SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar
Välkomna till Herr A-lag

Välkommen till herrlagets hemsida

Herrarna kommer under 2021 att spela i Division 4 Södra Stockholm och Stockholmsserien 3 Södra


I BKBK får du träna och spela på en av Stockholms finaste idrottssplatser - Kärrtorps IP - med nya konstgräsplaner, fint eget omklädningsrum, utegym och ett väletablerat café.
I omklädningsrummet ligger träningskläderna redo och träningarna sker på bra tider.


Vi har en ledarorganisation med erfarna tränare med huvudtränare som bl.a har Pro utbildning. 2 assisterande tränare, 1 målvaktstränare, 1 fystränare, 1 lagledare och en materialare som gör omklädningsrummet till det lite extra bra.   

 

Om du är en spelare som vill träna mycket för att lyckas, i en förening med höga ambitioner, nu och framåt, så är du rätt spelare för oss!

Kontakta:
Janne Sandberg, tränare & sportchef

Följ oss på instagram

https://www.instagram.com/bkbk_herrar/


Legendar trappar ner
2021-02-18 16:23
Allting har sin tid brukar man säga. Så är fallet med Lucas Gonzalez, en trotjänare i klubben som valt att trappa ner inför säsongen 2021.

Ett beslut som vuxit fram på grund av den privata situationen med arbete och familj. Totalt har det blivit 8 säsonger i klubbens färger mellan 2011 och 2021. Att det inte blev 10 säsonger beror på Manfreds plankstek som kom emellan vilken fick Lucas att representera FoC Farsta ett par säsonger innan han kom tillbaka till moderskeppet.
Lucas har tillfört laget mycket under sin tid i klubben. En stor spelare som mestadels huserat som vänsterback men avslutade som central mittfältare. Fantastisk vänsterfot som sällan skådats i klubbens historia. Härlig teknik och otroliga frisparkar. Vid sidan av plan har Lucas bidragit till en härlig stämning i gruppen med hans härliga personlighet och stora leende.

Nedtrappningen kommer troligtvis rendera i spel i ett Div 6 lag. Inget är klart så framtiden får utvisa vad som händer.

Lucas lämnar ett stort hål efter sig men också härliga minnen av hans tid i klubben. Vi hoppas att Lucas inte glömmer bort oss och att vi kommer ses på våra matcher under året.
Alexander Johansson lämnar för IFK Lidingö
2021-02-18 16:04
Alexander Johansson
Vi har tidigare presenterat våra nyförvärv inför 2021. Vi har också några som valt att lämna oss för nya utmaningar. 

Alexander Johansson kom som en frisk fläkt inför 2020 vilket vi var mycket glada för. Att ha två så bra och träningsvilliga målvakter är få lag förunnat på den här nivån.  Alexander har en stor potential att utvecklas till en stor spelare. Hans karaktär borgar för en lång och framgångsrik karriär som fotbollsmålvakt. Dessvärre, p ga pandemin, så blev det inte så mycket matchspel för Alexander vilket var en stor anledning till att han nu lämnar oss.  Alexander har fantastiska egenskaper och ett stort hjärta. Han är saknad av både ledare och spelare. Både på plan och utanför.

Vi önskar Alexander lycka till i IFK Lidingö.
Månadens spelare
2021-02-12 15:18
En grym kamrat, lätt till ett skratt, visat övriga grabbar vad inställningen betyder (de andra jobbar också beundransvärt) under en vintersäsong och en mycket duktig målvakt i BKBK var juryns bedömning. Priset 1 kg Dumle. 
Silly Season 8: 1+1= 2 Neverland
2021-01-07 10:09
Alexander Neverland
Häromdagen presenterade vi Adam Neverland. Turen har kommit till storebror, Alexander Neverland.
Precis som sin bror kommer Alexander senast från Örby IS.  Han är fostrad i BK Häcken och har tillhört dövlandslaget sedan 2007. 

Alexander spelar helst som central mittfältare. Han har bra arbetskapacitet och  ett driv som gör det jobbigt för motståndaren.Han har dessutom en känslig fot som levererar fina passar när han vunnit bollen på mitten. 

Vi är mycket glada att Alexander kommer tillhöra vår trupp 2021. Vi hälsar Alexander hjärtligt välkommen till BKBK.
Silly Season 7: Adam Neverland klar för BKBK
2021-01-05 16:08
Adam Nerverland
Vi kan med glädje presentera ytterligare en ny forward som valt att representera BKBK 2021. Adam kommer senast från Örby IS. Adam kommer ursprungligen från Göteborg där han fostrats i BK Häckens ungdomslag. Han har sedan 17 års ålder tillhört det svenska dövlandslaget.

I Adam får vi en ung och hungrig spelare som ständigt vill utvecklas sig. En fantastisk karaktär med hög träningsmoral. Han är en forward med brett register. Han är stor och stark och en vinnarskalle i boxen, 
Vi är mycket glada för rekryteringen och vi är övertygande om att Adam kommer tillföra mycket i vår grupp både på och vid sidan av plan. Adams storebror Alexander har också anslutit till herrlaget. I morgon kommer en närmre presentation av honom.

Hjärtligt välkommen Adam
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen