VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkommen till lagsidan för P14 Vit!
 
Ingen träning fredagen den 27 maj
2022-05-24 20:38

Hej alla,

 

Tidigare idag gick det ut en kallelse om träning den 27 maj. Bortse från den.

 

Träningen den 27 maj är INSTÄLLD p.g.a. helg.

 

Vi ses tisdagen den 31 maj istället. Då har vi både match och träning. Ni som ska spela match får matchkallelse inom kort. Ni som ska träna får kallelse till träningen som vanligt. Notera att matchen spelas där vi vanligtvis tränar och att träningen sker tillsammans BKBK P14 svart på deras yta av Bagarmossen BP.

 

//Björn, Daniel, Pär, Michiel, Dan

Trevlig matchmorgon i Älta
2022-05-23 09:01

Helgens match i Älta blev en trevlig tillställning!

 

Som vanligt kämpade bra, och bollen gjorde dessutom som vi ville för det mesta.

 

Fabian (2), Omar, Tage och Olle blev målskyttar, fint uppbackade av läckra passningar och ett stabilt försvarspel.

 

Extra gratis till Olle, som tilldelades matchens gröna kort för sin kopmpisanda.

 

Träning på tisdag, men ledigt på fredag.

 

MVH,

Björm, Daniel, Pär, Michiel och Dan

Bra kämpainsats, trots tidig morgon
2022-05-14 14:01

Vi mötte ännu ett hårt motstånd i form av Boo FF, men stämningen var god och vi kämpade på bra hela matchen, trots att många barn vittnade om sena filmkvällar <3

 

Spelarna ska vara stolta över sin insats. Snygga mål av Julian HA och Tage, många fina dribblingsräder och farliga hörnor. Tyvärr fick vi två riktigt fina mål bortdömda, men vi tycker gott vi kan räkna in dem ändå.

 

Alla som stod i mål gjorde ett par riktigt fina räddningar, kul med tanke på att en i motståndarlaget sköt hårdare än en vuxen :D

 

Kallelser till nästa match, som är en bortmatch, skickas ut inom kort. Samling sker på utsatt tid vid Bagarmossens skola (parkeringen vid fotbolssplan). Ni som har möjlighet att komma i bil och ta med andras barn och föräldrar uppmuntras att göra det. Anmäl antal lediga bilplatser i appen, när ni svarar på kallelsen.

 

Matchens gröna kort tilldelades Harry A, framförallt med motiveringen att han stöttade sina lagkompisar. Stort grattis Harry!

 

Vi ses på träningen på tisdag!

 

//Björn, Daniel, Pär, Dan och Michiel

Jämn match och fyra mål
2022-05-09 19:54

Tredje matchen, vår första bilburna bortmatch någonsin, blev en jämn drabbning med många mål åt båda håll. BKBK lyckades göra hela fyra baljor, varav ett rikigt fint solomål och tre fina spelmål.

 

Föräldrar och ledare fick se ett hårt kämpande BKBK, som verkligen ska ha beröm för sitt hårda slit OCH fina spel. En del passningar skar som smör genom motståndarlaget, vilket värmde själen i det något kalla duggregnet. Vi ledare ser utveckling hela tiden, vilket är fantastiskt kul.

 

Alwar tilldelades det gröna fair play-kortet av motståndarlaget, stort grattis Alwar!

 

Stort beröm till er föräldrar också som ställde upp med bilplatser så att både barn och föräldrar kom dit utan strul!

 

Kallelserna till nästa match gick precis ut till de som är tilltänkta att vara med. Svara så fort som möjligt så att vi hinner kalla in reserver i god tid om det behövs.

 

I och med den kommande matchen ska alla spelare ha blivit kallade till minst två matcher var, och vi har snart nått målet att alla ska ha testat minst en match den här säsongen. Om någon mot förmodan skulle känna att man vill vänta med mer matchspel till i höst är det bara att meddela oss ledare det.

 

Ses på tisdagsträningen!

 

Björn, Daniel, Pär, Dan och Michiel

Otur framför mål + info om lördagens match
2022-05-04 17:58

Säsongens andra match blev tuffare än premiären. Vi gjorde dock en bra match, både spelmässigt och kämpamässigt. Tyvärr lyckades vi inte riktigt göra mål på våra chanser, så i tisdags tränade vi mycket på avslut.

 

På lördag (den 7 maj) spelar vi vår första bilburna bortamatch. Ni som blivit kallade men inte svarat i appen än får gärna göra det så fort som möjligt. Samling för alla som tackat ja till spel på Bagarmossen BP (parkeringen) klockan 08:00. Som det ser ut nu har vi bilplats till alla barn, men vi behöver fler bilar om vi ska kunna ta med föräldrapublik.

 

Vi ses på lördag,

Björn, Daniel, Pär, Dan och Michiel