SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkomna till P13Svart
Glada killar årets sista träning 2020
P13 Svart bildades efter knatteskolan i oktober 2019. Laget består av ett gäng härliga killar som älskar fotboll!
Under vintersäsongen tränar vi inomhus på lördagar kl 14-15 i Björkhagens skola. På träningen har du på dig inomhusfotbollsskor, benskydd och BKBK-kläder (har ni inte hunnit köpa eller de inte har kommit så har ni på er svarta kläder), kom ihåg att ta med vattenflaska.

För att beställa BKBK-kläder gå in här https://team.intersport.se/bagarmossen-karrtorp-bk
Se till att koppla Bagarmossen Kärrtorps BK som din förening i ditt medlemsskap på Intersport.

Är du intresserad av att börja spela med oss så maila till natnael@bkbk.se
Äntligen premiär i Sanktan
2021-05-08 15:31

Vi har fått vänta några veckor extra, men den som väntar på nåt gott... Äntligen är Sanktansäsongen igång. Vi spelade hemma på Kärrtorps IP mot Älta IF och borta på Tyresövallen mot Tyresö FF.

 

Äntligen fick killarna dra på sig riktiga grönsvartrandiga matchtröjor och spela match, som dom längtat! Två härliga matcher med snygga dribblingar, passningar, mål och mycket glädje!

 

Härligt att vara igång!

Heja BKBK 💚🖤

Årets sista träning
2020-12-13 13:39

Fler bilder (+4) >>
Gott med fika och roligt att ta lagfoto!
Lördagen den 12 december hade vi årets sista träning. Det blev lek, mycket matchspel, pepparkakor och saft. Vi försökte oss även på att ta lagfoto, mycket stoj och skoj!

Ses igen i januari!! Heja BKBK 💚🖤

Avslutning på utomhussäsongen
2020-10-21 21:56
Idag hade vi årets sista utomhusträning. Alla spelare värmde upp med en rafflande stafett. Sen var det dags för kvällens höjdpunkt - matchen!! Det vill säga den viktigaste matchen på terminen nämligen den mellan barnen och föräldrarna. En rolig och jämn tillställning där vinsten gick till barnen! Hela träningen avslutades med fika och den obligatoriska BKBK-ramsan.

Nu tar vi höstlov så ses vi igen den 7/11 i Björkhagens skola.
Minicup med Hammarby och BeleBarkaby
2020-10-04 15:17
Idag spelade vi minicup med BeleBarkaby och Hammarby på Bagarmossens BP. Det bjöds på snygga dribblingar, bra passningsspel, hårda skott och snygga räddningar! Vilka fotbollsspelare ni är killar! Heja er! Heja BKBK 💚🖤
Interncup
2020-09-13 17:56
Vilken fotbollseftermiddag det blev! Indelade i mixade lag fick alla spela fyra matcher var.Nya ledare, nya lagkamrater men det fixade ni galant! Vi fick se fint passningsspel, snygga dribblingar, hårda skott och fantastiska målvaktsräddningar. Heja er, vilka fotbollsspelare ni är!! Heja BKBK!!