SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkommen till BKBK F15 svart! 

Match mot föräldrarna
2021-10-19 20:37

Idag var det dags för höstens sista utomhusträning och det firades med match mot föräldrarna. 

Först behövde vi förstås alla värma upp med en omgång kull och efter det fick föräldrarna testa på tjejernas favoritövning och stoppa bollen på olika sätt. Det blev stoppa bollen med magen, ryggen, rumpan, knät och inte minst med en puss!

Efter det var det äntligen dags för match. Det blev två matcher och båda matcherna vanns av tjejerna såklart! 

Sist men inte minst avslutades träningen med varm choklad, kex och BKBK ramsan. Vilken mysig avslutning på en härlig utomhussäsong. 

 

Snart sommarlov
2021-06-01 19:56

Nästa vecka har vi sista träningen innan sommaruppehållet. 
Vi har haft en riktigt kul utomhussäsong under våren och startar upp höstens träningar i slutet av augusti. Vi återkommer med exakt datum i kallelse när det närmar sig.
Det är lika kul att träna med alla fotbollstjejer varje vecka och det märks att de utvecklas hela tiden och blir mer och mer säkra med bollen. Vi tränar fram för allt bollkontroll och att driva bollen och numera flyger inte bollarna lika mycket åt alla möjliga håll, utan stannar närmare kroppen vilket är toppen.
För ett par veckor sedan började vi även träna på matchspel och det kommer vi fortsätta med på de flesta träningar framöver. Det är mycket att lära sig när man ska spela match, till exempel är det inte alltid helt lätt att komma ihåg i vilken ända av plan man ska göra mål😉 Utover sådana formaliteter, så pratar vi även om hur man ska bete sig på plan tex att man uppmuntrar varandra  (tex när någon gör mål), att man inte ger upp när motståndarlaget gör mål utan kämpar på och att man inte bara vaktar målen utan hjälper sina lagkamrater på plan.  Det har tjejerna full koll på! 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen