VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkommen till lagsidan för F15 Svart!
 
ICA Bagarmossen cup 2022
2022-10-17 21:51

Fler bilder (+4) >>

I lördags deltog F15 svart med två lag i ICA Bagarmossen cup. Det blev fyra matcher per lag och massor av speltid till alla tjejer. Det var mycket fint spel med både dribblingar, passningar, mål och räddningar. Kämparglöden var på topp och alla tjejer gav allt! 

Mellan matcherna fanns det gott om tid för lek och umgänge och det är glädjande att se hur roligt tjejena har tillsammans.

När alla åtta matcher vara klara, firades det med medaljceremoni och det var nöjda tjejer som fick gå hem och vila resten av dagen. 

Intern derby
2022-10-02 17:34
Ladda album (+6 bilder) >>

I går var en spännande dag, när vi för första gången träffade det andra bkbk f15 lag, f15 grön. 

Det blev fyra spännande matcher med riktigt fint spel. Det bjöds på både dribblingar, passningar, många mål och snyggt målvaktsspel av båda lagen. 

 

Vi hoppas att vi kan samarbeta ännu mer med f15 grön framöver och även ha flera interna derbyn som denna. 

Match mot Hammarby
2022-09-11 20:07
Ladda album (+8 bilder) >>

Idag träffade vi Hammarby i en träningsmatch. Hammarby som är vana med matcher varje helg var hårt motstånd, men tjejerna gjorde en fantastisk insats! Vi tränare är grymt imponerade av kämparglöden och vi är så glada över den fotbollsglädje som tjejerna visade. Vi är också så stolta över hur fina tjejerna är med varandra och hur fantastiska de var på att peppa sina lagkompisar när de inte själva var på plan. Det är precis den glädje vi önskar de ska känna när de tränar och spelar⚽️
Redan om ett par veckor finns det ny chans att spela "riktig" match igen när vi ska träffa BKBK f15grön den 1/10 kl 10:30. Kallelse till den matchen kommer snart! 
HEJA BKBK F15 svart! 

Hösten är igång!
2022-09-05 20:26

Hösten är här och ikväll har vi haft vår tredje träning efter sommarlovet. Tjejerna är fantastiska och kämpar på riktigt bra. Vi tränare är imponerade över vilka framsteg de gör och tjejerna verkar ha roligt.

Idag tränade vi på att driva boll, på passning, på att fånga bollen med händerna när man är målvakt och slutligen på matchspel.

I helgen ska vi spela träningsmatch mot Hammarby och framöver kommer vi även träffa det andra BKBK F15 lag, det ser vi fram emot. Glöm inte att registrera i sportadmin om ert barn kommer på söndagens match eller inte, det är viktigt för att vi ska kunna planera matchen med byten osv så bra som möjligt så alla får lika mycket speltid. Registrera senast på fredag. 

 

Sommaravslutning
2022-06-08 16:50

Förra måndagen hade vi sommaravslutning och firade en fin vårtermin med matcher mot föräldrarna. 
Självklart fick föräldrarna sig en rejäl utmaning och det blev vinst för tjejerna i samtliga matcher. Bra jobbat! 
Det stundade sommarlovet firades även med glass och lagbild som sig bör. 
Nu önskar vi alla en fantastisk sommar -med mycket fotboll!