VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar

Välkommen till lagsidan för Herr A-lag!

Välkommen till herrlagets hemsida

Herrarna kommer under 2022 att spela i Division 4 Södra Stockholm och Stockholmsserien 3 Södra

 
Kontakt:
Natnael Hagos
Natnael@bkbk.se  sms 072-251 94 12
 

Följ oss på instagram

https://www.instagram.com/bkbkherr/

Truppen mot IFK Stockholm
2021-10-01 23:37

I morgon är det dags för sista hemmamatchen för säsongen. IFK Stockholm kommer på besök till anrika Kärrtorps IP. Målet för laget är att avsluta på bästa möjliga sätt där en tredje plats står på spel.

Följande trupp är uttagen till matchen med avspark kl 13:00

 

1. Philip Eklund

3. Enzo Fors

5. Ricardo Persson Gray

6. Oliver Unge Reis

7. Oskar Nar

8. KV Söderquist

9. Isac Widström

12. Jean Marc Kone

13. Emanuel Teiko

15. Adam Harki

16. Elias Burnett-Cargill Thimrén

19. Erik Appelqvist

20. Martin Lidholm

21. Salle Mustafa

23. Niklas Bergström

28. Rickard Johansson

 

 

Truppen mot Tullinge TP
2021-09-23 23:51

På lördag är det dags för herrlaget att bege sig till Brantbrinks IP för match mot Tullinge TP.  Herrlaget kommer väl förberedda och medvetna om att det blir en tuff match mot ett lag som kämpar om att hänga kvar.

 

Truppen som fått förtroendet är följande spelare.

 

1. Philip Eklund

4. Kevin Quist

5. Ricardo Persson Gray

6. Oliver Unge Reis

7. Kristian Rasin

8. KV Söderquist

9. Isac Widström

12. Jean Marc Kone

13. Emanuel Teiko

14. Olle Freiman

15. Adam Harki

17. Wisam Harwill

19. Erik Appelqvist

21. Salle Mustafa

24. Aya Idrissa

25. Albert Lindgren

28. Rickard Johansson

 

 

BKBK - Krukan herr 5-2 (1-0)
2021-09-18 21:41

Att åter få stå på rätt sida när domaren blåser av matchen och känna stolthet med en 5-2 seger mot Krukan. Under matchens gång har vi ett stort bollinnehav och är rakare i djupledsspelet på sista tredjedelen, där målen ska göras. Mitt i första halvlek hittar Kone Isac som för dagen blir tremålsskytt efter ett långt inkast från Rikard som Kone styr vidare mot Isac som  då sätter dit 1-0.
Problemet vi har i första halvlek framåt är att forwards är för heta in i djupled och hamnar i offside position och blir avvinkade lite onödigt, bättre tajming i löpningarna och fler chanser och mål kunde det blivit i första halvlek. Krukan slår långa uppspel där de vill skarva bollen vidare in bakom vår backlinje. Som tur var gick de bollarna vår väg. 
Vi sätter lite mer gasen i botten i andra halvlek och får 2-0 målet efter 55 min spel. KW spelar bollen vidare till Rikard som behärskat bredsidar bollen in i bottre hörnet till sina föräldrars glädje som denna helg tagit sig från typ västkusten för att få se sonen spela match på Kärrtorps IP. 
Ett byte grnomförs mellan Juniorspelaren Oliwer som går av och in kommer Erik. Eriks inhopp var mycket positivt och strax efter honom kommer Emanuel in istället för Kone. 
Erik tar emot en snabb omställning och utmanar backlinjen för att spela in bollen bakom deras högerinnerback och frispelar Isac som inte gör något misstag utan behärskat sätter 3-0. 
Efter målet blir vi lite passiva och tappar fokus några minuter och då passar motståndaren på att göra 3-1. Matchens mål är nog vårt 4-1 där Harki genomför ett perfekt inlägg mot bortre stolpen där Aya får sätta dit sitt första seriemål för bkbk. 
I 80:e minuten komner vi åter på en snabb kontring där Erik frispelar Isac med en sidledspassning och öppet mål blir en munsbit för mr hat trick. 
I sista minuten tappar mittfältet en boll på halva planen som blir till en kontring och 5-2 som blir dagens slutresultat.
På slutet av matchen fick spelare 3 Viggo från P 04 göra sin denut detta spelår och spela högerback. 
Även Albert kom in efter 70 min spel som mittback efter att Kevin fick lite känning. 
Summa Summarum:

En match där vi var bättre i omställningsspelet men även duktigare på att hålla kvar bollen vid uppspel på forwards på sista tredjedelen av planen. Vi vann fler andrabollar och kunde på det viset ställa om på högre plats på planen än vad vi gjort tidigare. Inhopparna gjorde skillnad och visade upp sig på ett bra sätt. 
Nu får vi snora klart under helgen och få tillbaka alla spelare till veckans träningar. Konkuransen i gruppen lyfte sig en bra bit denna dag. 
Tack till vår klack som åter gav oss luft under vingarna. 

⚽️⚽️⚽️ Isac

⚽️⚽️ KW

⚽️ Olle

Sportchef & Tränare

Janne Sandberg

 

Truppen mot FC Krukan
2021-09-17 17:33

För andra lördagen på raken spelar herrlaget hemmamatch på Kärrtorps IP. Trots förlusten mot Fittja förra veckan lever hoppet om en toppplacering kvar. I fotboll kan vad som helst hända.

 

Det är FC Krukan som kommer på besök. Senast dom var på Kärrtorps IP åkte dom på pisk med 3-1. Det var i premiären den 7 april 2018. Vi får hoppas på en repris i morgondagens match. 

 

Herrlaget hoppas på samma på samma uppbackning från våra härliga supportrar som förra helgen.

 

Truppen som får äran att kriga för 3 poäng är:

 

1. Philip Eklund

3. Wasim Harwill

4. Kevin Quist

5. Ricardo Persson Gray

6. Oliver Unge Reis 

7. Kristian Rasin

8. KV Söderquist

9. Isac Widström

12. Jean Marc Kone

13. Emanuel Teiko

14. Olle Freiman

15. Adam Harki

16. Elias Burnett-Cargill Thimrén

19. Erik Appelqvist

23. Niklas Bergström

24. Aya Idrissa

28. Rickard Johansson

BKBK herr mot Fittja IF 1-3 (1-2)
2021-09-12 08:56
BKBK Fans

Dagen som började så bra efter årets mål, kanske tidernas bakåtspark från Mange och en 1-0 ledning. Vår klack som verkligen vill att laget ska kämpa och vinna. Det som gör mig väldigt besviken är hur fotbollsspelare kan likna porslinsdockor som vid varja duell i andra halvlek ligger ned och går sönder i tusen bitar och åmar sig. Men med lite Karlssons klister kommer de upp och springer sedan fortare än tidigare. Domaren ger dem varningar och lägger även till 8 minuter som sällan hänt i div 4 där det inte läggs till tid vid byten. Nu förstår jag Janne Andersson besvikelse mot Grekland då de var liknande porslinsdockor. BKBK:s spelare klarade nog inte av dessa ständiga avbrott i andra halvlek likväll som Forsberg, Isak och Dejan inte fixade det mot Grecce. Här är min uppfattning att ett lag som jagar sitt byte och hela tiden grinden stängs när man är nära så tappar man koncentrationen och blir till sist trött på att jaga sin mat. Här behöver spelare ha bättre fokus, bättre mental balans bättre pannben  men om inte spelare som tjänar flera miljoner i veckan fixar det kanske det inte är så lätt när man lirar fotboll i div 4 för att det ska vara kul. 

Vårt BKBK hittade en väg i första för att sätta ett hårt tryck på motståndaren. Vi ville åt frisparkar, inkast och hörnor och där skapade vi 3-4 stora chanser innan Mange gör 1-0 efter 30 min spel på en fantastisk bakåtspark/cykelspark som går över våra duellspelare vid första ytan och hamnar i centralt läge och Mange vänder ut och in på sin kropp och får bästa volleyträffen bakifrån. Vilken glädje laget visade, vilken bra väg grabbarna hittade till målchanser. Vissa dagar flyter spelet med instick, löpvägar, inspel från kanteerna. Andra dagar stämmer inte det fina spelet, det är då man får göra mål på andra sätt och vara glad för det och kämpa på hela tiden. Att sedan få på sig en straffspark i 40:e och därpå vara lite passiv vid 1-2 var det surt att gå in i omklädningsrummet. Nu är det 4 matcher kvar och 12 poäng att spela om. Vi kommer tillbaka på lördag kl 16:00 då Krukan kommer på besök och förhoppningsvis vill spela fotboll i 90 minuter. 
Kära publik så tycker jag inte om att prata om spelare som saknas men denna dag var 4 av våra offensiva pjäser inte på plats. Men så är det med skador, landslagsamling för dövlandslaget mm. 

 

Summa Summarum:

Vi skapade många heta chanser från fasta situationer som vi får ta med oss i framtiden. Vi behöver bli ännu starkare vid 1-0 ledning och inte gå i fällan att vi har läget under kontroll utan då spela

så stabilt så motståndaren inte kan göra inspel och skapa chanser. 

 

⚽️⚽️⚽️KW

⚽️⚽️Harki

⚽️Mange (målet👏👏👏)


Tränare & Sportchef

Janne Sandberg