VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkommen till lagsidan för P14 Vit!
 
Underbart väder mot Bajen
2022-09-13 19:10

Reg, regn, regn till ca 30 minuter innan avspark. Sen kom solen och värmde spelare, ledare och åskådare. Vilken kväll!

 

Tages pappa Thomas debuterade i tränarrollen och kommer ingå i ledarskaran från och med nu.

 

I och med kvällens match har vi uppnått målet att alla i truppen ska ha testat att spela minst en match den här säsongen. Bra! Hoppas att fler vill vara med vid fler tillfällen nu så att vi också på riktigt får lära oss vad det innebär att spela match.

 

BKBK kämpade på hårt, men stundtals kunde Hammarby uttnyttja vår bristande koncentration. Spelarna verkade dock ha roligt och ingen kunde väl missa glädjen i hela laget när Fabian gjorde mål i slutsekunden med matchens sista spark.

 

Dessförinnan hade Alwar bjudit på ett mål från över halva plan, och våra målvakter (som fick jobba hårt ikväll) gjorde alla flertalet bra räddningar. Det fanns ett par Hammarby-spelare som hade ett ruggigt hårt skott...

 

Matchens gröna kort tilldelades Fabian. Stort grattis!

 

Träning på fredag och ny match för vissa på lördag. Det är tre matcher kvar på säsongen. Alla spelare som varit med hela säsongen kommer bli kallade till minst två av dem. Hoppas ni kan vara med då!

 

Och i oktober är det cup. Eftersom vi är så många i lagert nu har vi anmält två lag. Till cupen behöver vi föräldrar som funktionärer (det handlar typ om att ställa iordning planerna). Hoppas så många som möjligt kan då. Mer info inom kort.

 

//Björn, Daniel, Pär, Thomas, Michiel och Dan

Jämn lördagsmatch och ytterligare en tränare efterlyses
2022-09-10 14:36

Lördagens match mot Haninge blev en spännande och jämn historia. Motståndet var svårt, men barnen kämpade verkligen för varandra och gav aldrig upp.

 

I anfallsspelet fortsätte vi att fokusera på att driva upp boll och passa längs kanterna samt att skjuta mycket. Detta resulterade i tre mål av Julian, Folke (mål i sin första match) och Omar.

 

Men det som vi verkligen tar med oss var kampen i försvarsspelet och det bländande målvaktsspelet från våra tre målvakter för dagen: Harry, Olle och Allan. Vilka räddningar!

 

Det blir också allt tydligare att barnen börjar få visst grepp om positionsspel och markering av motståndare utan att vi egentligen har fokuserat på det. Superkul att se, det händer så himla mycket rent utvecklingsmässigt nu.

 

Matchens gröna kort (två stycken idag) gick till Allan (andra matchen i rad) och till Omar. Stort grattis till er!

 

På tisdag är det match igen och då är det dags för de spelare som fick stå över idag att möta Hammarby. Observera samlingstiden 16:50 för matchtruppen.

 

De som inte spelar match på tisdag tränar som vanligt 17:00 och då kommer vi även att få hälsa tre nya spelare välkomna: Charlie, Love och Hugo.

 

Med nya spelare i laget är vi 20 spelare. Bra att så många som möjligt får chansen att vara med i vårt fina gäng, tycker vi. Men för att orka skulle vi i tränarledet behöva ytterligare en förälder som kan ställa upp. Inga erfarnheter krävs. Vi hjälps åt och det är väldigt kul! Dessutom erbjuds man ledarutbildningar av klubben om man vill. Kontakta Björn om du vill prova!

 

Björn, Daniel, Pär, Michiel och Dan

Målrik match i Sköndal
2022-09-04 10:23

Höstens andra match blen en målrik och rolig historia. Det är så himla kul att se samtliga spelare försöka göra det som vi övar på under träningarna:

  • att driva bollen uppåt i plan
  • att skjuta mycket
  • att snabbt ta tillbaka bollen från motståndarna
  • att spela upp bollen på kanterna

Dessutom har vi börjat träna på så kallade cut backs (att passa snett inåt bakåt från kanten) i anfallsspelet. Något som vi fick se flera försök på under matchen.

 

Allan förärades med det gröna kortet för schysst spel, och han hamnade också i målprotokollet tillsammans Otto, Fabian, Harry A och Tage.

 

Vi ses på tisdag!

Tätt matchande den 10 och 13 september
2022-09-02 20:51

Tätt matchande på ingång. Vi har match både den 10 och den 13 september. Kul tycker vi ledare, men också lite roddigt med många kallelser i er inkorgar. Därför förvarnar vi nu om att det kommer plinga i era mobiler lite extra inom kort.

 

Vi skulle också bli tacksamma för snabba svar på dessa kallelser :D

 

Matchen den 10 september är en lördag.

Matchen den 13 september är på vår träningstid på samma plats där vi vanligtvis tränar.

 

Vi kommer kalla så att alla barn får en match var och vi hoppas att så många som möjligt kan den matchen de blir kallade till för att undvika dubbelmatchande så långt det går. Vi behöver alla era barns härliga energi!

 

De som INTE blir kallade till den 13 september kommer kallas till träning som vanligt.

 

//Björn, Daniel, Pär, Michiel, Dan

Supebra spel i höstens första match
2022-08-27 21:21

Höstens första match spelades i lördags. Tyresö stod för motståndet och det blev en jämn kamp.

 

Innan matchen pratade vi om tre saker:

 

  • Skjut mycket
  • Kämpa stenhårt för att ta tillbaka bollen när motståndarna har den (man ska vara trött efter en match)
  • Inga lösa passningar in i mitten om du spelar back, passa en lagkamrat på kanten eller rensa långt

Alla tre punkterna utfördes fantastiskt bra av ALLA spelare. Vi har inte sett samtliga spelare jobba så här mycket som ett lag i någon match tidigare. Ge barnen mycket pepp och beröm för en strålande insats, kanske den bästa hittils spelmässigt. En riktig laginsats!

 

Fabian gjorde våra två mål och förärades även med matchens gröna kort.

 

Vårt målvbaktsspel var också mycket bra. Harry och Olle, som stod i mål den här matchen, räddade många hårda skott.

 

//Björn, Pär och Dan