Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till lagsidan för F11 Grön!

Ja, träning som vanligt under påsklovet + övrigt
2020-04-07 09:38
Aktuell info:

1. Vi kör träning idag tisdag 7/4 kl. 18-19 och torsdag 9/4 kl. 16:30 - 17:30 på Kärrtorps IP. Kom ihåg att helt avstå från träningen vid minsta förkylningssymptom.

2. Gällande seriespelet "St:Erikscupen" är det planerat att vi har våra första matcher lördag 18 april. Dock fortfarande osäkert om seriestarten skjuts upp eller ej. Just nu är status att vi ska/kan spela. Löpande info som vi ledare och klubben följer läggs upp av STFF (Stockholms fotbollsförbund) här: http://www.stff.se

3. Alla våra matcher är nu inlagda i vår kalender på hemsidan här. Tränarna återkommer med kallelser och instruktioner. Varje spelare kommer under säsongen spela matcher för båda lagen dvs vi roterar.

4. Glöm inte att anmäla era önskemål om pass och cafétider enligt mail som skickades ut igår. 

5. Årets lagfotografering skjuts upp till efter sommaren. Besked om datum kommer senare. Fotograferingen kommer äga rum utomhus på KIP. 

Sköt om er!
Mvh ledarna
Träningstiderna klara!
2020-03-30 08:23
Nu har vi fått våra träningstider från BKBK för säsongen! Vi har blivit tilldelade två träningstider i veckan, båda på Kärrtorps IP. Eftersom vi ännu inte har full klarhet i när eller hur St Erikscupen spelas i år så har vi bestämt oss för att utnyttja båda träningstiderna tills vidare.

Vi tränar tisdagar kl 18-19 på Kärrtorps IP plan 1. (Alltså samma tid som senast, men nu har vi anvisad tid och anvisad plats.)

För de som vill och har möjlighet så tränar vi även torsdagar 16.30-17.30 tills vidare. (Om ni måste välja en av de två tiderna så välj tisdagarna!)

Första träningen blir alltså 31/3 kl 18.00 på Kärrtorps IP. Kom ihåg benskydd och vattenflaska. Kläder efter väder! 


Inga fler inomhusträningar
2020-03-20 14:38
Med anledning av coronaviruset har BKBK avbokat samtliga inomhustider för ungdomslagen. Istället kör vi igång utomhusträningarna tidigare än tänkt, första tillfället tisdag 24/3 kl 18 på Kärrtorps IP plan 1!
Information kring våren
2020-02-26 11:12
Hej!
Här kommer diverse aktuella informationspunkter:

1. Ingen träning nu på fredag 28/2  pga sportlov. Nästa träning som vanligt fredag 6 mars. För info börjar utomhusträningarna efter påsklovet. Exakt datum och plats/tid återkommer vi med.

2. Ändring av cup och plats lördag 28 mars. Visade sig att vår egen BKBK-cup hålls samma datum som Farstacupen så vi har anmält oss till den istället. 100 kr per spelare och inga föräldrar behöver ställa upp som funktionärer. Gå in och anmäl er via appen och/eller mer info här: https://www.bkbk.se/kalender/?ID=210982&AID=11385500

3. Varje lag i klubben måste ställa upp som planvärd samt jobba i caféet. Vårt lag F11 Grön har bilvit tilldelade vecka 21 dvs 18 - 24 maj (Kristi himmelsfärdshelgen). Veras mamma Emma kommer att hjälpa till att strukturera upp detta på bästa sätt. (Tack!) Hon mailar ut info och sätter ansvarsområden för respektive förälder. Viktigt att man ställer upp. Byte av tider sker mellan varandra.

4. Kommande föräldramöte. Vi tänker att att det bra att ha detta inom kort för att gå igenom säsongens upplägg och alla övriga frågor/kommentarer.

Edit. Hålls onsdag 18 mars kl. 19-20 i kansliets lokaler på Kärrtorps IP, tegelhuset mellan hockeyrinken/tennisplannen ungefär. Bara vuxna, inga barn.

Mvh,
tränarna
Tidig julklapp: Det blir cup i trettonhelgen trots allt!
2019-12-22 22:20
Cupen i Liljeholmshallen har lagt om sitt spelschema – och hade dessutom en friplats på grund av ett lag för lite! Så nu blir det cupspel i alla fall för oss på förmiddagen på måndag den 6:e januari i Liljeholmshallen. Se all info i kallelsen som gått ut via Sportadmin-appen!

/Tränarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen