VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Välkommen till lagsidan för P14 Vit!
 
Två glada lag efter helgens matchspel
2023-09-10 16:31

Innan helgen var vi lite ledare oroliga över att ens få ihop två lag till helgens matcher. Många var borta och lämnade återbud. Det löste sig dock med hjälp av fyra inlånade spelare, två till varje lag.

 

I hemmamatchen blev det vinst 10-3 och i bortamatchen, som även var vår första 7-mannamatch någonsin, blev det vinst 10-2. Superroligt att se hur bra barnen kämpade och att det gav ordentlig utdelning.

 

Om ni undrar varför vi spelade en 7-mannamatch så var det för att ett lag dragit sig ur seriespel och erbjöd oss ett provtillfälle. Återstående matcher i St Erikscupen är alla 5-mannamatcher. Dessa spelas 17/9, 23/9 och 1/10, hoppas att fler är tillgängliga då.

 

Utesäsongen kommer avslutas med två 7-mannacuper för att träna lite inför nästa säsong. Mer info om det inom kort!

 

//Ledarna i p14 vit

Info om matcher kommande två helger
2023-08-30 21:22

Info om matcher den här helgen och nästa helg.

 

P.g.a. att ett motståndarlag har dragit sig ur St Erikscupen har vi bara ett lag i spel helgen som kommer. Kallelser har gått ut till de som enligt schemat ska spela den 2 september, svara gärna så fort som möjligt om ni inte gjort det än.

 

Den 9 september har vi två matcher ungefär samtidigt. En borta och en hemma. Kallelser till de två matcherna kommer att gå ut snart, förhoppningsvis imorgon. Här vill vi också be er svara så fort som möjligt så att vi hinner flytta spelare mellan lagen om det behövs. Behöver vi flytta spelare mellan matcherna hoppas vi också på förståelse för eventuellt krångel.

 

//Ledarna i p14 vit

 

 

Nu är vi igång på riktigt igen!
2023-08-21 21:47

Äntligen är vi igång på riktigt!

 

3 träningar, 1 interncup och 1 match är redan avklarade. Kommande helg har vi två lag i spel och sen rullar det på.

 

Det är så himla kul att träffa laget igen. Många har både växt och tagit stora kliv i sitt fotbollskunnande. Häftigt!

 

De 3 första träningarna har det varit superbra fokus och vi hoppas kunna hålla i det.

 

Heja BKBK!

 

//Ledarna p14 vit

Info om inledningen på hösten
2023-07-25 22:15

Sommaren pågår fortfarande och många av er har säkert semester kvar.

 

Vi vill bara lite kort informera om några datum att hålla koll på.

 

14 augusti, träningen startar (kallelser skickas ut som vanligt i appen) och vi har samma dagar/tider som i våras.

 

19 augusti, frivillig interncup tillsammans med de andra p14-lagen, klockan 9:30-12:00 på Kärrtorp IP, plan 1. Under den här cupen kommer lagen att blandas med de övriga p14-lagen för att vi ska lära känna varandra över laggränserna. Kallelse till detta kommer i appen inom kort och ni kommer dessutom få ett infomejl från klubben. Det är dock i appen ni svarar om ni vill vara med.

 

20 augusti, matchspelet återupptas och vi har ett lag i spel den dagen. De som står på tur att spela kommer att kallas. Helgen efter återgår vi till det normala med två lag i matchspel.

 

Vi hoppas att ni har haft en bra ledighet och att era barn är lika sugna på att komma igång som vi är. Om någon av någon anledning inte tänker fortsätta är vi tacksamma om ni meddelar så fort som möjligt.

 

Med vänlig hälsning, ledarna p14 vit

Tappra kämpainsatser i stekhet sol
2023-06-17 14:57

Gud vad bra våra barn kämpade under ICA Cupen. Trots stekande värme gav de verkligen allt. Hoppas att alla mår bra nu efteråt <3 Vi ledare är superstolta över allas insatser!

 

Nu tar vi sommarledigt. Ät mycket glass och bada!

 

Nästa träning är 14 augusti!

 

Tre saker att öva på om era barn saknar fotbollen, och som man kan göra själv:

 

1. Kicka boll i luften. Hur många klarar över 10 utan problem när vi ses i höst? Börja med att klara en, fortsätt med två, sen tre och så vidare...

 

2. Passa boll mot en vägg med direkttillslag och varannan fot.

 

3. Öva finter och vändningar. Driv bollen framåt och gör en fint eller en vändning. Gör 10, vila, gör 10, vila och så vidare. Olika finter att testa: överstegsfint, skottfint, tvåfotsdribbling. Olika vändningar att testa: sulvändning, utsidan med foten, insidan med foten. OBS, testa vändningar med båda fötterna!

 

Det är också bra att titta på fotboll, leka fotboll med kompisar, spela matcher med vännerna eller testa andra bollsporter. Kasta boll i strandkanten (målvakter kan kasta sig och rädda i vattnet), spela tennis, volleyboll, bandy på gatan och allt ni kan komma på.

 

Vi önskar er en trevlig sommar!

//Ledarna i p14 vit