VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Varför spela i Bagarmossen Kärrtorp BK?

Vare sig det är du själv eller ditt barn som vill börja spela i Bagarmossen Kärrtorp BK så har vi sammanfattat svaret i tre punkter:

Tydlig fotbollsresa
Från Bagarmossens BP när du är liten till Kärrtorps IP när du är stor. Målet är tydligt: bli så bra du kan bli, med stöd från dina lagkamrater, dina ledare och föreningen. Vi vet att det vi bygger upp tillsammans är en stark grund för en livslång fotbollsresa. Bagarmossen Kärrtorp BK är en förening att stanna i.

Långsiktighet

Vi tror på långsiktighet för att skapa duktiga fotbollsspelare som känner glädje och gemenskap under hela sin fotbollstid. Vi tror på vår vision, vår plan och vår förmåga att utmana och utveckla våra spelare och ledare. Vi tar hand om våra spelare och ledare med engagemang och tålamod.
 
Varje individs betydelse
I Bagarmossen Kärrtorp BK tar vi vara på varje individs förmågor, ambitioner och engagemang. Här får du chansen att bli så bra du kan bli, med de förutsättningar du har. Det är det som gör att du är lika betydelsefull för föreningen oavsett om du är spelare, ledare, förälder, domare eller har någon annan uppgift eller roll i föreningen.

 

Insamling BKBK:s ungdomsfond
En insamling för Bagarmossen Kärrtorp BK
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen