VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkommen till Bagarmossen Kärrtorp BK
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb (BKBK) är en ideell förening i Stockholms stads sydöstra närförorter.

 

Bagarmossen Kärrtorp BK är vårt namn, men vi är även Björkhagen, Hammarbyhöjden och Enskededalen. Vi är villa och lägenhet, vi är tjej och kille, icke-binära, nyanlända och fotbollstokiga.

Vi har spelare som vill träna mycket för att lyckas. Vi har nyfikna ledare som erbjuds klubbens stöd för att bli bättre. Här växer vi som spelare och ledare genom att överföra kompetens mellan spelformer, tack vare en tydlig utbildnings- och träningsstruktur.

Bagarmossen Kärrtorp BK är en förening att utvecklas och växa inom.

 

 

Om Föreningen 

 

Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb (BKBK) är en ideell förening i Stockholms stads sydöstra närförorter. Idag har föreningen ca 1200 medlemmar, från knattar till dam- och herrlag.

 

2011 grundades klubben genom en sammanslagning mellan två anrika föreningar i Söderort: Kärrtorps BK och Bagarmossen BK. 

 
Hemorten är huvudsakligen kring dessa två områden och vi bedriver vår verksamhet på Kärrtorps IP och Bagarmossens BP.  På Kärrtorps IP bedriver vi vårt mycket populära café där vi erbjuder allt från fika till korv, varma mackor och hamburgare.
 
Visste du att Nacka Skoglund en gång spelat i Kärrtorps BK samt att hans gamla fotbollsskor än idag hänger i kafeterian på Kärrtorps IP?

 

VERKSAMHETSIDÉ

BKBK:s verksamhetsidé är att driva en inkluderande förening som erbjuder sina medlemmar och ledare att träna och spela fotboll i en utvecklande och lärande miljö. Vi bidrar till folkhälsa, utveckling, glädje och gemenskap genom att skapa förutsättningar för att så många som möjligt spelar och engagerar sig så länge som möjligt. Vi bidrar till ett bättre samhälle genom att engagera oss i närområdet samt genom att arbeta för att minska klubbens klimatavtryck.

 
 
HISTORIA
 

Bagarmossen Kärrtorp BK bildades 2011 genom ett samgående av de två föreningarna Kärrtorps BK och Bagarmossen BK.

 

Kärrtorps Bollklubb var en klassisk Stockholmsförening som grundades 1952 och hade under 60-talet framgångsrika fotbolls- och handbollslag i mellan- och övre skiktet av Stockholmsserierna. Klubbens mest kända spelare var legendaren Lennart ”Nacka” Skoglund som, i slutet av sin karriär, spelade en halv säsong i Kärrtorp BK 1968. Då låg herrarnas lag i dåvarande division 4 som motsvarar dagens division 2. Nacka avgjorde premiärmatch mot Gustavsberg på straffspark med 1700 i publiken på Kärrtorps IP.

Du har väl inte missat att hans fotbollsskor hänger i cafeterian?!

 

Bagarmossen BK bildades 1983 genom sammanslagning av två anrika föreningar IFK Bagarmossen och Bellevue IK. 1999 bytte man namn till Bagarmossen BK.

 

Vid sammanslagningen till Bagarmossen Kärrtorp BK 2011 hade föreningen totalt ca 30 lag och idag har vi ca 45 lag.

 

Vill du eller ditt barn börja spela hos oss?
 
 

 

Insamling BKBK:s ungdomsfond
En insamling för Bagarmossen Kärrtorp BK
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen