SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Herrar

Välkomna till Herr A-lag

Välkommen till herrlagets hemsida

Herrarna kommer under 2021 att spela i Division 4 Södra Stockholm och Stockholmsserien 3 Södra

 
I BKBK får du träna och spela på en av Stockholms finaste idrottssplatser - Kärrtorps IP - med nya konstgräsplaner, fint eget omklädningsrum, utegym och ett väletablerat café.
I omklädningsrummet ligger träningskläderna redo och träningarna sker på bra tider.

 

Vi har en ledarorganisation med erfarna tränare med huvudtränare som bl.a har Pro utbildning. 2 assisterande tränare, 1 målvaktstränare, 1 fystränare, 1 lagledare och en materialare som gör omklädningsrummet till det lite extra bra.   

 

Om du är en spelare som vill träna mycket för att lyckas, i en förening med höga ambitioner, nu och framåt, så är du rätt spelare för oss!
 
Kontakta:
Janne Sandberg, tränare & sportchef
 

Följ oss på instagram

www.instagram.com/bkbk_herrar/

 

 

Seriepremiär mellan BKBK-Konyaspor herr 1-1 (0-0)
2021-06-23 23:48

Vi möter för dagen ett mycket aggresivt och passningsskickligt bortalag. De är starka i närkamperna och ofta först på bollen. Vi får förändra laget väldigt mycket inför dagens match. Flera av våra mittfältare saknas och på morgonen ringer sig även Oskar Nar sig sjuk. Vår ordinarie mittback Elias får nu ta klivrt upp på det defensiva mittfältet och spela med Mange och Leon. Den kombinationen har vi inte tidigare testat varken på match eller träning. Därför får även Kevin starta som mittback och som inte riktigt blir rättvisst mot honom beroende på att han ligger efter trännngsmässigt och inte helt är i matchform i 90 min. Därför är jag mycket glad över grabbarnas uppoffrande spel där man ger allt vad man kan med att kämpa. Vårt presspel stämmer inte och laget är inte så kompakt som vi vill att det ska vara. Vi valde denna dag att spela lite rakare och längre bollar beroende på att mittfältet inte var samspelt. Vi ville få fast bollen på motståndarens planhalva och där ge understöd men många ggr blev vi sena och kontringar uppstod. Med 0-0 i paus var vi med och hade börjat närma oss motståndaren och deras mål. 
I paus ville vi bli tydligare med tidiga presspelet och om det inte satt skulle vi sänka pressen. Anfallsspelet ville vi skulle bli noggrannare och inte få bolltapp. Vi ville kunna ta emot en passning för att sedan enklare nå spelbredd. 
I minut 62 kommer Konyaspor fram på vänsterkanten och slår ett överlångt inlägg som får en perfekt båge över Philip och in vid bakre stolpen och 0-1 är ett faktum. 
Nu bövdes fräscha ben och mera spring i dem och därför kom Niklas in och 2 min senare kvitterar han direkt i 65 min efter pass av Kone. Nu byter lagen boll med varandra och många chanser skapas. William får en perfekt passning men väntar lite för länge att avlossa skottet så en back hinner fram och blockera. 
När 10 min återstår kommer vi i en 4 mot 2 situation där William gör allt rätt, utmanar sin gubbe och lurar ned honom mot kortlinjen för att spela en petfekt snett inåt bakåt passning till Leon som från nära håller skjuter över målets ribba. Där var 3 poäng nära.
I matchens slutskede har Konyaspor en dubbelchans som Philip gör en jätteräddning på. Dagens motståndare var svåra att möta och satte oss i svåra aktioner. Grabbarnas kampinsats visar att vi inte ger oss även om dagen ser svår ut. 
Summma Summarum:

Äntligen startade serien där vi mötte en bra motståndare. Vi fick verkligen fightas om varje meter på planen för att kunna stå emot. Det finns mer att få ut av oss i våra egna aktioner och det känns bra. 1 poäng ska vi vara nöjda med idag men i vårt lag vill vi alltid ha 3.

⚽️⚽️⚽️Philip

⚽️⚽️Elias 

⚽️Niklas inhopp

Seriepremiär på Kärrtorps IP
2021-06-22 21:49

I morgon kväll är det äntligen dags för seriepremiär i Div 4 Södra. Det har varit en lång försäsong och hungern är stark hos våra grön/svarta hjältar. Matchen startar 20:30 och det är Konyaspor som kommer på besök.

 

Följande spelare har fått förtroendet.

 

1. Philip Eklund

4. Kevin Quist

6. Leon Hörnqvist

7. Oskar Nar

9. Isac Widström

10. Magnus Söderheim

11. William Olsson Lejuene

12. Jean Marc Kone

13. Martin Wahrén

14. Olle Freiman

15. Adam Harki

16. Elias Burnett-Cargill Thimrén

19. Erik Appelqvist

23. Niklas Bergström

28. Rickard Johansson

29. Aya Idrissa

Avgörande i matchens sista spark
2021-06-19
Gårdagens startelva mot Spårvägen

Herrlaget drog längsta strået efter en stark 2:a halvlek i gårdagens målrika derby mot Spårvägen. Avgörandet kom på övertid genom tvåmålskytten Jean Marc Kone.

 

Vi tar 3:e segern raken i årets upplaga av Stockholm Cup, som i år inleds med ett grupp spel. Med 14 mål framåt kan man konstatera att våra forwards levererar med råge i cupen. Redan i 4:e minuten spelar Oskar fram Isac som kommer fri och nätar.

 

Vi spelar bra första 10 min men sedan tappar vi all aggresivitet, det finns ingen glöd det saknas kämpatakter och det saknas närkampsspel och vinster i andra bollar. 
Spåret är mer fysiska än oss och reducerar, tar ledningen och utökar ledningen mellan 6:e och 28 minuten. 

 

Lagledningen gör 2 byten strax efter Spårets 3-1 mål och får på det viset in ny energi och bättre fart i spelet. Strax innan paus får vi en frispark som Mange lyfter in och mittbacken Elias går högst upp i luften och nickar in 2-3. 

 

I paus pratar vi om vad vi verkligen behöver förbättra och att ingenting kommer av sig själv utan varje spelares insat är avgjörande. Andra halvlek går klart i grön svart anda och vi blir nu det förande laget och styr spelet över banan. 


Nu vinner vi boll, vi vinner andra boll bättre och kantspelet sitter nu där vi ställer många frågor för deras backar. I 79:e minuten kommer en rättvis kvittering där Mange spelar fram Kone. Nu går vi verkligen för segerbollen och den kommer på övertid där Leon hittar Kone som lurar keepern i fel hörn från 16 meters håll. Tråkigt fick Mohammed lämna planen i 80 min och utespelare Oskar fick ta över handskarna. 

 

Summa summarum: En match pågår i 90 minuter och vi behöver vara påkopplade hela tiden. 
Grabbarna visar i andra halvlek upp en nivå som var spännade inför kommande seriespel. 

 

BKBK - Spårvägen 4-3 (2-3)

 

Laget: Mohammed Olle Albert Elias Wahren Aya Mange Oskar Isac Kone William 

Avb: Adam och Leon in 35 Enzo Erik och Rikard in ca 70 min. 

 

⚽️⚽️⚽️Oskar

⚽️⚽️Elias

⚽️Kone och Olles spel som mittback. 

Derby i Stockholm Cup
2021-06-17 21:45

I morgon kommer Spåret på besök för sista matchen i gruppspelet av Sthlm Cup. Förhoppningsvis är det tredje gången gillt för hemma laget. Spåret har vunnit de två senaste mötena lagen emellan. BKBK är redan klara för avancemang med två segrar i bagaget. Spåret ligger lite risigare till efter två förluster.

 

Herrlaget ställer upp med följande lag. Samling 18:45 på Kärrtorps IP

 

30. Mohammed Khalid

3. Enzo Fors

6. Leon Hörnqvist

7. Oskar Nar

9. Isac Widström

10. Magnus Söderheim

11. William Olsson Lejuene

12. Jean Marc Kone

13. Martin Wahren

14. Olle Freiman

15. Adam Harki

16. Elias Burnett-Cargill Thimrén

19. Erik Appelqvist

24. Aya Idrissa

25. Albert Lindgren

28. Rickard Johansson

Truppen mot Boo FF i morgon kväll
2021-06-13 21:54

I morgon kommer Boo FF på besök för en träningsmatch. Samling 17:30 och matchstart 18:30. BKBK ställer upp med följande lag.

 

30. Ture Jersild

3. Enzo Fors

4. Kevin Quist

6. Leon Hörnqvist

13. Martin Wahren

14. Olle Freiman

19. Erik Appelqvist

20. Martin Lidholm

22. Hicham Chkkour

26. Rafael Fernandez

27. Simon Schueler

28. Rickard Johansson

 

Utöver ovan kommer även 4 spelare från juniorlaget att ansluta.