VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap

Välkommen till lagsidan för P14 Vit!
 
Lägg till BKBK i din medlemsprofil på Stadium
2023-11-19 09:28

För en tid sedan bytte BKBK samarbetspartner från Intersport till Stadium.

 

På Stadium kan man koppla sin medlemsprofil till vårt lag så att vi får in en kickback på alla köp. Gör gärna det!

 

Gå till stadium.se

Skapa ett medlemskonto ELLER logga in

Välj stöd din förening

Sök fram Bagarmossen Kärrtorp BK

Välj sektion fotboll

Välj lag P2014 vit

Spara

 

Tack på förhand,

Ledarna p14 vit

Kak- och godisleverans på onsdag
2023-11-18 16:34

Strålande jobb med försäljningen av godis, kakor och knäckebröd. Vi har fått in ca 10.000:- till lagkassan.

 

På onsdag kommer Daniel att ha med sig allas beställningar till träningen och vi ber därför att alla föräldrar som har möjlighet kommer ner och hämtar. Då slipper vi åka runt till alla.

 

Tack på förhand!

 

//Ledarna p14 vit

Nya träningstider fr.o.m. vecka 45
2023-10-23 10:36

Nu är det klart med nya träningstider för vinterhalvåret.

 

Från och med vecka 45 tränar vi:

 

ONSDAGAR, 16:30-18:00, ute på Kärrtorps IP, plan 2

LÖRDAGAR, 14:00-15:00, inne på Bagarmossen skola

 

Kallelser kommer som vanligt i appen.

 

Vi tränar på som vanligt med våra måndags- och onsdagstider ute fram till höstlovet.

Under höstlovet tar vi ledigt från fotbollen helt och hållet.

Fin premiär för 7-mannaspel + info om träning i vinter (det vi vet)
2023-10-08 16:57

BKBK-cupen innebar att laget på riktigt premiärade i 7-mannaspel, och som vi gjorde det!

 

Bra spel, tufft motstånd och många mål. Det var superkul att se killarna kämpa på efter bästa förmåga idag.

 

Vad vi lärde oss: det är svårt att hålla positioner som man inte är van vid, det är STORA mål, man blir straffad så fort man tittar på och vi måste springa smartare nu när planen är större. Det här är såklart saker vi kommer träna och bli bättre på, men det finns tendenser till riktigt bra spel och ett j-vla kämpaglöd hos alla!

 

Totalt gjorde vi 12 mål tillsammans, men det är framförallt spelet vi tar med oss. En del lag hade väldigt individuellt skickliga spelare som gjorde det svårt för oss i en del av matcherna, men vi spelade verkligen som ett lag. Det bådar gott för framtiden :D

 

Vad gäller träningstider så vet vi att nuvarande tider gäller oktober ut. Sen kommer vi ev få ny ute- och innetid, men vi har inte mer besked än så att ge just nu. Återkommer i ärendet.

 

Den 14 oktober spelar 10 av oss träningsmatch i 7-manna tillsammans med de andra BKBK-lagen i Sköndal och den 22 oktober spelar de 12 av oss som anmält intresse Siggestacupen i Värmdö. Kallelser för berörda barn finns i appen. Se till att svara så fort som möjligt.

 

//Ledarna i p14 vit

St Erikscupen slut + VIKTIG info om kommande cuper
2023-10-01 21:07

Idag, söndag, spelade vi våra sista matcher i St Erikscupen för den här säsongen. Det slutade roligt med en spännande 3-3-match och en 7-5-vinst. Det här var också slutet på spelformen 5 mot 5.

 

Nu kommer vi mer och mer börja träna på 7 mot 7, och vi rivstartar med vår nya spelform tre helger i rad:

 

Den 8 oktober spelar vi BKBK-cupen på Kärrtorps IP. Ni som anmält intresse kommer få kallelse inom kort. OBS! Vi kommer spela fyra matcher totalt (1x20min) och alla barn är garanterade minst tre matcher.

 

Den 14 oktober kommer 10 av oss spela träningsmatch i 7 mot 7 tillsammans med övriga p14-lag i BKBK mot Sköndal. Här kommer vi företrädelsevis kalla de barn som inte blev kallade till den extrainsatta 7-mannamatchen som vi fick till när ett lag i en av våra serier drog sig ur med kort varsel. Dessa kallelser kommer också snart i appen.

 

Den 22 oktober spelar vi Siggesta-cupen på Värmdövallen. Även här kommer vi kalla de barn som meddelat att de kan vara med i appen. I Siggesta-cupen är matcherna längre (2x20min), men färre. Alla barn garanteras två av de tre matcher vi spelar. En del kommer dock att få spela alla tre matcher och här har vi, av praktiska skäl, beslutat att tränar-/lagledarbarn får möjlighet till det.

 

VIKTIGT FÖRÄLDRAR: På båda cuperna kommer det finnas möjlighet att köpa mat och fika, men det kan vara lite si och så med att komma undan eventuell kyla och regn. Ni föräldrar ansvarar för att era barn håller sig mätta, torra och varma. Vi ser därför gärna att ni närvarar på cuperna. Kläder efter väder mellan matcherna och gärna nyttig matsäck. Vi vill inte att barnen äter godis och dricker läsk innan cuperna är färdigspelade.

 

//Ledarna i p14 vit

Insamling BKBK:s ungdomsfond
En insamling för Bagarmossen Kärrtorp BK
BKBK:s ungdomsfond är till för barn och ungdomar med ansträngd ekonomi. Vårt mål är att kunna erbjuda alla barn en meningsfull fritid utan att avgifter blir ett hinder. Medel tillförs via privatpersoner, företag, eller avsättning från föreningen.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen