungdomsfond
En insamling för Bagarmossen Kärrtorp BK
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen