VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkommen till lagsidan för P13 Svart!
Glada killar årets sista träning 2020

P13 Svart bildades efter knatteskolan i oktober 2019. Laget består av ett gäng härliga killar som älskar fotboll!

Under vintersäsongen tränar vi inomhus på lördagar kl 14-15 i Björkhagens skola. På träningen har du på dig inomhusfotbollsskor, benskydd och BKBK-kläder (har ni inte hunnit köpa eller de inte har kommit så har ni på er svarta kläder), kom ihåg att ta med vattenflaska.
 
För att beställa BKBK-kläder gå in här https://team.intersport.se/bagarmossen-karrtorp-bk
Se till att koppla Bagarmossen Kärrtorps BK som din förening i ditt medlemsskap på Intersport.
 
Är du intresserad av att börja spela med oss så maila till natnael@bkbk.se
Interncup
2022-04-02 15:40

Efter fotograferingen spelade vi en trevlig interncup tillsammans med de övriga p13-lagen. 

Vi tränare kan stolt konstatera att P13svart spelar en mycket fin fotboll med bra passningsspel men också där spelare vågar sig på att dribbla på egen hand, vi kommer till många avslut och skjuter bra och det är många spelare som gör mål! Vi jobbar även bra i försvaret och hjälper varandra att erövra boll, vi har dessutom ett helt gäng duktiga målvakter! Och kanske viktigast av allt, vi peppar varandra, spela sjyst och är trevliga mot motståndarna! Heja BKBK P13svart!

Lagfotografering
2022-04-02 15:28
Lagfotografering bakom kulisserna

Idag fick vi äntligen ta vårt efterlängtade lagfoto. Förutom att ni kan köpa bilderna på er son eller lagfoto så kommer ni kunna köpa en almanacka för 2023 av oss. Almanackan kostar 150kr varav 50kr går till lagkassan.

En fröjd att hänga med killarna som skötte sig exemplariskt!

//Ladarna

Äntligen premiär i Sanktan
2021-05-08 15:31

Vi har fått vänta några veckor extra, men den som väntar på nåt gott... Äntligen är Sanktansäsongen igång. Vi spelade hemma på Kärrtorps IP mot Älta IF och borta på Tyresövallen mot Tyresö FF.

 

Äntligen fick killarna dra på sig riktiga grönsvartrandiga matchtröjor och spela match, som dom längtat! Två härliga matcher med snygga dribblingar, passningar, mål och mycket glädje!

 

Härligt att vara igång!

Heja BKBK 💚🖤

Årets sista träning
2020-12-13 13:39

Fler bilder (+4) >>
Gott med fika och roligt att ta lagfoto!
Lördagen den 12 december hade vi årets sista träning. Det blev lek, mycket matchspel, pepparkakor och saft. Vi försökte oss även på att ta lagfoto, mycket stoj och skoj!

Ses igen i januari!! Heja BKBK 💚🖤

Avslutning på utomhussäsongen
2020-10-21 21:56
Idag hade vi årets sista utomhusträning. Alla spelare värmde upp med en rafflande stafett. Sen var det dags för kvällens höjdpunkt - matchen!! Det vill säga den viktigaste matchen på terminen nämligen den mellan barnen och föräldrarna. En rolig och jämn tillställning där vinsten gick till barnen! Hela träningen avslutades med fika och den obligatoriska BKBK-ramsan.

Nu tar vi höstlov så ses vi igen den 7/11 i Björkhagens skola.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen