VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkommen till lagsidan för P15 Grön!
 
Vårsäsongen igång – kul matchcamp i Farsta
2023-01-13 10:36

I söndags kickade vi igång vårsäsongen med ett matchcamp i Farstahallen, arrangerat av FC Stockholm. Det blev fyra jämna och bra matcher mot Rågsved, Vallentuna, FC Stockholm och Hammarby.

 

På lördag (14/1) börjar vi med de vanliga inomhusträningarna igen. Dessutom har vi redan nu planerat in några matcher och cuper:

 

21/1 Träningsmatch (inomhus) mot FC Stockholm, Skarpnäckshallen

5/2 Träningsmatcher (utomhus) mot två lag, Kärrtorps IP

26/2 Matchcamp (inomhus), 5 kortare matcher, Högdalshallen

4/3 FC Stockholms Sportlovscup (inomhus), 9 superkorta matcher, Farstahallarna

31/3-2/4 (Speldag ej klar, blir en av dagarna) ICA Supermarket Bagarmossen Vårcup

Mer information och kallelser kommer som vanligt!

Aktuellt från P15 Grön
2022-09-15 12:08
Laget från helgens matcher mot Sköndals IK.

I helgen spelade vi de två första matcherna för hösten, mot Sköndals IK på Sandåkra Bollplan. Publiken bjöds på både fint spel och många mål. Extra kul att vi även fick med oss BKBK:s P15 Röd, som spelade sina två första matcher någonsin. Vår förhoppning är att vi ska kunna stärka samarbetet med de övriga BKBK-lagen, och till exempel arrangera interna träningsmatcher och minicuper.

 

In i truppen välkomnar vi nya spelarna Adrian och Hugo, samt Adrians pappa Sami som förstärker tränarstaben.

 

På träningarna fortsätter vi att nöta mycket bollbehandling och passningsspel/uppspel. Dessutom har Sami bidragit med lite riktig målvaktsträning, vilket har varit mycket uppskattat av killarna. 

 

Utöver de vanliga träningarna har vi planerat in FC Stockholms Matchcamp (fyra matcher den 24/9), en träningsmatch mot Hägerstens SK (2 oktober) samt vår egen Ica Supermarket Bagarmossen Höstcup (22:a eller 23:e oktober). Mer information och kallelser kommer på mailen!

Insamling BKBK:s ungdomsfond
En insamling för Bagarmossen Kärrtorp BK
BKBK:s ungdomsfond är till för barn och ungdomar med ansträngd ekonomi. Vårt mål är att kunna erbjuda alla barn en meningsfull fritid utan att avgifter blir ett hinder. Medel tillförs via privatpersoner, företag, eller avsättning från föreningen.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen