Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Damer
Välkommen till Damer A-lag
Damlaget 2017

Välkommen till damlagets hemsida.

Damerna kommer att spela i div 3 säsong 2018


Följ oss på instagram

https://instagram.com/bkbkdam

Referat: Bagarmossen Kärrtorp BK - Segeltorps IF
Förlust mot Segeltorp
2018-06-11 16:48
Segeltorp leder serien och vi får väl säga att vi förstår varför efter att ha blivit betvingade med hela 6-0  på söndagskvällen.
Referat: Bagarmossen Kärrtorp BK - Mälarhöjdens IK Fotboll
Vinst mot Mälarhöjden
2018-05-30 11:13
Efter en tyngre period resultatmässigt så studsade vi tillbaka och hämtade in en efterlängtad trepoängare mot Mälarhöjden. Förra tävlingssäsongen stötte vi på Mälarhöjden tre gånger. Först i Victoria cup då vi segrade med 3-2, sen i serien där vi spelade oavgjort i vår hemmamatch efter att de kvitterat med matchens sista spark, och avslutningsvis bortamatchen i serien där vi blev besegrade med 3-1. Alltså upplagt för en spännande drabbning på ett kokande Kärrtorps IP.
Referat: Huddinge IF - Bagarmossen Kärrtorp BK
Fall framåt men yterligare en förlust
2018-05-22 15:35
På söndagskvällen så mötte vi Huddinge IF. Förra året mötte vi Huddinge i Victoria cup och fick se oss besegrade med 3-1 och även om den matchen inte alls var lik söndagens så skrevs slutresultatet likadant.
Referat: Rågsveds IF - Bagarmossen Kärrtorp BK
0-3 mot Rågsved
2018-05-07 13:57

Rågsved är en gammal bekant trots att de ett gäng år har legat i en serie ovanför oss. Vi har sprungit på varandra många gånger och den här gången så kunde Rågsved inkassera en stabil 3-0 seger efter att vi inte varit tillräckligt bra för att hota. Matchen spelades på ett soligt Hagsätra IP.Referat: Bagarmossen Kärrtorp BK - Nacka Allstars DFF
Bottennapp mot Nacka Allstars
2018-04-29 12:06
På fredagskvällen så stod Nacka Allstars för motståndet och det blev en riktigt jobbig kväll. Nacka var tydligt bättre i första och även om andra halvlek var något jämnare så var Nacka A klart bättre och slutresultatet skrevs till hela 1-5. 
 
Huvudsponsorer
Samarbetspartners