SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Om föreningen

Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb (BKBK) är en ideell förening i Stockholms stads sydöstra närförorter. Idag har föreningen ca 1000 medlemmar, från knattar till dam- och herrlag och parasportlaget Allstars.

 

2011 grundades klubben genom en sammanslagning mellan två anrika föreningar i Söderort: Kärrtorps BK, grundat 1952, och Bagarmossen BK. 

 
Hemorten är huvudsakligen kring dessa två områden och vi bedriver vår verksamhet på Kärrtorps IP och Bagarmossens BP.  På Kärrtorps IP bedriver vi vårt mycket populära café där vi erbjuder allt från fika till korv, varma mackor och hamburgare.
 
Visste du att Nacka Skoglund en gång spelat i Kärrtorps BK samt att hans gamla fotbollsskor än idag hänger i kafeterian på Kärrtorps IP?

 

VERKSAMHETSIDÉ

BKBKs verksamhetsidé är att driva en inkluderande förening som erbjuder sina medlemmar och ledare att träna och spela fotboll i en utvecklande och lärande miljö. Vi bidrar till folkhälsa, utveckling, glädje och gemenskap genom att skapa förutsättningar för att så många som möjligt spelar och engagerar sig så länge som möjligt. Vi bidrar till ett bättre samhälle genom att engagera oss i närområdet samt genom att arbeta för att minska klubbens klimatavtryck.