VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Cafétjänst och planvärd på Kärrtorps IP

Föreningens caféverksamhet på Kärrtorps IP är förutom en viktig inkomstkälla även en plats där vi träffas, snackar, fikar och äter. Närvaron av vårdnadshavare, spelare, ledare och besökare ökar gemenskapen och skapar trygghet dag som kväll. 

 

Varje lag har ansvar för att bemanna caféet och vara planvärd en vecka under fotbolsssäsongen och en helg under vintern. Schema inför kommande säsong skickas ut med epost till lagledare och tränare under december.

 

Vad arbetet innebär samt årets schema hittar ni via länkarna nedan. 

 

Bemanningsmanual café och grill 

 

Schema Planvärd och cafetjänst 2022 

 

Manual för Caféverksamhet, planvärd och schemaläggning för lagen 

 

Cafémanual planvärd och schemaläggning för lagen

 

Fyll alltid i bemaningsschemat med namn och telefon och mejla någon vecka innan. ni finner dessa i manualen.

 

 

Viktig information

  • Att vi är Planvärd innebär att vi låser under de delar av året som vaktmästarna inte har sen kvällstjänstgöring. Det är en del av vårt kontrakt som brukare på Kärrtorps IP.
  • Ta för vana att göra schema så tidigt som möjligt så alla föräldrar kan planera in tiden i kalendern. Om det ändå kör ihop sig är det viktigt att höra av sig till Kansliet så fort som möjligt så vi kan försöka lösa situationen.
  • Nycklar hämtas och återlämnas i caféet.
  • Viktigt att ni endast öppnar via dörren mot Plan 1 när ni börjar på morgonen. Annars går larmet och vi riskerar att drabbas av onödig utryckningsavgift. Lika viktigt är förstås att låsa, dra ner jalusier och larma när ni går.
  • Vi tar kontanter men på en fråga svarar vi att vi helst tar swish eller kort.
  • Ibland händer det att varor tar slut. Om någon mindre väsentlig vara som t ex mjölk till kaffet tar slut så är det jättebra om ni kan skicka någon att handla. Det är då möjligt att ta pengar ur kassan mot kvitto eller lämna in kvitto för ersättning i efterhand. 

 

Tack!

Stort tack för att ni ställer upp och står i BKBKs café! 

Under 2021 hjälpte vår Ungdomsfond nästan 100 barn- och ungdomar med bidrag till träningsavgift, kläder, skor och cupavgifter. Det skulle inte gå om vi inte hade intäkterna från caféet.

Vi hoppas att ni ska få en trevlig tid i caféet och att ni känner att ni gör en viktig insats för föreningen!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen