VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkommen till lagsidan för P19!
 
En stark P06-säsong
2022-10-24 13:45

I helgen avslutade P06 sanktan-säsongen med vinst mot serievinnarna Boo FF. Det var ett skönt kvitto på att laget har utvecklats vääl under året.

 

Vi gick in i säsongen med en trupp som spelat ihop i många år, redo att ta steget upp till Sanktan division 2. Målet var att bli ett mittenlag, men istället har BKBK varit med i toppstriden. Serien har varit ett getingbo i toppen och BKBK slutade på en fjärdeplats, 5 poäng efter serievinnarna.

 

Under året har våra spelare bildat BK Ultras, som har utgjort ett uppskattat läktarstöd till BKBK:s herr- och damlag under seriespel.

 

Vi lämnar säsongen med en större och starkare trupp än vi gick in säsongen med och kommer att fortsätta satsa inför 2023! Mer om detta återkommer vi med under november månad då vi också kommer att hålla en säsongsavslutning. Under tiden fortsätter vi att träna hårt och förbereda oss inför 2023.

 

Ett stort tack till underbara spelare och ovärderliga tränare Linus Holmström, Henrik Melén och Anders Hamberg. Också ett tack till föräldrar som ställt upp med skjutsande och andra sysslor.

 

Forza BK!