Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
F09
Bli medlem i Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
BLI MEDLEM
BKBK " The wild fighting" F09
Vi är 29 tjejer som kommer från hela stadsdelen. Vi är en klassisk breddförening där alla får delta på sina villkor och huvudsyftet är att utveckla spelare långsiktigt och få så många som möjligt att träna så länge som möjligt. 

 
Nordea 3650 20 56016 (innehavare Cecilia Landolf Hjort),

Lagledare Hans 0739045225


 Förtur till de som har förälder som ställer upp som tränare.

Betala in till lagkassan
2019-08-17 15:32
Hej!

Vi har kassabrist. Vänligen betala in 300 kr till lagkassan. Kontot angivet på introtexten.

Ni som ej har betalt cupavgifter, vänligen betala även detta.

Mv

Hans
Hässelbycupen nästa lördag
2019-08-05 16:41
Vi samlas 07:50 . Hässelby Gårds BP. 

Länk till spelschema.

Anmälda till cupen är Alva, Beata, Ester E, Ester L, Frida, Hedda, Niki, Nomi, Rut, Solyana, Vera. 
Ledare. Hans Lindström, Kristian Molda och David Wiberg. 

Mv

Hans
Start Hösten 2019. Viktigt att läsa
2019-08-03 12:00
Start höst 2018
2018-08-06 22:00
Hej!

Nu drar vi igång. 12 augusti 17:30-18:30. Cup 17  augusti och därefter påbörjas sanktan som pågår september ut. Vi kommer spela 7manna på liten plan, detta och nästa år. F09 har en mycket varierande trupp med väldigt olika erfarenhet av fotboll. det viktigaste som ny spelare är att veta att det tar ett halvår att komma in i det, och så länge man går på träningar, spelar sina matcher och några cuper så är man helt inne i sporten till nästa vår. Vi har ambitionen att ha hårda och utvecklande träningar, för att göra era barn så väl förberedda och inspirerade att fortsätta spela fotboll länge till. Vi har även samarbete med F08, F10 och P09 för att låna in och ut spelare och utmana vissa lite extra. 

4 nya spelare. Iris K och Melat återvänder till laget och Liv G(som har spelat med oss 2016)och Liv  S, kommer och provar på . 

På träningarna har vi bkbks tshirt och svarta shorts. Dessa går att köpa på Intersport Farsta. Benskydd och vattenflaska är ett måste. Bra också att ha med egen uppmärkt boll. Vi har en mängd med bollar, men inte så det räcker till alla. 

Glöm inte att anmäla kalas mm, så vi inte lägger in spelare på matcher som de inte kan spela. Gäller aktiviteter som påverkar mer en 3 spelare. 

Vill ert barn spela extramatcher, hör av er till lagledare. Ibland blir det luckor som behöver fyllas. 

Självklart samåker vi för att spara på vår miljö. Lägg upp i facebookgruppen, hur många platser ni har över i bilen.

Ibland i livet så så har man lite ont om pengar. Man kan studera, eller för mycket utgifter och mindre inkomster. Föreningen har en ungdomsfond, där ni via lagledaren kan be om stöd för avgifter och utrustning. Kontakta Hans om så är fallet, så lyfter jag det till styrelsen. 

Kallelse till match går ut under helgen innan match. Svara Ja eller Nej, innan onsdag 21:00. Viktigt att svara. Ange även om erat barn vill spela mer matcher denna helg. Vi kommer inte ha något schema för vilka helger man ska spela eller vila, utan kallelsen går ut på , först till kvarn. Vänligen meddela andra aktiviteter, så att vi inte kallar till matcher då erat barn har parallell aktivitet. 

Vi vill att spelarna ska vara förberedda på match. Endast de som tränar aktivt kommer att kallas. Vi uppmuntrar dock att barnen multiidrottar, så en träning i veckan räcker. Man måste ha erlagt medlemsavgift för att bli kallad. 

Ladda gärna ner appen sportadmin så att ni får en överblick på aktiviteter och träningar.

Nyheter från laget utgår från denna hemsida.

Facebook är till för intern kommunikation mellan våra medlemmar. 

Vi kommer att träna på måndagar kl 17:30-19 och på onsdagar kl 17:30 till 19:00, båda dagarna på KIP 2.


Vi eftersöker fler tränare till laget, som kan ta på sig en träning i veckan. Tränarbarn får förtur, till cuper och matcher. (Samt att det är otroligt roligt att träna era barn . 

Riktlinjer BKBK F09

Förväntningar på spelarna:
- Komma till träningarna och matcher i god tid
- Ha full utrustning på träningar och matcher, dvs benskydd, fotbollsskor, vattenflaska, BKBK-shorts och strumpor, gärna även tröja/overall. Kläder efter väder är viktigt, och att kläderna är anpassade efter att röra sig smidigt. Klubben har avtal med Intersport där vi kan köpa bra träningskläder till fördelaktiga priser. Se klubbens hemsida för mer info
- Ha full fokus på träningarna, när vi är på träning är det bara fotboll som gäller
- Närvaro på träningar.Förväntningar på föräldrar:
- Läsa mail, där all information om träningar, matcher osv kommer
- Se till att kontaktuppgifter stämmer 
- Svara skyndsamt på Mail och kallelse. Kallelse skickas ut söndagen innan match och ska svaras på senast på onsdagen.
- Hjälpa sitt barn att komma i tid till träning och match
- Stå i BKBK’s café på Kärrtorps IP minst en gång på våren och en gång på hösten, fler gånger om det krävs. Hjälpa till att samla in bollar och koner, trösta barn och knyta skosnören. Ibland behöver vi hjälp med byten och tidtagning på matcher. 

-Inte coacha era barn under match, eller kommentera barn eller domare på ett negativt sätt. Förväntningar ni kan ha på oss tränare:
- Välplanerade träningar en till två gånger i veckan.
- Anmälan till St Erikscupen, matcher för laget varje helg under säsong
- Anmälan och deltagande i cuper under vår, höst och vinterHälsningar Tränarna

Vårens sammanfattning
2019-06-17 12:12

Hej Alla föräldrar!


Laget tuffar på och det har gått bra för oss i år. Många bra resultat. Utmaningen i vår har varit att få in våra nya spelare i laget och matcherna, så att de kan delta fullt ut i seriespelet. Vi har ett heterogent lag där vi har mycket varierande erfarenhet i sporten . Det har också varit svårare att få ihop spelare till lagen, jämfört än förra året, trotts att vi i princip behöver färre spelare varje helg. Detta har också renderat i att fler kallelser har gått ut och det har blivit svårare för föräldrarna att hålla reda på vilka matcher barnen ska spela. Detta har gjort att vi har saknat avbytare till vissa matcher då anmälda barn inte dykt upp. Vi kommer återkomma i höst till hur vi ska lösa detta. Vi har 25 aktiva tjejer och det är roligt att så många vill spela fotboll.


På tränarsidan så har vi lite tunt, även om vi känner att vi har bra kompetens. Hans, Kristian och David är oftast på plats och Lasse och Martin hjälper till på matcher och cuper. Nu kommer vi få lite hjälp från Ediths pappa Samuel vid kris, men en heltidsengagerad tränare till vore inte fy skam (en träning i veckan och match varannan helg).


Vi har deltagit i flera cuper, men i och med att vi gått över till 7manna har vi flera gånger känt att vi inte kan bemanna 2 lag, utan spelarna har tvingats dubblera och några har spelat trotts knorrande. Vi vill att spelare på plats ska vilja och orka genomföra cuperna på ett bra sätt och har därför begränsat antal lag per cup till 1.


Glad sommar


Hans

Sista veckan
2019-05-29 21:06
Nästa vecka vanlig träning på måndag.
Föräldrar mot barn onsdag. Samling 17:30  glass 

Helgen 7-8 Sanktanmatcher.

Sedan sommarlov.

Träning börjar 12 augusti
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners
SPONSORER