VILL DU BÖRJA SPELA FOTBOLL I BKBK? ANMÄL DIG HÄR!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
Utveckling - Glädje - Gemenskap
Damer

Välkomna till BKBK:s officiella hemsida för damfotboll 2024!

Damlaget är nu inne i säsongen med en förlust och två vinster.

Första omgången blev ett riktigt bottennapp med förlust 2-1 mot nykomlingen Skogås-Trångsund. Trots speldominans så lyckades vi inte hitta nycklarna till att vinna matchen.

De följande två matcherna slutade båda med vinster 4-1 mot Ingarö och 8-1 mot IFK Haninge.

 

Vi kommer göra allt som står i vår makt för att vinna nästa omgång den 5/5 hemma mot Stureby.

 

Stämningen i laget är på topp, varje samling genomsyras av Glädje och gemenskap.

 

Håll er uppdaterade här och på Instagram, där vi kommer att presentera varje spelare inför säsongens start. Tillsammans ser vi fram emot ett spännande och framgångsrikt år på fotbollsplanen!

 

Kontaktuppgifter:

Sportchef: Michele (Migge) Esposito

Mejl: migge@bkbk.se

Mobil: 073-146 15 02

 

Huvudtränare: Håkan Rust

Mejl: hakan@elbesiktningar.se

Mobil: 070-611 35 55

 

Damernas officiella Instagramkonto: bkbk.damfotboll

Föreningens officiella Instagramkonto: bkbkfotboll 
IFK Haninge Vs BKBK.
2024-05-04 10:51

Tredje omgången i Div 3B: IFK Haninge mot BKBK! Vi tar hem segern och kniper tre härliga poäng i ett riktigt målkalas! Redan under uppvärmningen kände vi en harmoni och en stark övertygelse sprida sig i hela laget. Vi gick ut och arbetade som en sammansvetsad enhet, där var och en verkligen gav allt. Vi dominerade i presspelet och var ständigt först på bollen. Passningsspelet var magnifikt och vi visade upp vår sanna potential som det överlägsna laget, och bevisade att vi kan spela en fantastisk fotboll och göra mål. Melissa bidrog med 4 mål, Julia med 2 och Songul med 2, vilket gjorde målkavalkaden komplett. Vi tackar IFK Haninge och domarteamet för en väl genomförd match och ser nu fram emot nästa utmaning mot Stureby FF på söndag! FORZA BKBK

Hemmapremiär BKBK Vs. Ingarö IF.
2024-05-04 10:49

Vi vann hemmapremiären efter att ha spelat bra och skapat många målchanser, men lyckades inte riktigt få till det i sista tredjedelen. Redan från start kände vi energin och viljan att vinna matchen. Det blev en match där vi inte gjorde något spelmål utan endast utnyttjade fasta situationer. I den 19:e minuten fick vi en hörna som resulterade i mål genom Ceverin, som petade in bollen i ett rörigt straffområde – 1-0 efter 19 minuter. Sex minuter senare, i den 25:e minuten, fick vi ännu en hörna som resulterade i ett mål på samma sätt, denna gång genom Ruiz – 2-0. I den 31:a minuten reducerade Ingarö till 2-1. Vi kände att vi inte fick tappa fokus utan måste fortsätta spela vårt spel och tro på oss själva. Kort därefter fick vi ännu en hörna som dimper ner i straffområdet. Ceverin försökte få in bollen i mål och efter en retur lyckades Ruiz trycka in den – 3-1 i den 36:e spelminuten, vilket stod sig till halvtid. I paus betonade vi vikten av att fortsätta ha roligt på planen och försöka göra några spelmål. Energins och självförtroendets känsla fanns, och vi visste att vi måste trycka på för ett spelmål. Vi kämpade på i andra halvlek för att få till ett spelmål men fick ingen utdelning. I den 60:e minuten fick vi ännu en hörna som Modin måttade fint in mot Songul, som spänstigt nickade in bollen i målet – ett mycket snyggt mål som stärkte vår stabilitet och självförtroende. Det gav oss ledningen med 4-1, vilket också blev slutresultatet. Vi tackar Ingarö IF och domarteamet för matchen och laddar nu om med en ny träningsvecka inför mötet mot IFK Haninge på söndag.

Första omgången i Damernas Division 3B mellan Skogås-Trångsund FF Vs BKBK
2024-05-04 10:47

Första omgången i Damernas Division 3B mellan Skogås-Trångsund FF och BKBK var ett efterlängtat möte som ägde rum på det blåskyliga Nytorps mosse IP. Vi bar favoritskapet i denna match mot nykomlingen STFF. Det var något vi även framhöll inför matchen där vi betonade vikten av att inte underskatta dem och att vi måste spela vårt eget spel.

Redan efter 2 minuter på planen satte vi det första målet genom Songul, och vi började förvänta oss fler, men trots flera chanser lyckades vi inte utöka vår ledning. Istället tappade vi kontrollen över vårt eget spel när vi började stressa i passningsspelet.

I halvtid diskuterade vi att vi behövde lugna ner oss och återgå till vårt spel samt förbättra passningarna. När vi återvände till planen för att starta andra halvlek lyckades Skogås-Trångsund FF kvittera redan i den 49:e minuten, där deras forward pressade vår målvakt på en tillbakapassning och lyckades förvalta den. Deras mål gav STFF ny energi och de fortsatte att pressa på, vilket fick oss att bli ännu mer stressade och göra väldigt många felaktiga beslut.

I den 67:e minuten gjorde Skogås-Trångsund FF sitt ledningsmål, vilket också blev slutresultatet i matchen. STFF spelade med både hjärta och vilja gjorde det bra i denna match. Vilket också fick oss att inte hitta tillbaka till vårt eget spel. Vi tar med oss denna match som en läxa inför nästa match.

Vi tackar domarteamet och Skogås-Trångsund FF och gratulerar dem till segern. Nu lämnar vi detta bakom oss och tar nya tag med att förbereda oss inför andra omgången, då vi möter Ingarö IF den 21 april på hemmaplan, vilket blir vår hemmapremiär. 

Här kommer en liten intervju med vår huvudtränares syn på läget i truppen inför seriestarten.
2024-04-08 10:39

1. Vad är din filosofi när det gäller att leda och utveckla laget, och hur tror du att den kommer att bidra till lagets framgång denna säsong?

Att leda och utveckla ett lag kräver tålamod och långsiktighet. Jag vill känna varje spelare mer än bara som en ”pjäs”. Det kan man bara uppnå genom förtroende och delaktighet. Det gamla betydelserika ordet ”Tillsammans” är ett viktigt ledord som jag vill att alla ska känna. Det är tillsammans vi når målen. Jag vill även varva fotbollen med andra aktiviteter för att skapa genuin lagkänsla.

 

2. Vilka är dina huvudsakliga målsättningar för laget inför den kommande säsongen, och hur tror du att ni kommer att gå tillväga för att uppnå dem?

Vi har jobbat med en och samma målsättning under 2 år. Att nå div 2 inom 3 år. Vi vill ta utmaningen att avancera till div2 detta år. Vi har legat och nosat där under 3 säsonger. De största utmaningarna nu är att vara skadefria då vi är en smalare trupp denna säsong.

Att jobba med repetition och kontinuitet samt tydliga röda trådar i våra övningsmoment är även det en framgångsfaktor.

Träningsnärvaron är viktigare än någonsin. Vi vill nöta på spelsystem och taktiska aspekter på varje träningstillfälle under tävlingsperioden.

 

3. Vilka utmaningar tror du att ni kan möta under säsongen, och hur planerar du att hantera dem taktiskt och mentalt?

Förväntningar inför Seriestarten:

Utmaningar. Som sagt att vi får vara hela och friska.

Är vi det och har god närvaro så kommer vi att nå våra mål.

Vi vill inte slita för mycket på nyckelspelare så där gäller det att vara smarta och rulla på fler spelare under match än vad vi gjort tidigare. Säsongen är lång.

 

4. Slutligen, hur ser du på lagets potential och chanser att lyckas denna säsong? Har du några specifika förväntningar inför seriestarten? 

Vi har stora chanser att vara seriesegrare detta år. Det är min tydliga målsättning, det gäller att våga tro på det. Både jag och Goran är övertygade om att kapaciteten finns där. Det gäller bara att förvalta det på bästa sätt.

 

Inför seriestarten så drar vi fortfarande med en del skador på viktiga positioner. Men vi är övertygade om att vi kan ta 3 poäng oavsett eftersom vi har en otroligt jämn trupp i år.

Goran och jag slipar på detaljer in i det sista.

 

"sammanfattning av intervjun med vår tränarstab inför seriestarten"

I intervjun betonar tränarstaben vikten av tålamod, långsiktighet och att skapa en sammanhållen lagkänsla genom förtroende och delaktighet. Målsättningen är att avancera till division 2, trots utmaningar som skador och en smalare trupp. Träningen kommer att fokusera på repetition, kontinuitet och träningsnärvaro för att nå framgång. Trots skador är tränarstaben övertygad om lagets potential att vinna serien och arbetar hårt med att finslipa detaljer inför säsongen.

 

Lycka till inför seriestarten, damlaget!

 

Vid penna,

Sportchef,

Michele (Migge) Esposito

 

 

Gott nytt år från BKBK Damfotboll!
2024-01-04 19:05

Vi hoppas att ni har haft en fantastisk start på det nya året. Nu är det äntligen dags för oss att sparka igång försäsongen inför säsongen 2024, och vi är laddade för vad som kommer att bli en spännande resa!

 

Vår försäsong börjar den 14 januari, och vi är mer än redo att ge allt på träningsplanen för att förbereda oss inför kommande utmaningar. Vi är stolta över att presentera ett mycket intressant lag inför säsongen, fyllt med talang och passion för fotboll.

 

Hela sju nya spelare har anslutit sig till vårt lag, och vi är övertygade om att de kommer att bidra till att lyfta laget till nya höjder. Deras entusiasm och dedikation kommer att vara en nyckel till vår framgång. Dessutom är vi glada över att kunna berätta att flera av våra nuvarande stjärnor har valt att förlänga sina kontrakt, vilket stärker sammanhållningen och erfarenheten i truppen.

 

Men det finns mer! Vi välkomnar även tillbaka några spelare som tidigare varit en del av vårt lag. Deras återkomst kommer att tillföra ytterligare erfarenhet och känsla av samhörighet till gruppen.

 

Så, håll ögonen öppna för BKBK Damfotboll under säsongen 2024.

Vi är redo att ge er en underhållande och spännande fotbollsupplevelse. Tillsammans kommer vi att kämpa, utvecklas och skapa minnen som kommer att vara värda att minnas.

 

Låt oss göra 2024 till vårt år!

Med fotbollshälsningar, BKBK Damfotboll