VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Välkommen till lagsidan för P13 Svart!
Lagfoto 2023

P13 Svart bildades efter knatteskolan i oktober 2019. Laget består av ett gäng härliga killar som älskar fotboll.

 

Vi tränar på Bagarmossens BP tisdagar och torsdagar kl 17.00-18.30.

 

På träningen har du på dig fotbollsskor, benskydd och BKBK-kläder (har ni inte hunnit köpa eller de inte har kommit så har ni på er svarta kläder), kom ihåg att ta med vattenflaska.

 
För att beställa BKBK-kläder gå in här https://team.intersport.se/bagarmossen-karrtorp-bk
Se till att koppla Bagarmossen Kärrtorps BK som din förening i ditt medlemsskap på Intersport.
 
Är du intresserad av att börja spela fotboll med oss ber vi dig att använda formuläret för intresseanmälan som du hittar på startsidan www.bkbk.se.
P13 svart och vit spelar påskcup tillsammans
2023-04-09 16:37
Nästan hela gänget

På långfredagen ställde ett gäng fotbollssugna killar från P13 svart och P13 vit upp tillsammans i påskcupen på Skarpnäcksfältet.  Otroligt fint spel i 3 matcher som gör att man verkligen längtar till att Sanktan ska dra igång. 

 

Interncup
2023-03-18 15:54

Idag samlades alla p13-lagen för en trevlig interncup på Kärrtorps IP. Totalt var det ca 50 spelare på plats, varav 14 från P13svart, som delades in i sex lag. På plats var också tre domare från P07.


Under två timmar spelade alla lagen sen fem 15-minutersmatcher. Vi fick se fantastisk spelglädje, fint passningsspel och många mål! Härligt! Och vilka kämpar alla spelare, ledare, domare och föräldrar och övrig publik var som kämpade på och gladdes åt härligt fotbollsspel trots uruselt väder med kyla, regn och blåst.

 

Det här gör vi igen, i lite varmare väder!!

 

Heja BKBK!

Första 7m7-cupen
2022-10-23 06:42

I helgen spelade vi BKBKs egen cup, ICA Supermarket Bagarmossen Cup, våra första 7m7-matcher. Vi ställde upp med två lag, ett som spelade på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Både på förmiddagen och eftermiddagen bjöds publiken på ett fint passningsspel och många fina avslut. 
Nu längtar vi till fler 7m7-matcher!

Interncup
2022-04-02 15:40

Efter fotograferingen spelade vi en trevlig interncup tillsammans med de övriga p13-lagen. 

Vi tränare kan stolt konstatera att P13svart spelar en mycket fin fotboll med bra passningsspel men också där spelare vågar sig på att dribbla på egen hand, vi kommer till många avslut och skjuter bra och det är många spelare som gör mål! Vi jobbar även bra i försvaret och hjälper varandra att erövra boll, vi har dessutom ett helt gäng duktiga målvakter! Och kanske viktigast av allt, vi peppar varandra, spela sjyst och är trevliga mot motståndarna! Heja BKBK P13svart!

Lagfotografering
2022-04-02 15:28
Lagfotografering bakom kulisserna

Idag fick vi äntligen ta vårt efterlängtade lagfoto. Förutom att ni kan köpa bilderna på er son eller lagfoto så kommer ni kunna köpa en almanacka för 2023 av oss. Almanackan kostar 150kr varav 50kr går till lagkassan.

En fröjd att hänga med killarna som skötte sig exemplariskt!

//Ladarna